אומנם סופש

A לוןA

New member
בלי להיכנס לדיון של כן-או-לא אונס

מופע של כיבוד האישה ומיניותה בטח לא היה שם

ברמת העיקרון אני מסכימה איתך

אבל אותם אנשים שאוטומטית צועקים "אונס" "השפלה" "שימוש והחפצה" הם בדיוק אותם אנשים שיגידו לך שאישה שמעוניינת ביחסים בדסמים שבהם היא נשלטת מנוצלת ע"י גברים ופשוט הפנימה את הדיכוי הגברי המתמשך. שלהסכמה שלה אין בכלל תוקף.
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
נכון ולא קשור

אני יכול לא להסכים עם רוב מה שהדתיים אומרים, נניח, וכן להסכים עם חלק אחר. אני יכול לתעב את הדרת הנשים שלהם, את הניכור, הגזענות והשנאת הדת- ולקבל ערכים כמו שקידה ולמדנות, העמקה וקריאה שמועלים שם על נס- ובחברה החילונית הרבה פחות (אם בכלל).
באותה מידה אני יכול לקבל, נניח, שהיתה שם אישה שהחליטה שהיא רוצה להזדיין על הבר עם גברים שונים כחלק מהחלטותיה הסובריניות על גופה- ועדיין לחשוב שמה שהיה שם היה משפיל מבזה ומחפצן- גם אם לא היה עבירה על החוק.
&nbsp
ואגב בדסמ, גם את וגם אני היינו במסיבות של הקהילה, וראינו דברים הרבה יותר הארדקור מאשר "סתם" סקס קבוצתי- ואני לא חשתי שם בשום שלב שמישהו באקט הבדסמי שהיה בוזה ונוצל כמו שהבחורה שם עברה., כשצעקו לעברה "איזה תחת" ו"תן עבודה" וכו'.

אתה יודע

בתחילת היחסים שלי עם בן זוגי לקחתי אותו לדאנג'ן למסיבה. כבר היו לנו הרבה שיחות על בדסמ, על הסכמה בין בגירים, על היכולת להנות גם ממשהו שהוא לא קונבנציונלי.
היתה שם סיטואציה של בחורה עם השולט שלה שנתן לעוד כמה גברים לגעת בה, לדחוף אצבעות, לתת לה ספנקים ועוד.
בן הזוג שלי החזיק את עצמו שלא להרביץ להם ולהציל את הבחורה מידיהם המנצלות והמשפילות. אחרי מספר דקות ביקש שנעוף מהמועדון. כל הסיטואציה עשתה לו ממש רע- ולא עזר לי כמה הסברתי לו שהכל נעשה ברצון ובהסכמה מלאה.
מאז אותו מקרה אני מבינה שאני לא יודעת הכל. שאני לא יכולה להחליט על אחרים מה טוב להם ומה לא. מה נכון ומה לא. אני יכולה להגיד על עצמי מה מדליק אותי ומה עושה לי טוב.
בסופו של דבר, רק הבחורה יכולה לומר האם היא נוצלה, הושפלה, נאלצה לעשות דברים שלא רצתה, נאנסה.
&nbsp

Sharoman

New member

A לוןA

New member
זו לא השוואה הוגנת

לקחת ונילי לראות סשן בדסמי, בלי שיש לו את הכלים (ולא משנה כרגע אם אלו כלים ריגשיים או אחרים) לשפוט אותה זה כמו לקחת מישהו שגדל ביער לחדר ניתוח. הוא יראה מה שהוכשר לראות- מישהו חסר אונים, שוכב על שולחן, אנשים חותכים אותו, דם ניתז וכו'- הוא יניח שמדובר פה בהתעללות בחסר ישע- גם אם תסבירי לו אחרת. נקודת השיפוט שלו תהיה שונה לחלוטין מזה של הרופא המנתח או של הסטודנטים שצופים בניתוח מהצד.
כאן הסיטואציה שונה- גם בין האנשים שהיו שם, אני לא חושב שהיה שם מישהו שחשב שיש שם מופע של העצמת המיניות הנשית. אני אחזור על הטענה שטענתי בהתחלה- גם אם זה לא היה אונס, מופע של העצמת הנשיות וכיבודה לא היה שם.

Surrealistical

New member
אני שמחה שפתחת את השרשור

לא יצא לי לקרוא את התגובות, אגיב רק את דעתי.
אני דווקא חושבת שהיה כאן אונס. אי תלונה על אונס נובעת מסיבות רבות. לפעמים פחד, לפעמים הדחקה, לפעמים הכחשה.
אני שמחה שהעלית את הנושא מכיוון שאני בעצמי התחבטתי בשאלה המוסרית כאן.
אומנם אני חושבת שהיה כאן אונס אבל אני בהחלט לא מאלו שישר קפצו וצעקו "אונס!", אלא זו מסקנה שהגעתי אליה אחרי שחשבתי על הנושא. היו הרבה אנשים (בעיקר נשים) שאמרו שמי שהיה נוכח שם ולא עצר את זה הוא בעצמו שותף ועשה דבר פלילי. מכיוון שיש חוק במדינת ישראל שחייבים לעזור לאדם במצוקה.
מה שהפריע לי מאוד בהצהרה הזאת היא שאני בעצמי לא יודעת אם היתי מתערבת. אם היתי יושבת באותו מועדון ופתעום רואה דבר כזה, האם היתי מזהה את זה כאונס ועוצרת את זה? היתי רוצה להאמין שכן, אבל רוב הסיכויים שלא.
בטח היתי רואה בחורה שאמנם שיכורה ולא מצליחה לעמוד כמו שצריך, אבל זזה, רוקדת ומשתפת פעולה עם הגברים שניגשו אליה.
החלטתי שאכן היה אונס (או לפחות ניצול מיני חמור) בגלל שלפי דעתי, לא משנה עד כמה אישה אוהבת מסיבות סקס או אורגיות אף אישה לא תרצה שיצלמו אותה ללא רשותה במצב כזה ויפיצו את זה בין חצי מדינה. אבל אני מאוד בספק שזה משהו שהיה עובר לי בראש אם היתי רואה דבר כזה מולי.

אני לא חושב שמה שעושה או לא עושה את זה אונס זאת העובדה

שזה צולם והופץ, כמו שאם היו מפיצים סקס שלך עם בן זוג זה היה עושה את זה אונס. מעבר כמובן לעובדה שאסור להפיץ את הסרטונים.

Surrealistical

New member
לא הבנת אותי

העובדה שהופץ מראה בעיני שזה לא סתם היה מקרה של בחורה שפשוט אוהבת שגברים עוברים עליה. היא לא היתה לגמרי מודעת למה שהיא עושה מרוב שהיתה שיכורה. לא מדובר כאן על מקרה של זוג שעשה סקס ואז וצילם, במטרה שזה ישאר בניהם, ואז אחר מהם פירסם את זה.

למעלה