מזגן לא היה, אולם מקרר אמקור 11, תנור וגז היה גם היהואני שואלת, למי בשנות ה60 היה מזגן בכל חדר, צריף?
למי היה בצריף 4 חדרים, 2 שירוצים ו 2 מקלחות? למי היה מקרר אמקור 11, תנור וגז?
נכון לבן גוריון, לכן מדוע כועסים על נתניהו שחי טוב בשנות ה - 2000?
תמונות מהצריף של בן גוריון.
צפה בקובץ המצורף 134918 צפה בקובץ המצורף 134919 צפה בקובץ המצורף 134920 צפה בקובץ המצורף 134921 צפה בקובץ המצורף 134922 צפה בקובץ המצורף 134917
ו2 חדרי שירותים, ו2אמבטיות?מזגן לא היה, אולם מקרר אמקור 11, תנור וגז היה גם היה![]()
עוד בשנות החמישים הוחלף מקרר הקרח שלנו במקרר אמקור, אינני זוכרת איזה דגם. תנור היה עוד לפני שנולדתי, בסוף שנות הארבעים. בתחילת שנות החמישים הוחלפו הפתיליות והפרימוס בכירת גז. ואנחנו גרנו בבית שאבי והשכנים בנו במו ידיהם, לא בצריף.ואני שואלת, למי בשנות ה60 היה מזגן בכל חדר, צריף?
צפה בקובץ המצורף 134918 צפה בקובץ המצורף 134919 צפה בקובץ המצורף 134920 צפה בקובץ המצורף 134921 צפה בקובץ המצורף 134922 צפה בקובץ המצורף 134917
הצלמת היא אניעוד בשנות החמישים הוחלף מקרר הקרח שלנו במקרר אמקור, אינני זוכרת איזה דגם. תנור היה עוד לפני שנולדתי, בסוף שנות הארבעים. בתחילת שנות החמישים הוחלפו הפתיליות והפרימוס בכירת גז. ואנחנו גרנו בבית שאבי והשכנים בנו במו ידיהם, לא בצריף.
לגבי המזגנים הייתי בודקת מתי הותקנו. אני מסתכלת על ההתקנה של מזגן מרכזי (ראי את הפתח במטבח), לא נראה לי שהיו דברים כאלה בשנות השישים. בחדר השינה מותקן מזגן חלון, ואני מנסה להזכר אם לחברה מהצבא שגרה בשדה בוקר היה מזגן בביתה בסוף שנות השישים.
נראה לי שמישהו הגזים אנושות בפירוש התמונות של המגורים. המטבח והרהיטים נראים דומים למדי למה שהותקן בבתים סטנדרטיים, בבית ילדותי למשל. ואנחנו חיינו בדוחק באותן שנים.
אז ביבי למד ממנו. למה לא למד מבגין? מעניין, מכיר אישה בגילי, כאשר הייתה ילדה, כל מוצאי שבת הייתה אצל בגין בהבדלה. בגין חי בצניעות. אבא שלה ז"ל, היה שותף לדרך של בגין. אחד החברים המקורבים ביותר, חרותניק כמובן, איש אצ"ל. למרות זאת לא יצאה ביביסטית.ואני שואלת, למי בשנות ה60 היה מזגן בכל חדר, צריף?
אין מושג מדוע משווים את נתניהו לבן גוריון.אז ביבי למד ממנו. למה לא למד מבגין? מעניין, מכיר אישה בגילי, כאשר הייתה ילדה, כל מוצאי שבת הייתה אצל בגין בהבדלה. בגין חי בצניעות. אבא שלה ז"ל, היה שותף לדרך של בגין. אחד החברים המקורבים ביותר, חרותניק כמובן, איש אצ"ל. למרות זאת לא יצאה ביביסטית.
את משווה.אין מושג מדוע משווים את נתניהו לבן גוריון.
לא, לא יקירי, המשווים הינם השמאל ואנטי נתניהו.את משווה.
אך ורק כדי לעקוץ/להשמיץ את ראש הממשלה הנוכחי כמובןאין מושג מדוע משווים את נתניהו לבן גוריון.
נכון מאד,,אך ורק כדי לעקוץ/להשמיץ את ראש הממשלה הנוכחי כמובן. אמנם מסתבר שאסור לומר זאת, אבל האטרף 'השמץ את נתניהו בכל מחיר' שחדר למחה הרל"ב, עובד נהדר מבחינה זו.
בתכל'ס, ההבדל הוא בראש ובראשונה תקופתי לענ"ד. אני לא בטוח שנתניהו חי ברמה אחרת מקודמיו או מחליפיו בעשורים האחרונים. אלא שלגביהם כמובן איש לא עורך השוואות לתקופת בן גוריון או לאישיותו.
היו זמנים אחרים, דור אחר, לא היה דבר כזה שנקרא שופוני, רובם חיו בצניעות והסתירו את הונם.אז ביבי למד ממנו. למה לא למד מבגין? מעניין, מכיר אישה בגילי, כאשר הייתה ילדה, כל מוצאי שבת הייתה אצל בגין בהבדלה. בגין חי בצניעות. אבא שלה ז"ל, היה שותף לדרך של בגין. אחד החברים המקורבים ביותר, חרותניק כמובן, איש אצ"ל. למרות זאת לא יצאה ביביסטית.
לא היה להם הון.היו זמנים אחרים, דור אחר, לא היה דבר כזה שנקרא שופוני, רובם חיו בצניעות והסתירו את הונם.
התכוונתי למי שהיה הון.לא היה להם הון.
לא כך אני התרשמתי. לא יודע איפה גדלת, אבל בשכונת דניה בחיפה היו בתים מפוארים ומכוניות יוקרה גם בשנות ה70. גם בהרצליה וגם בצהלה. בטח היו עוד כמה איזורים שלא מכיר. כתבת:התכוונתי למי שהיה הון.
חוץ מזה, היום גם למי שאין, מציג כלפי חוץ כאילו יש לו כפי שראית גם בפורום.
חוץ מזה, היום גם למי שאין, מציג כלפי חוץ כאילו יש לו כפי שראית גם בפורום. למה את מתכוונת. לא ראיתי.
אכן, לא טענתי שלא היו בכלל כמו למשל סביון ובכל זאת, היו הרבה פחות.לא כך אני התרשמתי. לא יודע איפה גדלת, אבל בשכונת דניה בחיפה היו בתים מפוארים ומכוניות יוקרה גם בשנות ה70. גם בהרצליה וגם בצהלה. בטח היו עוד כמה איזורים שלא מכיר.
האינפנטיל.למה את מתכוונת. לא ראיתי.
היום דירה קטנה בתל אביב, של 70 מטר, זה יותר ממיליון דולר.אכן, לא טענתי שלא היו בכלל כמו למשל סביון ובכל זאת, היו הרבה פחות.
לחברי קיבוץ...ואני שואלת, למי בשנות ה60 היה מזגן בכל חדר, צריף?
למי היה בצריף 4 חדרים, 2 שירותים ו 2 מקלחות? למי היה מקרר אמקור 11, תנור וגז?
בן גוריון היה עובד מדינה [או מוסדות טרום-המדינה] כל חייו. ובהפיכתו לחבר קיבוץ - הכנסתו הפכה להכנסת הקיבוץ.נכון לבן גוריון, לכן מדוע כועסים על נתניהו שחי טוב בשנות ה - 2000?
וואייי. ואין מילה וטענה מצד הימין?בן גוריון היה באמת דור אחר - התקופה הכי עניה וקומוניסטית של המדינה
ומה קרה עם רבין?
רבין לא אהב מדבר. הוא העדיף לבלות בצפון תל אביב.
גם לא התאים לו להצטופף בדירה סטנדרטית
אז הוא קנה 2 דירות גדולות ומרווחות, וחיבר אותם לדירת ענק בגודל 225 מטר, פלוס מרפסת של 100 מטר.
לפני עשור הדירה של רבין נמכרה ב16 מליון שקל
![]()
צפו בתמונות: דירת הגג של יצחק ולאה רבין מוצעת למכירה ב-18 מיליון שקל
הדירה ברחוב רב אשי בנווה אביבים שבצפון תל אביב נרכשה בשנת 2004 על ידי עוה"ד עדי לויט. לפני שנתיים הוא העמיד אותה למכירה באתר סותבי'ס, אך למרות ערכה ההיסטורי היא טרם נמכרה. מה כלול במחיר העסקה?www.calcalist.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.