דאו נענית לקריאה.
אני מביאה כאן את חלומו של דויד ואח"כ אני מביאה את התרשמותי האישית ממנו. אני רק רוצה לציין שלא קיבלתי את הבקשה מדויד עצמו אישית, ואני מרגישה שזה יכול להיות אפילו חוצפה מצידי לנסות לפרש חלום של מישהו ללא בקשתו האישית. אני אביא כאן רק כמה הצעות אבל שוב אני רוצה לאמר שאין זה נסיון פולשני מצידי ל"פרש" מישהו אחר, אלא להביא כמה דעות כהצעה לראייה מזוית נוספת. חלומו של דויד אני לוקח סיכון ומבצע מעשה לא אחראי, ומשאיר מכונית נוסעת מבלי שאני בתוכה. בחלום זה נראה בסדר גמור, ושאין בזה סכנה. אחרי כמה זמן אני בא לקחת אותה, ואני רואה שכל הכביש מוצף מים גועשים. איזה בחור אחר לוקח את המכונית שלי הצידה, כאשר היא קצת פגועה, כנראה מתאונה. אני מרגיש מוזר לראות שהציפיות שלי הם שונות. הרי רציתי לבוא ולקחת את המכונית שלי כשהיא שלמה ותקינה... ולא רק זה, הוא פתאום מספר לי שהייתה תאונת שרשרת עם המון הרוגים בגלל המכונית שלי... ואני רואה על הכביש סימני דם, ואמבולנס אחרון שיוצא לדרכו... אני מרגיש נורא, לא התכוונתי לפגוע... ואני מפחד שעכשיו ינסו לפגוע בי, בגלל מה שעשיתי (קרובי המשפחות של ההרוגים)... החלום הזה מסמל מבחינתי ההתמודדות עם המוות. למשל המים מסמלים פחד מטביעה. דאו חושבת קודם כול בפרוש חלומות החשוב מכל הוא הרגשתו האישית של החולם לגבי חלומו. דויד אומר שהחלום מתמודד עם התמודדות עם מוות ושהמים מסמלים פחד מטביעה. זה מאד חשוב לפרוש החלום. אני חושבת שחלומו של דויד מדבר על פחד של איבוד שליטה. מכונית זה משהו שאנחנו נוהגים בו. משהו שאנחנו נוהגים בהגה שלו ודויד משאיר את המכונית לנסוע ללא שליטתו. כלומר יש כאן איבוד שליטה. המכונית מסמלת אותנו וההגה בחלום זה מסמל את השליטה. בחלום הוא חושב שזה בסדר אבל בעצם הוא יודע בתוכו שזה לא בסדר ויש גם תוצאה הרת אסון. קוראת תאונה איומה ויש המון הרוגים והמון דם. וההההההכל בגלל דויד. כלומר יש כאן רגשות אשמה קשים, שדויד חש כתוצאה ממעשה שהוא עשה ושיכול להביא עד כדי-מוות. כלומר זהו הפחד. דויד מרגיש רגשות אשמה שבעקבותם הוא מרגיש גם פחד גדול מאד מרגשות נקם. שהמעשה שהוא עשה יביא עליו דם את מותו שלו. שתי שאלות נשארות לדויד לענות עליהן: 1).מה היה המקרה או ה"טריגר" אשר גרם לדויד לחשוש שיש בו את האיבוד השליטה, באיזה תחום מהחיים מדובר באיבודי -שליטה? האם זה בקונג-פו? האם זה במקומות אחרים בחיים? ולמה הפחד מוביל לתחושות קשות של מוות? 2).מי היא הדמות שבאה להגיד לו בחלום מה שקרה. לדעתי יש לה אולי משמעות. זהו אשמח לענות על שאלות (אם יש) דאו רק רציתי לאמר שמוטיב המכונית למשל, אצלי חוזר המון בחלומות כמובן, עם הנושאים הקשורים אלי, אבל מנסיוני אני חושבת שהמכונית מסמלת אותנו וגם מן סוג של מסע שאנו עושים בחיים. כאילו המכונית נוהגת בדרך החיים ואיתה אנחנו חווים חוויות, גם על ידי חווית המקומות שאנחנו עוברים בהם איתה, וגם על ידי האופן שבו אנחנו נוהגים בה. זהו דאו