אומנות הריגוש

s h i r k u s h

New member
אומנות הריגוש ../images/Emo11.gif

בימים אלו שאנו נכנסים בד"כ מאוד מהר לשגרה, חייבים לדעת לעשות לפעמים משהו שונה, משהו שירגש, שיזיז אותנו מדרך השגרה. בימים תקשורתיים אלו אנו "אומרים" את שלושת המילים המדהימות האלה: "אני אוהב/ת אותך" דרך אס אמ אס או מייל, שכחנו מה זה פרחים, מה זה להשאיר סתם ככה פתקים במשרד או על המקרר אם גרים ביחד ולומר שהתגעגענו. אז איך אתם נוהגים לצאת מהשגרה ומהי אומנות הריגוש מבחינתכם

את חייבת לזרות מלח? ../images/Emo8.gif

בימים אלו אני עסוקה בלשרוד את השפעת ובעלי בלשרוד את העבודה הקשה. וגם ללא מחלה, החיים קשים ועמוסים מאוד ואין זמן לריגושים. אבל מחר הוא יום חדש...

במצבי ההריוני שלי..........

שאני לא יכולה להזיז את עצמי הרבה, חיבוקים, ליטופים, נשיקות קטנות, ומחוות קטנות, עושות לנו את זה. במיוחד בבוקר אוהבת את הליטופים האילו............. שלא יפסק לעולם. פתקים מקסימים תלויים להם בכל הבית, בסופ"ש הזוגון, תלה על הקיר במדרגות לקומה הראשונה, שהוא והקטנה הלכו לטייל, ואני יכולה לישון ולנוח, עם המון אהבהההההההההההההה ורגיעון............ למרות שאני רגילה לזה, אני אוהבת נורא את הפתקונים האילו...... ומאז שאני בקושי מגיעה למשרד, הוא נורא חסר לי.......... אז ריגושים אצלי, יכולים להיות בכל דבר שהוא רגשי...........

למעלה