אומנות השרשור
מסתבר שצריך ללמוד לשרשר... א. לפני ארבעה חודשים בערך,שלח לי מישהו מסר ואמר שהוא שמח שנעניתי להזמנתו ללכת למסעדה סינית
עניתי לו שאין לי מושג על מה הוא מדבר והוא אמר שכשהוא הזמין אותי בפורום, עניתי לו שבת שלום וצירפתי תמונה של גביע יין.... לא הבנתי מה הוא רוצה ממני וטענתי שהוא משקר,הוא נפגע..ושלח לי קישור לתגובתי בפורום אז נפל לי האסימון והשבתי לו שעניתי שבת שלום לרונה אבל מאחר והוא היה האחרון שהגיב שלחתי תגובה מתחתיו,ועוד נזפתי בו שהוא לא מבין מה זה שרשור..הוא ענה שמוזר לו העניין כי תגובתי נשלחה אליו ואני לא הבנתי למה התכוון.הבאתי את השיחה ההזויה לפורום כדי שיעזרו לי להבין על מה הוא מדבר ואף אחד לא הגיב,רק האדון עצמו שהמשיך לטעון ששלחתי לו מסר"שבת שלום". לפני שבועיים כשהייתי באיזה קומונה והגבתי שם,חזר המקרה ההזוי..מישהי שם שאלה אותי למה הגבתי לה עניתי שהגבתי לזו שפתחה ת'שרשור ומאחר והיא האחרונה בשרשור פתחתי תגובה בהודעה שלה. היא לא ענתה ואז חזר המקרה בשלישית וזה כבר הרגיז אותי מאד ושאלתי אותה אם היא חדשה.. היא צחקה וענתה לי שלא והסבירה לי<סוף סוף>שישנם אנשים שגולשים מפלאפון ומקבלים הודעות לשם וכן ישנם גולשים שמקבלים הודעות באימיול ולכן אני צריכה לפתוח תגובה בהודעה שאני רוצה לענות לה ספציפית. אני גולשת רק מהמחשב לכן לא ידעתי על כך.<רונה לא יכולת להסביר לי ?נתת לי להתווכח סתם עם הבחור המסכן...> ב. אם מישהו פותח שרשור בוקר טוב..או ערב טוב מיותר לפתוח שרשורים נוספים באותו עניין למשל "מצעד הגאווה",אלף שרשורים נפתחו בנושא אחד. ג.מישהו שאל<לפני שבועיים בערך> שאלה מסויימת ואחר פתח הודעה חדשה בכדי לענות לו במקום לפתוח תגובה מתחתיו. ד.במקום לפתוח עוד שרשור אפשר להשתמש באייקון
=ניצול שרשור ,ולהכניס את ההודעה בשרשור שמתאים להודעתו. <לא אגלה לכם מה חשבתי שפירוש ר"ת נצל"ש
ותודה לרונה שהסבירה לי
> יש עוד משהו שלא חשבתי עליו וברצונכם להוסיף?
מסתבר שצריך ללמוד לשרשר... א. לפני ארבעה חודשים בערך,שלח לי מישהו מסר ואמר שהוא שמח שנעניתי להזמנתו ללכת למסעדה סינית