אומנים ממוסחרים

slowhand1

New member
אומנים ממוסחרים

זה לא נמאס שאומנים ממסחרים את עצמם???????? למשל אביב גפן שעכשיו ממסחר את עצמו באורנג'... או סבלימינאל (שלדעתי הוא לא ממש אומן....) שממסחר את עצמו בכל מקום אפשרי(באורנג'....בשוקו קרלו...) מאור כהן בבליינים...

אמממ נראה לי ש...

עכשיו מעונן. הוא מסמל בערך דור שלם, השתמשו בו בעולם הפוליטיקה, ואפילו בפרסומת לדלתות. והרבה פעמים שתגידו את השם אביב גפן, למשהו שאפילו לא מכיר אותו אז הוא יגיד לכם: "אה זה עם הדור המזוין?"

וואלה..

אבל אתה יודע, גם הם צריכים לחיות ממשהו
...

N a V e

New member
הגדולה בנושא היא

לדעת לחיות ממשהו בלי המסחריות,בלי הרדיפה אחרי הכסף. אין מה לעשות,בארצנו זה לא עובד. אבל לא חסרות דוגמאות כאלה לאורך ההיסטוריה...הדוגמא הטובה ביותר הם הדלתות(הדורס) של ג'ים מוריסון שתמיד סיפקה כותרות ולא התמסחרה.

לא ממש קשור..... אבל...

ההופעה אתמול בדדו בחיפה היתה מ ע ו ל ה (של סאבימינל ואביב גפן..--אורנג')

סאבלימינאל.... ../images/Emo5.gif

אני אמיתי, ולכן העם איתי, תתעורר תהיה אתה לא מישהו אחר שטטטטטו? פרסומת מעפנה לשוקו קרלו! אני אומרת, תשתו יטבתה! יש לזה אפילו שפיץ!!

חבל על הזמןןןןן!!!!!

עזבו שכל 2 שירים יש פרסומות... אבל את זאתי... אני אשתגעעעעע!!! רררר עצבני על סאבלימנאל

JaWbreaker15

New member
כמה דברים על הפרסומת...

1.יש משמעות למשפט "שופך על הדף כל מה שאני כותב"? זה נורא מעסיק אותי. הרי לשפוך על הדף זה לכתוב, אז הוא כותב את כל מה שהוא כותב? 2."מדבר על כל מה שאני חושב", אי אפשר לדבר על מה שאחרים חושבים? ;\ 3.יש איזה קטע שהוא אומר באנגלית: game recognize game, בתרגום זה מתורגם כ"אמיתי מזהה אמיתי". WTF?! 4.פרסומת דפוקה. חבל שיש אותה כ"כ הרבה בערוץ הקבוע החדש שלי ;\ יעל

ToL ToL

New member
אני הפסקתי לראות את הערוץ

עוד לפני שבכלל התחלתי כי מילא היו שמים את הפרסומת פעםמ בשעה זה היה עוד אאאא... סביר אבל לא כל שתי שירים כוס עמק!!!!! ולמה יש שם מיזרחית בכל אופן זה מתאים לשרשור אחר!!!!!!! אביב גפן באמת באמת באמת התמסחר ואני אומרת את זה אחרי ההתאכזבות הענקית מביטול\דחיית העשור בגלל שהוא עמוס אז שלא יעשה מיליון ואחת הופעות של אורנג' אבל אין מה לעשות הגיל עושה להם שריטה מעצבנת!!!!!

JaWbreaker15

New member
אחרי כל שלושה קליפים

[בדקתי] ואממ יש מזרחית כי יש אנשים בארץ שאוהבים מזרחית ;\ יעל

למעלה