אומעגש DD:

o0Invisible0o

New member
אני פשוט לא מאמינה.../images/Emo9.gif

יואו התחרות כזאת ישנה..לא נראה לי אנבל אי פעם תראה שהיא זכתה..
ותמי עוד בכלל כותבת כאן?
מדי פעם, לא? קיצר, ישן. עיצוב מדהים, את סופר מוכשרת!

Nakuro

New member
הנה הוא עובד *__*

ואעאעאע זה מדהים!! עכשיו ישלי חשק מטורף לדולי D:

Dandoka

New member
אהההההההה

איזה עיצוב מדהים!!!!!!!$#^*#$^@)^&* כל חלק בו מושלם, והוא מקורי ויפה:) כיף לראות את האתר באמת "חוזר לחיים" כמו שאמרת.. חח.. מקווה שעכשיו תמשיכי לעדכן אותו על בסיס יותר קבוע, תמיד כיף לראות דוליז שלך:) חחח איזה תזמון בדיוק גם אני עכשיו עובדת שעותתת על החייאת האתר שלי ועל פתיחתו המחודשת^^

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהמון מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

leonel knight

New member
naama ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

I'm so happy U reopened but for some reason I can't see the site
Yet i'm sure it's awesome

sha chan XD

New member
O____O

טוב, לא הייתי פה לפני שנה וחצי
הייתי רוצה אבלאבל זה מדהים O________________O זה כ"כ יפה >< שיהיה בהצלחה ועידכונים בתדירות גבוהה D: (שחר, לשתוק, את לא מקבלת זכות דיבור על דברים שאת לא מבינה ><) אבלאבל זה באמת מדהים O_O

Dandoka

New member
האתר שלי נפתח מחדשששששש!!!

XD דקות. שעות. ימים. ועכשיו סוף סוף סיימתי סופית! יש לו כתובת חדשה- http://www.urdolls.pagaz.net ויש עיצוב חדש שעבדתי והשקעתי עליו המון................ הכל חדש שם עכשיו. אה, וגם חנה, שני.. יש פרסים סוף סוף לתחרויות! תסתכלו

TheWingedPig

New member
ואו, איזה יופי, מזל טוב!

העיצוב ממש חמוד, איזה יופי שחידשת הכול:) המון תודות על הפרסP: פעם ראשונה שאני מקבלת כזה מקום מכובד, עשית אותי ממש מאושרת:) (היי, מה זה אומר, שאני יכולה לבקש ממך עכשיו דולי בהקדשה? כי אם יש לך זמן לעשות לי אחת, זה יהיה נפלאP:)

Dandoka

New member
הגיע לך הפרס:):)

ואני אכין בכיף מתנה!!!! עד סוף השבוע תראי ממני דולי בהקדשה ;]

Miss Naama

New member
DDDDD: ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד, מזל טוב!! D;; את דולרית נהדרת
והעיצוב ממש מתוק DDD: אני כ"כ אוהבת את הדולי הזו שלך [:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואי לא היה לי מושג שהאתר הזה שלך

מזל טוב
עיצוב יפה מאוד!!

TheWingedPig

New member
מעיין אחראית על זה,

אבל לפי מה שזכור לי, הוחלט להזיז את מועד הסיום כי כמה בנות לא הספיקו להתחיל אפילו... צריך לבדוק מה קורה עם זה:)

dinora12

New member
אני.

העלאת הדוליז וההצבעה הייתה אמורה להתנהל כבר ב30.7 אבל בנות אמרו לי שהן לא סיימו לכן זה נדחה. קראי הודעה מתחתיי. תודה

למעלה