אומנם אני חדשה כאן.... אבל לא יכולתי שלא לשים לב לכמה הפורום הזה רדום... אולי כדאי להעיר אותו קצת?
F franz17 New member 20/7/06 #1 אומנם אני חדשה כאן.... אבל לא יכולתי שלא לשים לב לכמה הפורום הזה רדום... אולי כדאי להעיר אותו קצת?
G Girl From Mars New member 21/7/06 #2 חחח קשה שלא לשים לב לעובדה הפעוטה הזאת. בכל מקרה... ניסינו. אם יש לך רעיונות, את יותר ממוזמנת לשתף אותנו בהם. (אני מתחילה לעבוד על איזה שאלון/פרוייקט, ואני מקווה שהוא יעורר את הפורום. )
חחח קשה שלא לשים לב לעובדה הפעוטה הזאת. בכל מקרה... ניסינו. אם יש לך רעיונות, את יותר ממוזמנת לשתף אותנו בהם. (אני מתחילה לעבוד על איזה שאלון/פרוייקט, ואני מקווה שהוא יעורר את הפורום. )
F franz17 New member 22/7/06 #5 אולי שרשור התפקדות? ככה גם נזיז את הפורום וגם אני אזכה להכיר את כולם...
T The Girl Who New member 21/7/06 #3 למען האמת... היה לי רעיון לאיזו פינה קבועה שאולי אנסה לעשות בפורום. אבל אני צריכה לוודא שכולם ישתפו פעולה... בכל מקרה, במקום להגיד שהפורום מת כל הזמן...אנחנו צריכים להתחיל לפעול.
למען האמת... היה לי רעיון לאיזו פינה קבועה שאולי אנסה לעשות בפורום. אבל אני צריכה לוודא שכולם ישתפו פעולה... בכל מקרה, במקום להגיד שהפורום מת כל הזמן...אנחנו צריכים להתחיל לפעול.