אומנות הדייט.

שלי 9

New member
שאלה לבלגן; אם אישה וגבר שכבו

בערב הראשון והם מוצאים חן אחד בעיני השני ,את חושבת שבגלל העובדה שהיא לא היתה "קשה להשגה" הוא יוותר עליה ? אם זה המכניזים הרגשי של הגברים (ואלו הם המדדים הבלעדיים שלהם לשיפוט) ..אז יש פה בעיה קשה.. נ.ב. (לא מתכחשת לקיומם של "כללי משחק" בעולם הזה אבל יש גבול לכמה אפשר למתוח אותם)..

Rinattt

New member
ככל שנמתח יותר...

נוכל לדעת את מידת ה"פוטנציאל" שלהם לא?
כל אחת והכללים שלה, בסופו של דבר יגיע המישהו הזה שהכללים שלה יראו לו מתאימים.

תשובה לשלי 9../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שהוא יוותר עליה... אני חושבת שהם ימצו אחד את השני צ'יק צ'אק... אבל זו רק אני...

t o t a l

New member
יש כל מיני אסכולות

יש את "השחקנים" [משחקי המשחקים] שמודדים זמנים בין שיחה לשיחה. את מרבית ימיהם הם מכלים בתכנון אסטרטגיות וביצוע טקטיקות. יש את "החסודים" שמודדים זמנים בין דייט ראשון לזיון ראשון. יש את "המחוקקים" שמזיינים לך את השכל במגוון שלם של כללי עשה ועל תעשה. יש את "הנאיבים" שמפנטזים על אהבה צרופה וטהורה ומבזבזים את חייהם בהמתנה. יש את אסכולת "החלוצים". הם כל מה מעניין אותם זה לכבוש שערים. בספרות הם מוזכרים לעיתים כאסכולת "הריבועים" [על שם הריבועים שהם מסמנים על החגורה] ויש את אלו שפשוט עושים מה בזין שלהם [גם אם זה לא יאה בספר החוקים של מישהו]. פעם כינו אותם "משלנו". היום כבר אין לי מושג מי אנחנו.

יש גם יש חוקים!!!!

ושלא יבלבלו לך את המח... גם אני חשבתי שהיתגרשתי אומנם... אבל אני יודעת בדיוק מה צריך:"אין צורך במישחקים"! ולצערי טעיתי..יצאתי עם מישהו והיתנהגתי כמו שאני... והדייטים היו כאילו אנחנו מכירים שנים...וזו הטעות! אנחנו לא ! בקיצור אין ברירה יש מישחק ,יש מיגרש מישחקים ,אנחנו השחקנים ויאללה צריך לשחק! אבל תחשבי, אם תכירי מישהו גם את תירצי שיאתגרו אותך בהתחלה, הרי גם אנחנו ככה (לצערי)מה שמונח זמין לידינו ,לא ממש מעניין אותנו.. דרך אגב , הבחור הזה גם נעלם לי בהדרגתיות...עד שכבה לגמרי..וזה גם היה הבחור הראשון שלי אחרי הגירושים..אז אחרי שסיימתי לבכות עליו, התייחסתי לזה כאל שיעור ..למדתי מזה...והבנתי: שחזרתי למיגרש וצריך להתחיל לשחק.

אין חוקים../images/Emo31.gif

אין חוקים כי עברת דייט מהנה והכל היה אחלה ואם הילדון שיצאת איתו היה מתקשר בבוקר ולא מפחד לקחת אחריות ולהתחבר לאישה שהיה לו כייף איתה אז לא היית כותבת על זה. סטוץ זו אהבת בשרים ואת מחפשת תדבר האמיתי לכן בפעם הבאה תבדקי מהן ככונות הגבר לפני שרצים לדירה. בכל אופן נהנת וזה הכי חשוב יש ללמוד מנסיונות החיים לקחת תדברים הטובים ולבחור תגברים המתתאימים. חג שמח ומיפגשים מהנים

אהבתי את הניק שלך ../images/Emo141.gif

דורי מנור ואנה הרמן באמת נהדרים. בקשר למה ששאלת, נראה לי שיש לך בכלל בעיה עם חוקים וכללים, בלי קשר לדייטים.

למעלה