אומנות היכולת - שאלות?

אומנות היכולת - שאלות?

פיתחתי שיטה בשם "אומנות היכולת" (להבדיל מ"אמנות היכולת").
אומנות היכולת מורכבת מ-10 טכניקות פשוטות ועוצמתיות כאחד.
אומנות היכולת עוזרת לעשות פעולה נתונה, או מאמץ נתון, או התמודדות נתונה, בצורה מהנה יותר ויעילה יותר
. אפשר להפעילה עשרות פעמים ביום אחד.
המודל שלי הוא הרייקי - שיטה פשוטה וקלה מאוד להעברה (יחסית) שיש לה פוטנציאל להיות מופצת בקלות ולעזורררררר הרבההההה.
ב-30 למאי יום חמישי, בשעות הערב בת"א, אני אעביר לראשונה שיעור באומנות היכולת - מספר המקומות מוגבל. מיד בתום השיעור הבודד הזה אפשר יהיה להתחיל להפעיל את אומנות היכולת (ברמה בסיסית) על כל דבר שרוצים - וליהנות ממנה.
ליהנות מעצמנו, זאת אומרת.
אתם מוזמנים לשאול אותי כל שאלה בנושא. נו, תשאלו כבר!

Kiru

New member
במה זה דומה/שונה מאמנות היכולת

שלימדת עד עכשיו בשיעורים?

אמנות היכולת לעומת אומנות היכולת

אומנות היכולת היא שיטה פשוטה ועוצמתית, קלה מאוד ללימוד, שגזרתי מתוך אמנות היכולת. אמנות היכולת היא בעצם הכינוי שאנחנו משתמשים בו ללימודי קונג-פו שהוסרו מהם לימודי הלחימה. אומנות היכולת היא ריכוז עוצמתי של 10 טכניקות פשוטות ונבחרות מתוך אמנות היכולת. אמנות היכולת היא לימוד של שנים. אומנות היכולת נלמדת תחילה בשיעור אחד בודד (האדם צוייד ב-10 הטכניקות); לאחר מכן אפשר להעמיק עוד ולעבור סדרה קצרה של שיעורים (האדם אומן ב-10 הטכניקות); ובהמשך אפשר להעמיק עוד יותר, לצורך רכישת שליטה עוד יותר טובה ב-10 הטכניקות ויכולת הדרכה עצמית והדרכת אחרים בהן. אמנות היכולת היא רחבת ידיים ורחבת היקף - יש בה הכל... אתה נכנס לתוכה ולומד... אומנות היכולת היא ממוקדת וקומפקטית... אתה אוחז בה ומניח לה לפעול... אמנות היכולת היא עולם מופלא. אומנות היכולת היא אתר מקסים בתוך עולם מופלא זה... האם הובנתי?

נותרו 8 מקומות! ../images/Emo13.gif

מי שרוצה להירשם, מוזמן להתקשר ל-5270332. מי שרוצה פרטים נוספים, מוזמן לשאול אותם כאן, כדי שכו-לם יהנו מהם...

עז

New member
כמו רייקי?

גילגול נשמות? סמלים? מהכרותי אותך לא נראה לי ... מה הכוונה שלך "כמו רייקי". ייתכן שאבו אם עדיין יש מקומות וזה לא "כמו רייקי".

אומנות היכולת

אני אשמח לעבוד איתך בנפרד, בשיעור פרטי, אולי עם עוד כמה אנשים שיתאימו למעמד. בטח אין מקומך באותו שיעור שיועבר. אופן ההדרכה שלך יהיה שונה.

למעלה