אומרים שלאנטרפרייז

n i v1

New member
אומרים שלאנטרפרייז

הולך להיות כיוון חדש.... אוי ואבוי אם זה יהיה לכיוון המלחמה..... או כמו שמישהו אמר פעם (נמוך, קרח וצרפתי-נחשו מי זה) : עוד ניצחון כזה ואבדנו

Chakotay

New member
כבר אמרתי את זה לפני שבועיים

אבל לא לקחו אותי ברצינות. קראתי עלז זה במגזין סטאר טרק הבריטי ריק ברמן אמר את זה בראיון שלו בעיתוןת ואני דווקא חושב שזה דבר טוב הסדרה בסדר אבל היא יכולה להיות הרבה יותר טובה.

Bajoran Preist

New member
מלחמה ?

סדרת טרק מסויימת אחרת שמלחמה, או בעצם מספר מלחמות, היוו את הגרעין לעלילתה היא במקרה סדרת הטרק האהובה עליי מכולן. אז ככה שאני לא בטוח שזאת בשורה רעה, כנראה להיפך. השאלה היא רק איך יטפלו בזה. אני בעד. Go continuing story go מה שכן, מכיוון שכבר הייתה סדרת טרק מסויימת שעסקה במלחמה, צריך למצוא את הנוסחא איך זה לא יראה "חיקוי של". ובמחשבה שנייה, אנטפרייז? חיקוי של DS9 ? לההההההה... anyway שיהיה להם בהצלחה עם כל כיוון שלא יקחו !
איימ לוקינג פורוורד טו איט.

Esmena

New member
אה,הבנתי. וויאג'ר.

וברצינות? ההתחלה(שני פרקים ראשונים) של ENT עשתה לי פלאשבקים ודזוואים לרוב לזו של DS9. ברצינות גמורה. שתיהן עומדות גם במקום דומה אצל הצופים שמאמינים בקטע של המיספר הבלתי זוגי גם בסדרות , וגם בצורה יותר רציונוליות,(נוגעת בנקודה כואבת:)? שמדובר בסדרות שצברו הכי פחות רייטינג,פופלריות, הערכה וזיהוי מיידי עם מותג האם.

Bajoran Preist

New member
פופולריות, שמופולריות

ממתי זה משנה מישהו למשהו, חוץ מלמפיקים?... אה, המממ... זאת אומרת, מה ? לא בדיוק הבנתי איך הסיבות הנ"ל קשורות לשני הפרקים הראשונים(או הראשון המוארך, תלוי איך מסתכלים על זה, שהיה,דרך אגב ,לדעתי, מצויין). הממ.. אני חושב שניתן לומר שעד עכשיו DS9 ו-אנטפרייז הן שתי סדרות טרק שונות מאוד אחת מהשנייה(הכל בתוך טווח הטרק כמובן). אבל, then again, כל אחת מהן היא גם שונה מאוד יחסית לאחרות. DS9 בכך שהיא סדרת הטרק היחידה עם קונספט שונה בתכלית, תחנת חלל ולא ספינה, ואנטפרייז מכיוון שהיא במאה ה-22 ומכיוון שכל האירועים בה הם בעבר של מה שהצופים כבר יודעים. אבל יש לאנטרפרייז פוטנציאל לצור לעצמה עלילה מתמשכת קבועה יותר, ובכך להיות במשהו דומה יותר ל-DS9. לא בטוח שכולם יחשבו שזה טוב, אבל, well, איבדתי את הנקודה.. מוחמד עלי ?

rdaffi

New member
בטוח הם הולכים למלחמה...

2156- המלחמות הרומולניות מתחילות, ואוי להם אם הם גם בזה יהרסו את קו הזמן... וגם הגיע הזמן להתחיל לחמם את מלחמת הזמן הקרה הזאת. כל הפרדוקסים שהיא יוצרת עושים לי כאב ראש...

Esmena

New member
אה, הבנתי. מוחמד עלי.

אני דווקא בעד. אולי היא פשוט הייתה זקוקה לאיזשהו כיוון, כמו שDS9 הייתה חסרת כיוון בהתחלה(לפחות לדעת אנשים מסויימים. כמה כוהנים בג'וריים שאני מכירה ,נחשו מי,היו אומרים שהכיוון הוא יחסי בג'ור- קארדסיה). אולי אני אפילו אצפה(!).

Bajoran Preist

New member
../images/Emo13.gif ביררתי איתם-

והם באמת היו אומרים את זה...
נ.ב תצפי, תצפי ! מה רע ? גם ככה זה יותר טוב מרוב הדברים שיש בטלוויזיה, את חייבת להודות. אני רוצה לראות כבר את העונה השנייה... נחכה לערוץ עשר, ואם הוא ייסגר\לא ישדר מסיבה אחרת, אני אתחיל להוריד את הפרקים. (ביינתיים יש לי עונה שביעית של וויאג'ר\באפי\אנג'ל על הראש
)

Esmena

New member
יש לך אנג'ל על הראש?

אחחחח...לא נעים. תיזהר שם, אני לא קונה את הצגות התמימות שלו. ו- אמממ, אני לא רואה הרבה טלוויזיה.ואני רוצה את מה שבאמת טוב (בעיניי הקטנות,לפחות)כשאני כבר רואה, ולא את מה שיותר טוב מ*. אבל יש לי הרגשה,שמתישהו אני הולכת לנטות לה חסד נעורים סופי, בגלל הגיבוש בעיקר,או סתם כך בשביל להעריך ולכתוב ביקורות
איפה הם בארה"ב עכשיו?

itstzar

New member
כרגע הם בעונה 2 פרק 19

ואני לא רוצה לפזר ספוילרים אז אני רק אגיד שיש שם דזה וו חזק מאוד ויותר מזה כבר אסור להגיד :)

Bajoran Preist

New member
!! אם תמשיך ככה, בסוף לא תהייה לי

סבלנות
דז'ה וו ? אולי יש להם בעיות עם המאטריקס ?

itstzar

New member
אם ככה אז אני מצליח :)והנה ../images/Emo58.gif

קטן תיכף...... עוד מעט........ עוד קצת............ כבר מגיעים..... הגענו
למי משפט בבית משפט קלינגוני, של קפטן של חללית בשם אנטרפרייז עם ביקור של רופא החללית, כשהעונש הומתק ממוות לעבודות פרך (אקטואלי משהו) בכרייה על כוכב קפוא וחולץ משם בערמה :) לא עושה דז'ה וו, שיקום מה ? אף אחד לא קם?

itstzar

New member
מה אתה לא מזה זה מ.../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני הזהרתי, אל תאשימו אותי אחר כך.......................... ................ ............... הסרט השישי the undiscovered country כשקירק (קפטן האנטרפרייז ) בונז (הדוקטור) נשפטו על רצח הקלינגוני, ועונשם שהיה אמור להייות מוות "הומתק" ל"רק" עבודות פרך, בכרייה, על כוכב קרח וחולצו משם בדרך לא דרך

למעלה