אומנות החלימה (19)

deep ocean

New member
היום בלילה לא התחשק לי להיות

החלימה. אז לא עשיתי תרגילי- האם אני ערה או חולמת. חלמתי חלומות שאני זוכרת אותם. לכולם היה קשר עיקרי. בכל חלום (אולי בעצם זה היה חלום אחד ארוך שעברתי מקומות? לא יודעת) חזיתי דברים שיתרחשו בעתיד. באחד שאני זוכרת חזיתי שיפשטו מחבלים על הבסיס הצבאי שבו הייתי. הלכתי עדיין לבסיס, כי לא האמנתי שבאמת התחושות שלי יהיו נכונות. אני זוכרת ששכבנו על האדמה כולם (כמו צאן לטבח) בגלל שהפציצו את כל הבסיס. ידעתי שהם יבואו גם אלינו. שמעתי אותם באים. אמרתי רגע- מה אני שוכבת פה עם כולם ? הם ימצאו אותנו הרי ואני אמות. ואז התגלגלתי לשיחים בצד, והתחבאתי בשקט. לא מצאו אותי, וראיתי איך הורגים את כולם. בדרך חזרה, חייל אחד חזר וראה אותי, העמדתי פני מתה. הוא בעט בי והרגשתי שאני עצרתי כזה את ההתגלגלות. הרגשתי שאם באמת הייתי מתה באמת, ההתגלגלות שלי הייתה שונה במהותה. (אף פעם לא בעטו בי בהתגלגלות, אבל ידעתי איך זה אמור להיות) הוא בעט בי שוב, והפעם התגלגלתי כמו מתה. אחר כך היו עוד כל מיני דברים שחזיתי. אני ממש לא זוכרת את זה. זהו. נ.ב.- ראיתי מטריקס פני השינה, כמראה שזה קשור.

Dazed&Confused

New member
זה טוב שאת בטוחה ביכולת שלך

להיכנס לחלומות צלולים. אני בטוח שכל בן אדם עם מודעות גבוהה מהרגיל יכול לעשות את זה בקלות, רק שהרבה חושבים שזה קשה... הציפיות שלהם שמות להם רגל. כמו כן ביטחון ביכולת גם פועל בתת מודע ולהצלחה.

deep ocean

New member
תודה

הביטחון שלי נוצר בעקבות ההתנסות הראשונה שלי בחלום צלול (זה היה מזמן). דווקא בגלל שראיתי שזה כל כך קל להיכנס לשם, נרתעתי מזה. גם אני מאמינה שכל בן אדם יכול. הספקות של אנשים פשוט לא נותנים להם לראות את זה.

למעלה