אומנות הפיתוי

Berethor

New member
שתשמור על עצמה זה עצה טובה

לפי מה שהיא תיארה היא נפלה בפח שלו, זה אומר שהוא הצליח בתרגיל המסריח הזה שלו.

Berethor

New member
היית אומר שהיא יצאה בזול הפעם

היא הייתה יכולה להיפגע מאחד כזה הרבה יותר, כדאי לשים לב להבא, לא ליפול לאותו בור.

Berethor

New member
בקרוב מאוד

אני מבין שאת אדישה לכך שאם גבר מסובב אותך ופוגע בך מבחינות מיניות, נו טוב יש גם נשים כאלה.

מגי1001

New member
תודה לכולם על התגובות -

אני לא יודעת אם הוא עשה את הקורס או קרא את הספר, או שהוא פשוט כזה בטבעי. מה שבטוח זה שהוא מודע לעצמו.
נכון שזה יכל להיגמר יותר גרוע. זה נגמר ככה רק כי הוא אמר שיש לו חברה וגם כי אני לא מהבנות הפלרטטניות והיוזמות. והאמת שגם כי הוא תפס מרחק עכשיו (אולי אם הוא היה ממשיך היה באמת קורה משהו. לכן לדעתי הוא עשה את זה בשביל האגו שלו ולא כי באמת רצה משהו).
בכל אופן - אני מרגישה שמפריע לי בנפלתי בפח ושהוא יודע שהצליח. ואני מרגישה צורך להגיב איכשהו.
להתרחק ולהתעלם זה טוב אבל קצת קשה, אנחנו מתאים כמה פעמים בשבוע באותו מקום.
ידיד שלי ייעץ לי דווקא לנסות גישה של- להתנהג ברגיל ואפילו לפלרטט איתו, וככה הוא יישבור את הראש ולא יידע איך להגיב.
מה דעתכם?

Survivor Man

New member
משעמם לך בחיים?

אם יש לו חברה והוא עדיין מפלרטט איתך - הוא אידיוט תפוס.

אם אין לו חברה למרות שהוא טען שיש והוא מתנהג כפי שהוא מתנהג - הוא עדיין אידיוט.

אז השאלה היחידה היא למה לך להתעסק עם אידיוטים?

ואגב אם הוא באמת לקח קורס באומנות הפיתוי, התגובה שלך מוכיחה שזה השתלם לו.

מגי1001

New member
תכלס נכון

אגב יש לו חברה, זה וודאי.

אתה צודק לגמרי, אני יודעת את זה אבל האגו הפגוע שלי מרגיש צורך להגיב איכשהו...

אז מה פשוט להגיד שלום ברגיל וזהו זה?
ואם הוא ינסה לפלרטט שוב?
אוף,אני ממש גרועה בדברים האלה..

Survivor Man

New member
את ממשיכה ליפול ישר לרשתו.

הוא נהנה מתשומת הלב שלך ואת ממשיכה לספק לו אותה עם האגו העלק פגוע שלך.

פשוט תחזרי ליחסי "שלום-שלום", ואם הוא ינסה להתקרב בכוח תגידי לו את האמת: יש לך חברה, מעניין איך היא תגיב אם היא תדע שאתה מנסה להתחיל עם אחרות...?

תאמיני לי שאחרי זה הוא יקפל את הזנב ולא יתקרב אלייך יותר.

פשוט וקל

מסכימה עם Survivor Man

ולשאלתך, אציין שפעמיים בחיי זיהיתי שגבר מנסה ליישם עליי את אמנות הפיתוי, לא אהבתי את זה כי זה לא הרגיש לי אמיתי.
ממש יורד לי מבחור שאני מרגישה ממנו שהוא לא אמיתי ולכן, אם הייתי במקומך הקראש היה עובר מהר בדיוק באותה מהירות שהגיע.

yaniv450

New member
חארטה

99% מהגברים שעוברים את הקורס הרדוד הזה בעצמם קרבנות של הקורס וגם אחרי הקורס הם היו ונשארו חנונים חסרי ביטחון.
יש לבחור הזה כינוי זה ובלעז זה נשמע יותר טוב - female player
בשבילך זה ממש לא רלוונטי אם יש לו או אין לו חברה זה פשוט סוג של טיפוס שעדיף להתרחק ממנו גם פיזית אם צריך.

אייבורי

New member
למה כלב מלקק את הביצים שלו ?

בנוגע לתגובת הנגד, הייתי אומר קודם לאמן את השכל שלך
לזהות בזמן את המניפולציה

שלום

אדם שמנסה ליצור אתך זוגיות כשיש לו חברה, או כשהוא אומר שיש לו חברה, הוא אדם מפוקפק. אולי לא אכפת לו לבגוד בחברתו. רצוי לבדוק היטב את הקשרים לפני שמחקים אותם. אמנם ייתכן שלא התכוון ממש להתחיל אתך, והמגע שיצר אתך היה בכוונה יותר ידידותית. לפעמים טועים בזיהוי כוונות של אנשים.

את מערבבת הרבה דברים

מה שמלמדים בכל הקורסים האלה זה מה שגברים ש"מצליחים עם נשים" עושים באופן טבעי.
אולי הוא פשוט כזה, מה גם שאם יש לו חברה זה הגיוני לגמרי שהוא פשוט יודע לתקשר עם נשים בצורה הזאת מטבעו, והוא עשה את זה איתך בדרך אגב, בלי כוונה שיצא לו מזה משהו.
זו לא באמת מוניפולציה, מוניפולציה זה לפתוח את הדלת, לקנות פרחים, לקנות מתנות, לתת מחמאות, להיות אלייך נחמד ולקלקן וכו... (נשים ממש לא נמשכות לגברים שעושים את כל הדברים המוניפולטיביים האלה), הוא לא עשה שום דבר כזה.

למעלה