אומרים שגברים הם

miko 38

New member
בעיה קונספטואלית חמורה

אם את מרגישה טרף, אז את סבורה שיש לך משהו שלך שהם רוצים לקחת ואת לא רוצה לתת. כלומר שאת לא מרגישה שווה לגברים. בעיה.

מוזה28

New member
מיקו...

קצת החמרת עם הניתוח הזה על "טרף קל" לא...? אל תהיה כזה...

יומנוש

New member
אני מסכים איתך

הרבה יותר מתלהב מבחורה שלא משחקת משחקים. אין לי כוח לזה. הודעה אחת מקסימום שתיים ולא חוזרת שתלך ת'חפש.

יומנוש

New member
מבחן המציאות

אם אני צריך לסבול מי שמשחקת משחקים כדי למצוא זוגיות במציאות מעדיף לחלום.

בקטנה ,לא בוגרת חוג לתאטרון:)

סתם דוגמה פשוטה ולגמרי לא משקפת אותי אבל: נפגשתם היה קשר טוב יש מתח מיני באויר איך מתקדמים? ליזרום או לא ? מה הוא יחשוב? מה יגידו? מי אני ? ומה אני? וכ'ו בשביל לא לשאול את כל השאלות יש לשחק אותה קול ניפרדים בנשיקה על הלחי ובתקווה לשמוע מימנו הוא: להתקשר או לא? היום? מחר ? להוט מידי שלא תתלהב ? אין מנוס ממשחקים

יומנוש

New member
אני

מתקשר למחרת. אם היא רואה בזה טרן-אוף כנראה אנחנו לא מתאימים.

אני אומרת על זה

שיש בזה משהו אבל זה גם לא לגמרי מדוייק ובכל מקרה, אין לי בעיה עם זה היה לי משעמם אם לא היה אחרי מי לרדוף ועוד יותר ממי לברוח :)

דעתי

מדברים על זה, משמע זה קיים. מה עושים עם זה? זה אישי לכל אחד ואחת, אבל זה קיים. לפעמים זה נחמד, לפעמים זה פחות נחמד ולפעמים זה לא שם... אני חי עם זה טוב, לפעמים אני אוהב משחקונים כאלה קטנים, זה נחמד, זה מובן...

מוזה28

New member
מסכימה בעקרון...

כן, זה קיים...(לרוב) ביקשתי / הזמנתי את זה ? לא... מה עושים בכל זאת...? משחקים בעדינות ובהגינות... לא בא לנו? לא משחקים וזהו. ולמה זה קיים בעצם? כי... מטבע האדם, יש בנו הרצון לדברים המעוררים אתגר ואינם ניתנים על מגש של כסף. טריגרים, סקרנות, איטיות מתבקשת... כן, זה עושה לנו את זה... לא תמיד, במידה ובטעם. ואם שואלים אותי אני בעד הגישה הישירה: בא לי להתחיל איתך - אעשה זאת בא לך להתחיל איתי - לך על זה ואם לא נעשה את זה, בכל מיקרה נפסיד את הידיעה האם הייתה כאן הזדמנות... ציידת/ טורף/ ארנבת/ זאב תקראו לזה איך שבא לכם. צייד מהנה לכולם! מוזה

שכמה שלא נרצה לוותר על המשחק

תמיד נחזור לאותה נקודת מוצא. כן אנטילופה, לא טייגר...הכל עניין של מיומנויות בחוקי הדיאלוג הבלתי ברור הזה...

phizik

New member
אז זהו.......שלא

תתפלאי אבל יש כאלה נטולי משחקים,ואלה הם אנשים שלא ניצודים ולא ציידים אלא חיים בהרמוניה עם הסביבה (הכל בצורה מטאפורית כמובן)

נטולי משחקים?

תגדיר משחק. עם כל הרצון לזוגיות הרמונית...תחילת הדרך, לפחות באינטראקציות שאני פגשתי, עם בדיקות, עם נגיעות של חשיפה...והכל עם הסחפות מרגשת מחד ואיטיות בחשיפה רגשית. המשחק הוא אמצעי ראשוני. ושוב קיימים סוגים ורמות משחקים שונות... אצלנו, הפולניות
, נהוג לומר, שהקלפט'ס שיודעות להשתמש בקלפים, הן אלה שגם תופסות את הטובים... אלה שלא מכירות את חוקי המשחק...ממשיכות לרצות להאמין שהמשחקים הם שוליים..

P u s s i c a t

New member
אם יורשה לי...

אני חושבת - מאיך שאני רואה את זה בכולופן, שההבדל בין התפיסה שלך לשל אחרים היא לא אם המשחקים קיימים אלא מה מניע אותם. כלומר - מה שעושה התנהגות מסויימת "משחק" או סתם מגננה, הוא הכוונה בעיניי. הרבה אנשים באים עם ברקסים, עם מסיכות, עם האיטיות ככל שתהיה, ולא כולם עושים את זה כי קראו את ספר "הכללים" או כי החליטו שככה עדיף. יש אנשים שפשוט פועלים ככה כי זה מי שהם עם כל מה שעברו לפני אותו מפגש. כלומר - בעיניי מה שעושה התנהגות מסויימת למשחק אצל אחד או להתנהגות שגרתית אצל אחר - הוא הכוונה. אם התכוונתי להסתיר, להיות מרוחקת, לשמור על פאסון "כי ככה אמרו לי שצריך" או כי "ככה נראה לי נכון" או כי זה פשוט מה שאני מרגישה שצריך לעשות ונכון לי. מה שעושה התנהגות מסויימת ל"משחק" הוא אם את עושה משהו לא לגמרי אמיתי. לא בדיוק מה שהיית רוצה לעשות. מתוך כוונה להשיג משהו שאת חושבת שהתנהגות כזו תשיג. איטיות בחשיפת רגשות יכולה להיות פחד, ויכולה להיות משחק. תלוי מי נוהג בה

phizik

New member
ברגע שאני נפגש\מכיר וכולי' אני מראה

את האני האמיתי,נטול מסכות ומשחקים. והאמת,בדרך כלל זה מאוד מפתיע את הצד השני,אנשים לא רגילים להתנהגות כזאת. ומשחקים עלי פשוט לא עובדים,אני לא זורם איתם ומבהיר את זה מהר מאוד. אני מאוד קשוב לכל מה שקורה ולא רק למילים היוצאות מהפה ואלא אם כן את שולטת בשפת הגוף שלך בצורה מושלמת (ורוב האנשים לא שולטים) מהר מאוד ברור מה הרגשתך האמיתית, ואני אישית מעמיד במקום את אותו אדם אם פיו גופו אינם שווים. הגנה היא לא משחק לדעתי כמובן. זה שאני לא ישר חושף את מעמקי נשמתי עד שאכיר יותר טוב את האדם שמולי לא אומר שאני משחק בו , אלא פשוט מרגיש שזה לא נכון לאותו הזמן. אחד הדברים שאני הכי אוהב זה להסתכל על אינטרקציות ראשוניות בין זוגות,לרוב זה מצחיק אותי בטירוף , אני רק רוצה לצעוק תגידו את האמת ותראו שהכל ילך הרבה יותר חלק או ברור. דרך אגב היחידות ש"תפסו" אותי הן אלה שהראו לי מההתחלה את האני האמיתי שלהן. לא הייתי יותר משבוע עם מישהי ששיחקה משחקים.

phizik

New member
אממ......

אני חייב להגיד שיש משהו בדברים האלה. אבל יש סוגים שונים של ציידים,כגון:
הצייד שרודף אחרי קבוצה עד שהוא מוצא את האנטילופה החלשה וצד אותה.
הצייד שרודף אחרי אנטילופה עד שהיא מותשת ואז היא שלו.
הצייד שמצליח לצוד מיד את האנטילופה שלו.
הצייד שפשוט מחכה שהאנטילופה תגיע אליו. הקונספט נכון,העניין הוא שלמרות שיש קצת התערבבות בין המינים מי הצייד ומי הניצוד הנורמות החברתיות עדיין קובעות שהגבר הוא הצייד במקרה הזה. אבל שאלה הפוכה, איך את קוראת לבחורה שיושבת מולי בבאר מסתכלת עלי מדי פעם ,מחייכת,מפלרטטת, האם היא לא תחשב כציידת שמנסה למשוך אותי לקורי העכביש שלה??

למעלה