אומעגש DD:

Miss Naama

New member
אומעגש DD: ../images/Emo80.gif

זהו הלוח, שאותו מסמנת ה
הסקסית לעיל. לא ראיתי את השרשור הזה נפתח כבר המון זמן
אבל עכשיו יש לי סיבה מעולה לפתוח אותו DD:{{ בלוח מודיעים על עדכונים של אתרים (בעיקר שלכן), על תחרויות דוליז וכו'
לוח מודעותדוליז [:

Miss Naama

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifעדכון-על ב-PTPP../images/Emo9.gif!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

כן כן, אני מדברת על Pumba & Timon's Pixel Paradise, האתר שלי ושל שירה (shooroo) שמוכר לוותיקות יותר בפורום שנמצאות בו לפחות שנה וחצי (כי לפני שנה וחצי היה העדכון האחרון
!).
הודעה חשובה ראשונה: שירה
השאירה לי את האתר כיוון שהיא כבר לא מציירת דוליז.
היא תחסר לי ול-PTPP, ולמרות שכתבתי את זה גם באתר, אני מודה גם כאן לשירה על הכשרון הנפלא שלה שהיה חלק עצום מהיופי של האתר שלנו 3>. ובכן:
בהשראת העיצוב החדש שציירתי [
מוזר לומר את זה לבד] האתר הפך ל-Pumba & Timon's Purple Plum (השזיף הסגול של פומבה וטימון D;), עדיין PTPP, כמובן.
הפרסים לתחרות הפונצ'ו פורסמו! סוף סוף, אחרי שנה וחצי ;; אני כל-כך מצטערת על העיכוב הלא הגיוני. בכל אופן, יש פרסים לבנות מהפורום
היכנסו!
יש תחרות חדשה! תחרות שדים! שדים, כמו משהו מפחיד ומצחקק, לא כמו ציצי! O: המ, כן. בכל אופן, כנסו לאתר וקראו על התחרות! אשמח מאוד אם תשתתפו!
כל אגף מהחלקים באתר עודכן, ממש הכל
[אמרתי שזה עדכון-על ;]. אני אשמח אם תבקרו ותקראו
ונו, זהו DDD: PTPP חוזר לחיים!!!!!1 DDDDDDDDDDDDDDDDDD;

Painted Fairy

New member
אוקיי בדיוק מצאתי כבר... P:

חח עכשיו תגידי לי שלא את עשית את הלייאאוט הזה :|

Painted Fairy

New member
טוב נעמה

תקשיבי את היצור הכי מוכשר שנתקלתי בו בחיי העיצוב פשוט ברמה כל כך גבוהה שבא לי לבכות :< הוא מדהיםמדהיםמדהים!!!
איך עשית את זה?!?!!? וואו מקורי ויפה וכל פרט פשוט מושלם. איזה כישרון, איזה והדוליז? כבר שכחתי כמה את מדהימה........ אומייגאד אני סוגדת לך.

Miss Naama

New member
וואי גילי ;[[[[ ../images/Emo23.gif

אני מחייכת כל-כך עכשיו שיכאב לי הפרצוף אחר-כך
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD: את לא יודעת כמה זה משמח אותי לשמוע את זה!!
השקעתי בעיצוב כ"כ הרבה 3>>>. אני כלכך שמחה שאת אוהבת את העדכון
תודה, יקירה!

!!!!111 ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

וואו, אחרי שנים בלי דוליז עשית לי חשק לנסות ולהשתתף בתחרות. עיצוב מקסים
.

TheWingedPig

New member
ואו, מזל טוב!../images/Emo65.gif

אני מאוד שמחה בשבילך שהאתר התחיל לרוץ שוב
כיףכיףכיף^^ הליאוט החדש שלך כזה מגניב! ואם רוח ההשראה תנוח עלי, אני גם אשמח להשתתף בתחרות שלך:) נצל"ש קטנטן, היום גיליתי שהאתר של איידולייזד עובד שוב... http://angela.buggative.net/index.html האתר לא מדהים כמו כמה אחרים, אבל הוא מאוד שימושי מבחינת המוני הלינקים שיש בו, ויש שם גם סימון לאתרים עם בייסים ומדריכים (מה ניסיתי לעשות עם ספיר בחלק הלינקים של הפורום). שווה הצצה:)

LittleDiddle

New member
דיי את עובדת עליי!!!!!! ../images/Emo2.gif

את באמת ציירת את זה???? זה הדבר הכי מדהים שראיתי בחיים!!!!!!!!

Miss Naama

New member
בנות בנות, אני צריכה את העזרה שלכן ../images/Emo23.gif

אתן יכולות לומר לי אם בדף ה-Home של האתר אתן רואות את זה ככה
ככה הכוונה עם רקע סגול ל-Updates ולדף עצמו, ועם ה-Updates בכתב מסולסל כזה. והמסגרת של הדף עצמו, לא יוצאת מהמסגרת של העיצוב? זאת אומרת, הרקע של הדף של ה-Updates לא בולט החוצה מהמסגרת? ;[ אתן יכולות בבקשה לענות לי ולומר גם אם ראיתן איך שזה נראה באינטרנט אקספלורר או בפיירפוקס?
זה חשוב לי. תודה רבה, בנות 3>

TheWingedPig

New member
אצלי יש אקספלורר

ואני רואה את דף העדכונים על רקע לבן עם מסגרת סגולה מסביב... מסגרת הדף לא יוצאת מעבר למסגרת העיצוב.. מקווה שעזרתי:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמזל טוב!!@#$%^&*../images/Emo65.gif

אני רואה את זה יוצא מהמסגרת, אבל זה בגלל שיש לי רזולוציה מיוחדת.. אני לא רואה את הכתב מסולסל, והרקע גם אצלי נראה לבן.. ]:

shanchan

New member
לא רואה את זה ככה.

יש לי אקספלורר ואני רואה את זה לבן עם מסגרת סגולה, כשהלבן קצת יוצא מהמסגרת למעלה. תתחדשי או אמ.. מה שלא אומרים.

למעלה