אומרים שבחגים....

קרוואלה

New member
אומרים שבחגים....

זה הזמן לבקש בקשות מאלוהים.. אז למרות שאני לא אדם דתי ...אני אדם מאמין.. אז ביני לבינך אלוהים<תתעלם מחברי הפורום הם לא סקרנים > אתה לא חושב שהגזמת קצת? כמה אפשר לבחון בן אדם? דיייייייייי נו נשבר לי!!! נדמה לי שעד היום קיבלתי הכול באהבה והבנה אבל חלס זהו נשבר לי!!! כולה בריאות ראבק מה כבר ביקשתי. אז תיהיה מתוק וככה לשם שינוי תעשה איזה חסד קטן איתי. ואם אפשר אז על הדרך עוד בקשה שתיים.. שמור לי על הילדים... ושמור על כול נפש שיש פה בפורום הזה... תאמין לי אחלה אנשים יש פה..... תן לי להם ולכול עם ישראל בריאות שלווה נחת ופרנסה . יאללה זהו לא משגעת אותך יותר ... חג שמח לכולנו

tvrui10

New member
חג שמח קרוואלה...מצטרף

לברכה..על אף שגם אני לא מאמין, יש לי הרגשה שיש לי אצלו יחס מיוחד. בריאות ואושר ,לך ,למשפחתך,לחברע הפורום... ואם כבר.. אז לכל בית ישראל.

שמים1

New member
קרוואלה../images/Emo24.gif

איך הוא יוכל לסרב לך איך? תפילתך נאמרה מכל הלב
חג שמח לך אישה מתוקה , לך ולבני ביתך מי יתן וכל משאלות ליבך ותפילותייך יתגשמו לטובה

טאKילה

New member
קרוואלה הוא שומע....

הוא תמיד שומע ..
שיהיה לך חג שמח אושר והמון בריאות

מכשפה עם לב רחב ../images/Emo24.gif

גם אני לא דתייה אך מאמינה אני בטוחה שהוא שומע אותך ואת כולנו שיתגשמו בקשותייך אמן אתפוס איתך טרמפ ואצטרף למשאלות.. עבור כל עם ישראל

../images/Emo24.gifמכשושה יקרה שלי...../images/Emo24.gif

לא בגלל שאני כן אדם דתי ולא בגלל שאני אדם מאמין אלא בגלל שאני אוהבת אותך אז.. הרשתי לעצמי לבקש ממנו קצת בריאות עבורך.. אז נכון שהוא התווכח כי אמר שאת לא דואגת לעצמך(סיגריות... איכסה) אבל אני בטוחה ששמע אותך ואת הבקשה שלך.. ובקרוב בע"ה תחזרי לרכב על במטאטא או המגב כמו שאת אוהבת.. שמרי לי עליך ממוש.. רפואה שלמה.....

למעלה