בתפוז על פורומיו השונים או באתרי ההיכרויות?
ולהוציא את שני הטיולים שארגנתי וחזרתי עם "שלל"
בתפוז, בפורומים השונים אני גולש בהם, בד"כ פנו אלי בנות יותר משפניתי. הפעמים שפניתי בתפוז כדי להכיר היו ספורות אני לא משתמש בפלטפורמה הזו להכרויות כפלטפורמה ראשית, מכל מיני סיבות ונעזר באמצעים אחרים להכיר - או בחיים עצמם או באתרי היכרויות ובקבוצות בפייס, כשיש לי זמן להכנס אליהם, ולאחרונה קצת חסר לי
אז מתי אני פונה בתפוז? כשאני מוצא את "ה-חיבור" והפוטנציאל לקשר שאני מעוניין בו. אם נתקלתי בבחורה שאני לא יכול להפסיק לקרוא אותה ואני מוצא מכנים משותפים רבים (גיל, מקום בחיים, איזור מגורים, תפיסת עולם, הומור, רצון להכיר, הרגלי עישון וכד') שמתבטאים ע"ג הדפים לצד תקשורת, הבנה הדדית (גם אם לא מסכימים) ועניין משותף עד כדי סקרנות מי היא מאחורי הניק, איך היא נשמעת במציאות ואיך היא נראית - וגם אם ראיתי תמונה או שתיים, והתמונות מצאו חן בעיני, אז בכלל..
אז אני פונה באופן טבעי ומתחיל לקשקש על דא ועל הא, בהנחה שהיא בכיוון רומנטי, חלק מהפעמים זה עבד והתפתח קשר, בחלק מהמקרים לא יצא מזה כלום או שמכרתי לה לפטופ או מחשב שולחני, ולפחות הרווחתי לקוחה
היו מקרים שבחורות פנו אלי בנושאים שונים, אם קשורים או שלא לניהול, ותוך כדי שיחה שזרמה והתפתחה, מבלי משים התגלגלנו לטלפון...
לעיתים זה גם הסתיים שם מצידי או מצידה או מצד שנינו, או שהמשיך...