אומרים לי לא פעם...

גליה יפתי ../images/Emo25.gif

כדי "להקיא" באמת, צריך לנגוע במוקד הכאב בכל הדרכים, עם מחט, עם סיכה, עם מקל ארוך ואולי צריך אפילו לחבוט בו עם כדור מלא מסמרים - בלי פחד!! כל זמן שאנחנו רק זורקים מילה פה מילה שם, זה לא יעבור. את יודעת שאני בעד שיחות מקצועיות - שם בדרך כלל אפשר לנגוע בכאב ולנתח אותו מכל הכיוונים. גליה נשמה טהורה שלי
את חייבת את זה לעצמך (מה עם מה שדיברנו אז????????) אבל בינתיים, תכתבי, תשפכי, תספרי,תוציאי, זה סוג של תרפיה,וגם כשאנחנו כותבים כאן, או פותחים בלוג כדי לכתוב על מה שבלב, זה עבורנו ועבורנו בלבד, ולא רק כדי לשתף אחרים. כל מילה שיוצאת לנו מהגוף, משחררת משהו קטן בנימים אוהבת אותך
סופי

לדבר? בהחלט

ולחטט בהחלט עוזר בתקופות מסויימות, בהן פתאום נופל אסימון ואיתו גם תובנה או שתים, אבל.. רק עם אנשים אוהבים באמת, מהסוג שמכיל ולא מנסה לחנך.

ל י M ו ר

New member
אני בעד

להוציא דברים מהסוג הזה רק עם איש מקצוע. כי גם אדם שאוהב הוא לא בהכרח המקום הטוב להוציא.

פברואר68

New member
מאמינה שחשוב למיין מה מתאים לומר

בפני חבר או חברה ומה מתאים שיאמר במקום פרטי כמו מטפל פסיכולוג

מטפל אחד שהיה לי

הוא אמר: אם את חוששת מפגיעה, תפזרי את הסודת שלך. לא יהיה מישהוא אחד שידע עליך הכול, יהיו כמה שידעו קצת. כשמה שחשוב זה ש"הסוד" לא ישמר בבטן ויהפוך לפיל. הוא גם אמר: קשה למצוא אדם אחד שיוכל להכיל את כול הקשיים שלך (וואחד הכלה אני) אז מיצאי כמה, כשכול אחד עונה/מבין חלק אחר. אדם ענק בעיני, המטפל ההוא שלי.

למעלה