אומנות!?!? -talamasca_-_the_awekening_(xpiral_rmx)-ps.mp3
ב בגין פליפ New member 7/6/06 #7 החיבור הצרפתי Talamasca Vs Schyzotrop-Action מה הוא עושה באלבום של סקאזי
פ פלאפל עם חריף New member 7/6/06 #11 עכשיו כשאני חושב על זה כמה ערסים באו לי ביציאות בשנה האחרונה של "תגיד אחי יש לך את הטראק של טלמאסקה קוראים לו אקטיון עם גיטרות קטלניות כאלה אחושרמוטה?" חחחחח
עכשיו כשאני חושב על זה כמה ערסים באו לי ביציאות בשנה האחרונה של "תגיד אחי יש לך את הטראק של טלמאסקה קוראים לו אקטיון עם גיטרות קטלניות כאלה אחושרמוטה?" חחחחח
D DorDassa New member 7/6/06 #12 אמן כזה מוכשר ואדיר איך גם ערסים לא יכירו אותו.. זה היה ברור שגם הם בשלב כלשהו ישמעו עליו. חבל.. חחחחחחחחח...
אמן כזה מוכשר ואדיר איך גם ערסים לא יכירו אותו.. זה היה ברור שגם הם בשלב כלשהו ישמעו עליו. חבל.. חחחחחחחחח...
E Exaile 27 New member 7/6/06 #13 למה? למה רק אני רואה את זה קטוע...? באיזה מדיה פלאר אתם רואים את זה?
P psychopsy New member 7/6/06 #16 ישרא-בריטי חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם אין קשר eskimo_-_gms-kimo זה יותר הגיוני: gms_-_juice_(eskimo_remix
ישרא-בריטי חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם אין קשר eskimo_-_gms-kimo זה יותר הגיוני: gms_-_juice_(eskimo_remix
K Keyboard cowboys New member 8/6/06 #17 לאוהביי טלמסקה הלינק ללייבל שלו: http://www.mindcontrolrecords.com/talamasca/