אומנות הדייט.

alfa and omega

New member
אומנות הדייט.

טוב, עברתי שלב - חודשיים לאחר הגירושין, כדת משה וישראל, שבהם השתוללתי כאחוזת דיבוק ושתיתי את החיים לעייפה ניסיתי לראשונה לצאת לדייט נורמאלי ולא רק לסיים בילויים עם הסטוץ התורן. טוב, פגשתי מישהו בעבודה בבחירות ולשנינו לא היה מה לעשות אז קישקשנו את כל השעות ובסוף הוא ביקש טלפון. התקשר אחרי יומיים (אח"כ הסבירו לי שככה זה החוק שמתקשרים אחרי יומיים) דיברנו קישקשנו היה נחמד קבענו ונפגשנו לדייט מדהימממממממם סיימנו את הערב במיטה (נו, לא יכולתי להתאפק... וגם שם היה כיף מאד) בקיצור יום אחרי זה הוא מתקשר, אחרי יומיים שוב, הכל נהדר ואני בראש מתחילה כבר לחשוב שהבחור רציני ולמרבה ההפתעה זה לא הרתיע אותי כמו תמיד כי כל חיי התחמקתי מאד מאד מכל משנהיה רציני לגבי (היחיד שלא הצלחתי להתחמק ממנו זה הגרוש שלי וזה היה טעות גדולה). סבבה, נכון? אבל אז, פתאום אין טלפונים, אני מתקשרת - אין מענה, מתקשר אחרי יומיים עם תרוצים מאד הגיוניים למה אבל הם עדיין תרוצים לא? קובעים להפגש ושוב אין טלפונים עד יום הפגישה ואז, אתמול אני מתקשרת לוודא שנפגשים והבן אדם בוכה שהוא דפק אתמול את האוטו וכולו מבועס ומבטל לי למרות הצעתי לבוא לאסוף אותו. או. קיי האמת, לא קרה כלום ויכול באמת להיות שהוא, כמו הרבה גברים אחרים, מאוהב באוטו שלו וזה מה יש אבל אני ככל נקבה ממוצעת התחלתי לסבך והתחושה שלי היא שהוא או מבוהל להכנס לקשר עם גרושה (לא רק שהוא רווק, הוא גם קטן ממני בשנתיים - ילד בן 25) אבל בכל זאת קשה לו לוותר או שהוא לא מעוניין אבל לא נעים לו לחתוך. בקיצור הראש בבלגן. בערב יצאתי עם חברה שנתנה לי הרצאה שלמה על דייטים (תבינו, זה היה הדייט האמיתי הראשון בחיים שלי!!!!! בגיל 27, לא הזוי? אני תמיד שנאתי את כל הקטעים האלה, אין ולא היה לי כח למשחקי כח של יתקשר או לא וגם אם לומר את האמת אף פעם לא התעניינתי באף אחד כדי להכנס לקטע של אפילו דייט - גם זה נראה לי קטע רציני מדי. ובכן, נחזור להרצאה - מסתבר, שהיום, לפי כללי המשחק החולני הזה, כפי שחברתי הסבירה לי, אסור להתקשר כל יום כי זה אובססיבי, אלא אם הזדיינתם יום לפני ואז אם אין טלפון זה ביג נו נו בלשונה. אסור להצהיר כוונות ולהגיד אם אני מחפשת קשר רציני או לא בקטע של מחויבות, אסור להכנס למיטה בפעם הראשונה, אסור להתקשר, וכל הזמן לתת אתגר ולהיות בלתי מושגת, לסנן סתם טלפונים וכל מני חרא כזה. אני לא רוצה להאמין שזה נכון! תגידו לי שלא! פליז! עד שתפסתי קצת אומץ לנסות להיות קצת בקשר עם מישהו אז נופלים עלי כל החוקים המטופשים האלה - עם כל המשחקים הללו, מתי יש זמן פשוט להיות אמיתיים ולהנות מהקשר. לא יודעת, אם יש מישהו שמוצא חן בעיני ובא לי לדבר איתו כל יום, מה יותר טבעי מזה שבאמת נדבר? מה זה השטויות האלה? "חוקי הדייט" עלק, מין משחקי אגו מפגרים שאני לא מבינה איך אפשר לפתח מזה קשר נורמאלי? טוב, אני אגיד לכם/ן את האמת? אם זה ככה - אני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי כשאני יוצאת משירותים של מועדון ואחרי איזה אידיוט שיכור. לפחות שמה אני יודעת שעוד רגע אני אגיד לו שלום ולא להתראות ואשכח מקיומו. בלי חוקים וכללים. האתיקה המעוותת והלכאורה ליברלית הזו גורמת לי הרבה יותר בחילה. פליז פליז פליזזזז תגידו לי שכל זה לא נכון ושהחוקים הללו קיימים רק בראש של החברה שלי. אחרת אני פשוט מראש מוותרת ויוצאת מהמשחק הזה של האפילו לנסות דייטים. סתם אני אתבעס. אני מה זה מבולבלת...

eranb58

New member
סטוץ בערב הראשון ? ... !!

אני בכלל לא מתמסר בערב הראשון כך שאין בעיה אם תתקשרי אלי חצי יום אחרי הלא סטוץ. :)

סיפור ארוך

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום ופתאום לקרוא סיפור ארוךךךךך אבל קראתי בגלל הסטוץ בסוף..........

באומנות כמו שבאומנות..

אין דבר כזה שאין דבר כזה.. עכשיו נשאר רק להאמין אם יש אמת או אין אמת בכוכבים.. מה לדעתך אומרים החברים?

alfa and omega

New member
זה יותר אבק כוכבים מכוכבים

למה זה צריך להיות אומנות כשזה אמור להיות כ"כ טבעי? למה כל המשחק הזה לעזאזל? אם מישהו מוצא חן בעיני באמת אני לא אשחק משחקי כח. לי אישית זה מה זה מוריד מהבן אדם...

d a n i e l s 5

New member
בחייאת, תבואי אחרי פסח...

מבטיחה לדון איתך בכובד ראש בסוגיית... הנעלמים/נאלמים. ובנתיים חפשי בארכיון הפורום.....רבות נכתב על כך. חג שמח לך.

בשביל כוס חלב לא צריך את כל הפרה

הלוווווווווו ? את יודעת מה את רוצה מעצמך בכלל ? החלטת ? פשוט לא הבנתי אם את משתוקקת לבן זוג במלא משמעות המילה או רק צריכה זמנים טובים לפרוק את עול ההורמונים . תקשיבי כל מילה של חברה שלך חקוקה בסלע . אבל את זאת שצריכה להחליט מה את רוצה מעצמך ... וכאשר יגיע אותו אחד שלא נבהל הכל יעבור בשלום בלי פאניקה . חג שמח

alfa and omega

New member
מה זה קשור?

ברור שלא החלטתי ולא מתכוונת להחליט, אני זורמת ואם קטע יתפתח למשהו יותר רציני סבבה. מה שמפריע לי זה בדיוק המשחקים האלה. תסבירי לי, למה זה טוב? ואני רצינית ובלי טיפת ציניות או הומור. dead serious...חחח

Rinattt

New member
../images/Emo4.gif לא הבנתי מה הבעיה...

תעשי מה שטוב לך וזהו. מה שטוב לחברה שלך לא בהכרח טוב לך ולהיפך. תזכרי רק שאת זו שחיה את החיים שלך, לא אף אחד אחר...

ב ד ר ך

New member
זה לא נכון

והחוקים הללו קיימים רק בראש של החברה שלך! (ביקשת , לא ?
) ועכשיו לדעתי. תעשי מה שבא לך ואיך שמרגיש לך בא לך להתקשר תתקשרי. הוא מתחמק .. שאלי אותו ישירות על כך. נמאס לך מהמשחק של הטלפונים והתירוצים שלו, תחתכי. מה איכפת לך מה החוקים? לך יש חוקים משלך. מקסימום הוא יחשוב שאת לא מבינה עניין. SO ?

ב ד ר ך

New member
חוץ מזה

כבר עברת על "חוק" מספר 1 - סקס בערב הראשון. כך שזה משחרר אותך משאר החוקים

מצוטטת

New member
יש PO כותבת אחת קוראים אותה תיאה

היא כתבה את המדריך המקוצר שלהלן.......... הנה תעיין בשביל ההתחלה אולי יעזור לך משהו חק שמייייח

ערסlight

New member
החוקים

אז מסתבר שיש חוקים. אבל, החוקים קיימים בשביל אלו שרוצים חוקים. [מין אשליית בטחון] אם תלכי לפי החוקים, גם תקבלי בסוף אחד "חוקי- סטנדרטי" כזה. נראה לי שהחוקים לא הקטע שלך. אפשר גם ללכת נגד החוקים. אבל בשביל זה צריכים כמה דברים: לדעת את החוקים בשביל לשבור אותם. להבין שאת מיעוט ואת נדרשת לטווח נשימה ארוך. צריך ביצים בגודל כדורי באולינג [העולם מלא צדקנים] לא לפחד מנפילות [יהיו בטוח] וגם, כדאי שיהיה לך מה להציע [חוץ מחפוז בשירותים] בכל מקרה... יהיה מעניין.

alfa and omega

New member
חחח, הבחור באמת שוטר...

ויש הרבה מה להציע... לפחות לפי כמות המעוניינים (ואני לא מדברת על החפוזים בשירותים...מה גם שזה לא דבר שקורה הרבה).

האמת... אני גם "חוקרת" את הנושא

בתקופה האחרונה...ומסתבר שיש חוקים אין מה לעשות...גבר שיגיד לך שסקס בדייט ראשון לא גורם לך להיראות "מופקקקררתתת".... כנראה לא קרוב אליך מספיק ...כי אם זו היתה אישה שקרובה אליו מן הסתם זה כבר משו אחר... גמני לא רוצה לשחק לפי הכללים הידועים מראש בחוץ... ומה שאני עושה בנתיים...זה משחקת לפי הכללים שלי... גברים (לא כולם כמובן שלא תתנפלו עלי אח"כ) אוהבים לכשכש בזנב, רוצים להתאמץ כדי "לכבוש" את ההר...הגבעה... או מה שזה לא יהיה... הם ציידים... חייבם לצוד... ואם האישה טרף קל... הם עוברים הלאה...ככה הם בנוים ומיותר לדעתי להילחם בזה... צריכים לתת להם לרוץ קצת...

למעלה