אומנם היום יום שני

אומנם היום יום שני

אבל בכל זאת פותחת שירשור של שבוע טוב...... הכל לכאן...... איך היה סופ"ש ואיך ממשיך השבוע? לכל החדשות שהצטרפו ברוכות הבאות ולליהי החלמה מהירה אני כאן

בלגן2

New member
סופ"ש היה נחמד מאד

רגוע וכיפי - כמו שאני אוהבת. אבל דווקא היום שני הזה, שהתחיל בגישה אופטימית מצידי, מתחיל לעלות לי על העצבים
(ספרנית מעצבנת, מכת נמלים בכל הבית ולפני כמה דקות גיליתי עשרות נמלים על הכסאות בפינת אוכל
, תור אחה"צ לרופאה שלי שתמיד מצליחה לבלבל אותי ועוד היום ארוך...) מה קורה בימים אלו בתה"ש? לא הייתי שם שנתיים... אני תוהה אם כדאי לי לקבוע תור...

ואצלי

סוף השבוע היה מעולה, הייתי בשבת בהופעה של AIR SUPPLLY והיה מדהים
כל השירים הישנים והאהובים
. אבל באותו לילה בשתיים בלילה חטפתי התקפת כאבי בטן שנמשכה גם כל היום אתמול ולכאבים התלוותה גם חולשה נוראית, לא יכולתי לעמוד על הרגליים אפילו. ובלילה כאבי אגן חזקים שממש התפתלתי במיטה. היום בנתיים הכל בסדר פחות או יותר
. שיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע
.

galim29

New member
בוקר לא כזה טוב../images/Emo23.gif

השבוע התחיל ממש לא טוב. לחץ נוראי בעבודה (לא מסוגלת אפילו להתחיל לכתוב למה ומה) שבוע הבא במחנה השנתי אי שם ליד הגבול עם מצרים ועוד לא הכנתי כלום... אתמול נטחנתי בעבודה מ 9 בבוקר עד 8 בערב כשמסביבי ים של ילדים צורחים (ויסלחו לי האמהות) שרציתי לעשות מהם תרנגול כפרות... נפל לי איזה בחור
הזוי לנייד שבטעות הגיע אלי ועכשיו לא עוזב אותי. היום גם בלגאן בעבודה, בייביסיטר בערב. אין זמן לנשום.
ועוד שבועיים טסה לחו"ל מהעבודה ויש לי המון לחץ לקראת הנסיעה ובמהלכה שהכל יעבוד כמו שצריך. בקיצור, שבוע מתיש ומחכה לשישי לנוח.

galit 03

New member
למרות שכבר ליילה...

שבוע עמוס מאוד מאוד!!! אני בלחץ נוראי כי אנחנו מחפשים בית ולא מוצאים ואנחנו צריכים לפנות את שלנו בסוף אוגוסט... בינתיים לכל מקרה אני אורזת...מסדרת....מנסה לנוח קצת. מחר יום אחרון בלימודים!!! אלה חדשות טובות...סוף כל סוף אני משתחררת אחרי 4 שנים ארוכות מאוד:) ויש לי רק 4 עבודות להגיש ונגמר! איזה כיף!!! אם מישהי יודעת/שומעת על בית פרטי להשכרה מינימום 3 חדרים,חצר(לא חשוב הגודל) בין כפר סבא הכי צפוני וראשון הכי דרומי - אשמח אם תוכל לעדכן אותי... התחלתי חפיסה 2 של גלולות מתוך 3...היה לי איזה דימום מוזר של דם קרוש ל 3 ימים- לא משהו רציני... ביקורת אצל סוריאנו עוד שבועיים בערך... תפחתי קצת מהגלולות(תרגיעו אותי שזאת רק הסתגלות ואני אחזור לעצמי...)... ורק מאחלת לעצמי בית בקרוב כי זה ממש מעיק עלי... שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות והמון מזגן, נשיקות לכולן, גלית

יול6

New member
שבוע ממש טוב

רציתי לספר שאני מאוד מתרגשת כי- אחותי ילדה!
אחותי ,הקטנה, בת 28, ילדה את הבן הראשון שלה, הנכד הראשון במשפחה, בלידה ארוכה וקשה, שבסופה 2.608 ק"ג של חמידות.
אחותה הגדולה (זו אני) עומדת להתחיל בקרוב מחזור שלישי של הזרעות, (בתקווה שיצליח, ואם לא- מעבר ל-IVF) וחגגה שנה וחצי לנסיונות בינתיים. היה לה קשה לספר לי בהתחלה שהיא בהריון. היא ידעה שאני מנסה, ועוברת "דברים", ואני לא ידעתי איך אני אגיב כשאני אגלה. כשגיליתי, בטעות, חודש לפני שהיא התכוונה לספר, אני קפצתי משמחה והייתי מאושרת לגמרי בשבילה. כל ההריון הזה חשבתי רק עליה ותמכתי בה, ושמחתי בשבילה. רק כשהיא אמרה שיש לה בן לאחר סקירה, רק אז שטפו אותי רגשות שליליים לערב אחד.
וזהו, מאתמול, מ-13:50, אני דודה. ומאושרת. ורוצה אחד משלי, כשיגיע הזמן שלו. יעל

אז אנחנו בעיצומו של השבוע

מה הספקתי.......סוף שבוע שעבר היה כייף לבוביק בנופש ובבריכה בפעם הראשונה..... אבל כבר כמעט שבוע הוא עם שילשולים שלא רוצים להפסיק ....היינו אצל רופא לקחנו דגימה מחכים לתשובות....הספקתי להציל את העין ממיגרנה בנופש בעזרת כדור חדש שנתן לי נוירולוג....אבל אז התחילו כאבי גב תחתון אני הספקתי לעשות חלק מבדיקות בקרת הנזקים של הווסת האחרונה..... US וגנלי שנראה תקין. US כליות ובטן עליונה....בעקבות כאבי הגב בסופ"ש ובקרת נזקים כמובן....מחר כנראה אקבל את התוצאות...אבל הטכנאית אמרה שהיא לא רואה חסימה.....כך שנקבע שהיא רואה טוב. היום התעוררתי למיגרנה חלשה שהצלחתי בנתיים להשקיט בעזרת אקמול....... מה נשאר....ריאות ......המטולוג.....ובדיקות דם...........אאאאאוווווווווווצצצצצ....בינהם טיפת חלב..... להמשך שבוע טוב

זואילי

New member
אכן עיצומו של שבוע...

אוהבת ימי חמישי
היה שבוע של מכשושה שהגיעה אחרי שלילי, אבל הפעם לא יכולתי לתת לה בראש עם ערימות משככים, אז היה סבל אבל בהחלט לא ברמה של מוות מיידי, מה שדי מפתיע לטובה
. אוטוטו דקא' נוסף להרגעת הנפש
שבוע הבא מפגש מקרוב עם אולט' - תחת. מנסה לעבוד כרגע על הפחד מההכנה...
מאחלת לכל דיירות ה
סוף שבוע נעים ושקט עם הרבה מזגן.

lee E

New member
ואני

הוציאו לי את התפרים א-ב-ל.....כל החתך נפתח..לזוועתו של האיש שכמעט התעלף שם. אז עכשיו, צריך להחליף נקז פעמיים ביום...האיש יאלץ לעשות זאת והם העבירו עליי שם שיעור בהחלפת נקזים. מזל שאני לא מרגישה כלום באיזור ההוא כי אחרת , יש סיכוי טוב שהייתן שומעות את קולי. בנוסף, מכיוון שהסיבה העיקרית לפתיחת החתך הוא סכרת, מחזירים אותי קצת לאינסולין עד שהגוף יחלים. רק שיהיה לנו שבוע טוב

זואילי

New member
ואני חשבתי ש ../images/Emo26.gif את תעשי סצינה....

את ממשיכה עם האנטיביוטיקה נכון?

למעלה