אומץ...

puma141

New member
חחחחחחח

התכוונת עליך, שי..תסתובב שניה..
יש לך גב חזק? *תרתי משמע*

צלשלספק

New member
בתפוז על פורומיו השונים או באתרי ההיכרויות?

ולהוציא את שני הטיולים שארגנתי וחזרתי עם "שלל"

בתפוז, בפורומים השונים אני גולש בהם, בד"כ פנו אלי בנות יותר משפניתי. הפעמים שפניתי בתפוז כדי להכיר היו ספורות אני לא משתמש בפלטפורמה הזו להכרויות כפלטפורמה ראשית, מכל מיני סיבות ונעזר באמצעים אחרים להכיר - או בחיים עצמם או באתרי היכרויות ובקבוצות בפייס, כשיש לי זמן להכנס אליהם, ולאחרונה קצת חסר לי

אז מתי אני פונה בתפוז? כשאני מוצא את "ה-חיבור" והפוטנציאל לקשר שאני מעוניין בו. אם נתקלתי בבחורה שאני לא יכול להפסיק לקרוא אותה ואני מוצא מכנים משותפים רבים (גיל, מקום בחיים, איזור מגורים, תפיסת עולם, הומור, רצון להכיר, הרגלי עישון וכד') שמתבטאים ע"ג הדפים לצד תקשורת, הבנה הדדית (גם אם לא מסכימים) ועניין משותף עד כדי סקרנות מי היא מאחורי הניק, איך היא נשמעת במציאות ואיך היא נראית - וגם אם ראיתי תמונה או שתיים, והתמונות מצאו חן בעיני, אז בכלל..

אז אני פונה באופן טבעי ומתחיל לקשקש על דא ועל הא, בהנחה שהיא בכיוון רומנטי, חלק מהפעמים זה עבד והתפתח קשר, בחלק מהמקרים לא יצא מזה כלום או שמכרתי לה לפטופ או מחשב שולחני, ולפחות הרווחתי לקוחה

היו מקרים שבחורות פנו אלי בנושאים שונים, אם קשורים או שלא לניהול, ותוך כדי שיחה שזרמה והתפתחה, מבלי משים התגלגלנו לטלפון...
לעיתים זה גם הסתיים שם מצידי או מצידה או מצד שנינו, או שהמשיך...

צלשלספק

New member
גם אם היא כוסית... אז?

היא כוסית וזה מסתכם בזה, זה לא אומר שיהיו לה חיים יותר קלים למצוא בן זוג, גם אם היא מאוד מחוזרת, זה לא אומר שמגיעות לה זכויות יתר רק בגלל מה שהטבע נתן, לא אצלי בכל אופן.
אף אחד לא מבטיח שהיא לא שרוטה, ולצערי רוב הכוסיות שיצא לי להכיר בקטע של דייטים וברמה האישית (ולא היו יתור מדי כאלו) - בגדול, ברמת המאקרו עשו לי את המוות, היו שרוטות על כל הראש, או שעפו על עצמן בצורה חולנית או בזבזניות מפונקות ועצלניות פחד, ולא הצלחתי לעבור את השבועיים שלושה עד שפרשתי על אי אלו סעיפים כשעלה לי הסעיף.

תראי תופין.
מעת לעת כשאני נוהג בכביש אני רואה מכוניות שרד וספורט, מתלהב לרגע מהמחזה המרענן וחוזר לשגרת חיי ולמאזדה המפנקת והסולידית שלי. כיף לפנטז לרגע על מה שהוא לא שלך כשזה מסתכם בזה ורק בזה, מבחינה הגיונית לא משתלם להשתעבד למכונית כזו רק בשביל שופוני,
ואני האחרון שיהיה מעוניין בחברה-דאווין, רק בשביל שלחבר'ה יצאו העיניים, ובחדרי חדרים מי שיאכל קש עם "האישיו'ז" שלה - זה יהיה אני.

הייתי שם, לא הרבה אבל הייתי. תודה אבל לא תודה, החיבור שאני מעוניין בו הוא לא רק חיצוני, גם בהחלט אבל ממש לא רק.

הבנתי. ניסיתי לעקוץ אותך כי חשבתי

שזה דבר די גדול אצלך כשאתה מחפש מישהי. סליחה ששפטתי. פשוט בשרשור הקודם כשלא
הפסקת להזכיר כוסיות לא הייתי בטוחה אם אתה צוחק או רציני.

צלשלספק

New member
תראי, תופין.

זה לא סוד שאני נמשך באופן טבעי לבחורות מעשנות, במבנה הגוף שלי פחות או יותר ומבחינת חיבור וכימיה - באותו הראש (נו, כולל ההומור שיצא לך כבר לקרוא), מקום בחיים וכו', אבל מכאן ועד לסגוד לכוסיות במציאות, ולפרוש להן שטיח אדום, הדרך ארוכה ולא בכיוון...

"בחורה כוסית?", מבחינתי לבריאות עם מה שהטבע נתן לה - מפרגן בכללי, וזה מסתכם אצלי בזה.

Chicobo

New member
הן לא אנטי עישון.

נדמה לי שהוא מעדיף מעשנות או כאלו שלא מפריע להן עישון,גם אם לא מעשנות בעצמן.
כי הוא מעשן.

זה מה שקראתי פה בהודעות שלו לפחות.

צלשלספק

New member
אני אסביר...

שעם בחורות שהן לא מעשנות - אני לא יכול לדעת מי אנטי עישון ומי לא מפריע לה, ומניסיון אישי, עם מעשנות לא תהיה לי הבעיה הזו.

תראי, אני לא איזה מעשן כבד של שתי קופסאות ליום שמסריח מענן עשן, נהפוכו. מאוד מקפיד על החלפת ואיוורור הבגדים,
סוכריות מנטה, ומעשן בערך שלושת רבעי קופסא עד קופסה ליום.
חשוב לי שירגישו בנוח איתי וחשוב לי להרגיש בנוח עם עצמי ועם מי שאני, זו הסיבה.
בלי שום קשר לשבת על בירה וסיגריה בשניים זה הרבה יותר נחמד :)

Chicobo

New member
לא

אבל יצא לי לפעמים לגרום להם לבוא אליי

מזמן מזמן מזמן, היום אני כבר לגמרי אאוט.

Chicobo

New member
בעצם במחשבה שניה

יצא לי להתחיל בוירטואל, נדיר מאוד אבל יצא.
אבל אני אף פעם לא ממש מתחילה לשם ההכרות,
בד"כ זה מתחיל בגלל נושא מסוים ואיכשהו זה מתפתח.

adangilhar

New member
כמעט ורק התחילו..

הי,
אני קורא את הפורום הזה כבר מספר חודשים, וממש נהנה.

אני חושב שחוץ משניים שלושה ניסיונות שלי תמיד התחילו איתי.
עם האחרונה שהתחילה איתי התחתנתי, כך שזה יצא לי טוב :).

רעותא שלום!

מי שמתחילה איתי כנראה מתחילה גם עם אחרים וזה לא משדר נאמנות לעתיד ורק דופקים וזורקים יזרמו איתה.
עדיף שתראי בתולה ושותקת ואז יהיו לך פחות גברים אך יהיו גם גברים שיקחו אותך בקטע רציני.
אז איך היה במטווחים? רעותא ?

shayCn

New member
גישה שוביניסטית משהו

למה מי שמתחילה עם גברים היא בוגדנית בעיניך?
איך זה קשור לנאמנות בכלל?

Hadas2695

New member
אני מהאלה שיוזמות

אנחנו חיים בעולם מודרני, גם לבחורות מותר ליזום, והאמת? את רוב הגברים זה מושך מאוד בחורה שיוזמת, זה מעיד על אופי אסרטיבי וכרזימתי, חוץ מזה שגם לגברים מותר להרגיש נחשקים...
זה יכול להתחיל במבט פלרטטני של 3 שניות והוא ייגש אליך, או פשוט לגשת אליו.

פעם קרה לי שהייתי במסיבה עם חברות, במן דאנס-בר פתוח לים. היה שם מישהו שהעברנו מבטים אחד על השני מספר פעמים במהלך המסיבה, והצהרתי לחברה שלי - "נשבעת לך שאם אני נתקלת בו שוב, אני ניגשת אליו!". כעבור רגעים ספורים במקרה, ראיתי אותו מטרים ספורים מלפניי ופשוט ניגשתי אליו בשיא החוצפה "היי, איך קוראים לך?" , קצת סמול טוק והטלפון אצלו בכיס.
כבר באותו ערב הוא צילצל אליי, והיינו בקשר טלפוני כשבוע עד שגיליתי שבעצם יש לו חברה.
בכל מקרה, נבע מכאן משהו, אפילו הכי קטנטן שיש.
תצהירי את זה בשביל עצמך קודם כל,לא צריך הרבה מחשבה, פשוט עושים את זה. תאמיני לי שמהצד השני זה לא נראה כ"כ משמעותי ולא צעד נואש. להפך. תזכרי- לפעמים דברים שאת חושבת ובטוחה בהם, מתפרשים ע"י הצד השני כדבר שהכי לא ציפית לו... לטוב ולרע.
קחי את זה בקלילות ובצחוק- כי את הרי לא מכירה באמת את האדם ולכי תדעי מתי תראי אותו שוב- לא חבל על ההזדמנות? באמת שאין לך מה להפסיד.

למעלה