אומרים בן גוריון חי בצניעות.

ai27

Well-known member
וואייי. ואין מילה וטענה מצד הימין?
על מה?
על זה שלאדם אמיד יש בית מרווח? ברור שלא

הימין עשה רעש בגלל חשבון הדולרים ומקור הכספים.
ועל זה שהחקירה הושבתה ע"י אהרון ברק בתמורה להתפטרותו של רבין
כי זאת הייתה פרשיית שחיתות חמורה

אלן 5

Active member
ואני שואלת, למי בשנות ה60 היה מזגן בכל חדר, צריף?
למי היה בצריף 4 חדרים, 2 שירוצים ו 2 מקלחות? למי היה מקרר אמקור 11, תנור וגז?
נכון לבן גוריון, לכן מדוע כועסים על נתניהו שחי טוב בשנות ה - 2000?
תמונות מהצריף של בן גוריון.
צפה בקובץ המצורף 134918 צפה בקובץ המצורף 134919 צפה בקובץ המצורף 134920 צפה בקובץ המצורף 134921 צפה בקובץ המצורף 134922 צפה בקובץ המצורף 134917

ריקי זו אני

Well-known member
אני כילידת 1963... שכונת מצוקה במרכז הארץ זוכרת בבירור את משאית הקרח... שהיתה מגייה לשכונה... ובבירור אני אומרת מזכרון שאצלנו, מקררים על קרח לא היו בכל בית... ממש ממש לא.
רדיו? ונטילטור... חחחח... היה במטבח פרימוס שקראנו לו כדרך הערבים 'בבור'.
שרים ושאר בכירים מ'מפלגת פועלי א"י' ובכירי 'מפלגת פועלים מאוחדת' נסעו ברכבי יוקרה דאז... עישנו סיגרים יקרים... כמקבילהם באירופה שדרשו שיווין למעמד... חחחח

boriska1

Well-known member
אני כילידת 1963... שכונת מצוקה במרכז הארץ זוכרת בבירור את משאית הקרח... שהיתה מגייה לשכונה... ובבירור אני אומרת מזכרון שאצלנו, מקררים על קרח לא היו בכל בית... ממש ממש לא.
רדיו? ונטילטור... חחחח... היה במטבח פרימוס שקראנו לו כדרך הערבים 'בבור'.
שרים ושאר בכירים מ'מפלגת פועלי א"י' ובכירי 'מפלגת פועלים מאוחדת' נסעו ברכבי יוקרה דאז... עישנו סיגרים יקרים... כמקבילהם באירופה שדרשו שיווין למעמד... חחחח
אני לא יודע מה את זוכרת, אולי שהיית ילדה קטנה. אני עליתי ב1969, לכולם היו מקררים, גם לאלה של העשירון התחתון. וגם לא היו כבר משאיות קרח. היו עדיין חלבנים

raya

Well-known member
גם מקרר הקרח בביתנו הוחלף בזמנו במקרר חשמלי תוצרת פילקו ככל הזכור לי. אם אני לא טועה - זה היה המקרר הראשון במושב.
לא היו מכוניות פרטיות, לא היו מזגנים ושאר מותרות.
וריקי שכותבת שבכירי המפלגה השלטת דאז נסעו במכוניות פאר, סיגרים וכדומה - סליחה, אבל זה לא היה כך.
אני זוכרת את פנחס רוזן שהיה שר המשפטים אאל"ט , אין לי מושג מדוע , הוא הגיע אלינו הביתה במושב. שום גינוני טקס או מכונית נוצצת.

גם מקרר הקרח בביתנו הוחלף בזמנו במקרר חשמלי תוצרת פילקו ככל הזכור לי. אם אני לא טועה - זה היה המקרר הראשון במושב.
וריקי שכותבת שבכירי המפלגה השלטת דאז נסעו במכוניות פאר, סיגרים וכדומה - סליחה, אבל זה לא היה כך.
אני זוכרת את פנחס רוזן שהיה שר המשפטים אאל"ט , אין לי מושג מדוע , הוא הגיע אלינו הביתה במושב. שום גינוני טקס או מכונית נוצצת.
פעם לכל שר היה וולוו ונהג.

boriska1

Well-known member
פעם לכל שר היה וולוו ונהג.
וגם היום. ועוד שני שומרי ראש. בצעירותי הייתי נוסע באוטובוס 9 בירושלים. מגיע גם לכנסת. מלא חברי כנסת היית פוגש באוטובוס.
לא היו להם מכוניות. וגם לא לשכות. היו מתחלקים שני חברי כנסת בחדר אחד. עד שבתחילת המילניום הנוכחי, בנו להם בניין עם לשכות מפוארות

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אז לא היה, והיום יש אז?

למעלה