אומנות הווילי...
G Great Blue New member 12/3/03 #3 בחייאת כרוב- רק מהפדיחה על הטעות הזו- תעיף במטוטה את התמונה הכל כך שגויה הזאת...
כRובי New member 12/3/03 #4 פאדיחה של מי ? שלך , לא ? אז מה הבעיה בלהשאיר את ההודעה ולהנציח את הבושה ? תגיד , לא כדאי להעלות זאת כבר ב"סאגה" ? אם התשובה חיובית , אני אמחוק את כל השרשור המביך הנ"ל..
פאדיחה של מי ? שלך , לא ? אז מה הבעיה בלהשאיר את ההודעה ולהנציח את הבושה ? תגיד , לא כדאי להעלות זאת כבר ב"סאגה" ? אם התשובה חיובית , אני אמחוק את כל השרשור המביך הנ"ל..
E el presidente New member 12/3/03 #5 כרוב...אל תמחק..אל תמחק.. שכולם יראו...שהוא יהיה נבוך....שלא יהיה לו כבוד.. שילך עם הפנים באדמה מהבושה...
כרוב...אל תמחק..אל תמחק.. שכולם יראו...שהוא יהיה נבוך....שלא יהיה לו כבוד.. שילך עם הפנים באדמה מהבושה...
ק קוקי על סוזוקי New member 12/3/03 #8 ../images/Emo6.gif אתה רואה כחול? ככה זה כשמציעים לממן למישהו "משהו" ליד הנשיא ואומרים לו בפרצוף שהוא לא מקבל... ממאורעות מפגש כ"ס
../images/Emo6.gif אתה רואה כחול? ככה זה כשמציעים לממן למישהו "משהו" ליד הנשיא ואומרים לו בפרצוף שהוא לא מקבל... ממאורעות מפגש כ"ס
G Great Blue New member 12/3/03 #11 ../images/Emo6.gifמזל שלא הסנאי...פחחחח ואני עוד הבוקר נתתי לך "בוקר טוב" במיוחד, ככה מתלכלכים? ועוד אחד במעמדך המכובד של שנאי...לא במקום.
../images/Emo6.gifמזל שלא הסנאי...פחחחח ואני עוד הבוקר נתתי לך "בוקר טוב" במיוחד, ככה מתלכלכים? ועוד אחד במעמדך המכובד של שנאי...לא במקום.
G Great Blue New member 12/3/03 #7 התשובה היא - ש ל י ל י ת!!! תשאיר, ראבק- תסתכל על התמונה טוב ותראה שזה דו"ג...