אומץ........

אומץ........../images/Emo103.gif../images/Emo23.gif

אומץ... אומץ לאבד את עצמי לדעת באהבתי המוגשת אל לבך לתת למילים לצאת מפי כי הלב מבקש ..... אומץ.... לגעת בגופך , לאחוז מותנייך לחפון את עורפך בידיי לקרב את גופך אליי שאוכל להטביע בי את ריחך של לפני ..... אומץ..... לאהוב אותך בכל מה שנאסף והבשיל לאהוב אותך בגלל ולא בשביל לתת לך את מה שנפשי מייחלת כי מאהבה באתי עד אלייך באהבה נשארת אתך ולאהבתך עבד אנוכי .....

הנה את

ישבנו סתם בחושך, חיפשנו באוויר משמעויות תפסתי זבוב אחד של אושר ויתוש אחד של לחיות היד המלטפת משכיחה את הצרות אבל עמוק בפנים עדיין יש את הרצון לבכות ודמעה אחת נופלת ונעלמת אל השחור וגחלילית אחת של בוקר מקדמת את פני האור והפעם אי אפשר להחביא את מה שבחושך הסתתר למרות שבאור הבוקר ההרגשה אף חשוכה יותר אנחנו עוברים ברחובות בחיפוש אחר מהות חיפשנו בסמטה אחת ניצוץ של משמעות ואחרי שכבר ניסינו, בכל מקום שרק אפשר שוב סגרנו את האור וחיכנו למחר.....

ומחר שיגיע........../images/Emo42.gif

והמחר שיגיע יבוא וילטף את הדימעה ייבש חיבוקים של לחיות יגנו ויעטפו רגש של לחיות ילמד לפתוח את הלב ונמשיך כך ללכת בשביל הידוע מתחמקים ממהמורה ופגע הרי רצינו לחיות את הרגע ......

../images/Emo168.gif

גיטרות תופים מילים צלילים ואני מקשיבה בתנועה בשיכרון אני כבר לא מבינה מה עובר לי בראש מה אני עושה רק ריקוד רק תנועות אחת בשניה מישתלבות למחול לחיים לסיפור לאנשים לצבעים וכעסים והצלילים חודרים ומזיזים ואני לא מרגישה רק להמשיך לזוז בלי אפשרות לעצירה ואז המוזיקה נעצרת ואני מיתעוררת

../images/Emo79.gif

יש לה קופסת פלאים עגולה , ושם נחים לה חייה , מסודרים לפי מקומות , אנשים , ימים , נגיעות . רק לה מותר לגשת עד אליה , רק היא יודעת את הסיסמה , ולפעמים , שיר יכול לגרום לה ללכת לבדוק אם הכל עדיין שם , להוריד אבק זמן , לבדוק אם הניצנוץ עדיין שם , רק אז היא מרימה משם דף , עלה , ושיר לא גמור . ברגע שכזה , היא נשענת לאחור על הכרים במיטה , עוצמת עיניים ומפליגה אל תוך ימה ים החיים שליטף בה , היו בו גלים שקטים , שרק הקצף סיפר על הגל שחלף ואיננו , יש שם ספינות טרופות , מחכות אולי לגילוי מאוחר . ויש , כן יש שם גם כוכב אחד , אחד ויחיד בכל המערבולת שאוגרת בתוך הקופסא . וכשהיא אוחזת בכוכב הזה , היא יודעת לפעמים אורו כבה , לפעמים אור היום מסתיר אותו , אך תמיד הוא שם , הוא זה שליווה אותה בדרכה , הוא שנתן לה את המרווח שלה כדי לגלות , מי היא .

../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

איש לא ידע את שמה היא אהבה את מחבואה בין הצללים... אך יום אחד התפרצה לעולם הגדול..לעולם האהבה חיפשה את אהובה את הנפש התאומה שלה הזיק שבעינייה עבד שעות שרימת תשוקתה גברה וגאתה היא ידעה שיוצאת היא למסע לחפש את אהבתה..שאותה עוד לא ידעה.. הדרך הייתה ארוכה....

תקווה.....

תקווה... לדעת שתמיד תתמוך בי בשעתי הקשה, ואפילו השמחה תקווה... שתמיד אותה אהבה מיוחדת לי ולך תשאר חזקה מתמיד ומלאת תשוקה תקווה... שתוכל תמיד להבין את מסתרי ליבי ולקבל אותי כמו שאני עם הטוב והרע תקווה.... שנצעד יחד אני ואתה עד היום האחרון עם אהבה סבלנות כבוד הדדי האחד לשני הבנה והרבה הרבה מסירות הדדית כי קוויתי לבואך, ובאת, ואיתך עד יומי האחרון...

חלום בתקווה ......./images/Emo1.gif../images/Emo23.gif../images/Emo1.gif

חולמת לפזר את שיערך לסרק אותו באצבעות לעבור דרכו אל העורף... חולמת לנשק את עינייך לראות בהם אותי מספרת לך כמה .... חולמת לצייר באצבע על שפתייך לפשק אותם בלהט שפתיי שלי לתאר לך את התאווה שלפני.... חולמת מגע ראשון של ידי בך במקומות שהיו רק מילים המקומות שעושים אותי רטובה.... חולמת להפיל מחיצות של בד ממך בכל גווני הקשת ולגעת בגוף שאליו כיספתי.... חולמת לתת לך להגיע מאהבתך שלך אל תוך אהבתי שלי ולדעת ... שהגעתי.....

נוגעת...../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

נוגעת... בליבך, מנסה לאחות כל שבר בכל פינה מנסה להכנס לתוכו להבין איך לכובשו נוגעת... בידייך החסונות שאותי תמיד עוטפות שעלי מגוננות נוגעת... בנישמתך... מנסה להפיל את כל החומות שבנית מסביבך אחרי אכזבה קשה מנסה לנפץ את כל הרוע שעטף אותה ולהכניס רק - רוח אהבה, ותשוקה.. נוגעת... בגופך נוגעת באיבר הכי אינטימי שלך מענגת אותך..אוהבת כל חלק מיוחד בגופך! כי אהבתי שייכת לך, רוצה לנגוע בך לנצח נצחים, כי אני שלך

למעלה