אומן בר"ה

sade1234

New member
אומן בר"ה

בס"ד השאלה ששאלתי כבר שאלתי אותה בפורום אבל אני חייב לשאול שוב . יש באתר "אומן" כותרת שצעיר הנוסע מתחת לגיל 16 בליל ליווי של אחד מהוריו צריך להחתים את שניהם .. ופשוט נרשמתי ב"ה כבר לנסיעה לאומן אני ואחי {שבעוד 3 שבועות בר מצווה} כבר שילמתי את רוב הכרטיס של שנינו והמענין הוא שלא אמרו לי על זה שום דבר אני פשוט חושש קצת שאני לא יגיע לאומן ויהיה לי בעיות אח שלי בקטע הזה .... {או אולי כל זה בנסיעות פרטיות ולא בויזה קבוצתית כמו שנוסעים בר"ה} מחכה לתשובה בקוצר רוח תודה רבה מראש

פראזניק

New member
אכן כך

צעיר, מתחת לגיל 16, שנוסע לאוקראינה, צריך אישור (נוטריוני) של הוריו לנסיעה. גם עם הוא נוסע עם אחד ההורים, צריך אישור של ההורה השני. אולם, הבנתי כי "הועד העולמי" (או ארגוני הנסיעות) פועלים לבטל את הצורך באישור הזה, לפחות לראש השנה. בכל מקרה, כדאי שתבדוק את זה בארגון הנסיעות שנרשמת בו. (אישית, אני מניח שזה יבוטל עד ראש השנה.)

sade1234

New member
אם כן ...

אירגון הנסיעה שבו נרשמתי הוא אמור להביא לי את המסמך להחתים את ההורים?? {והמענין הוא מדוע מארגני הנסיעות לא מדווחים על זה}

פראזניק

New member
אם מארגני הנסיעה לא מדווחים

אולי יש להם מידע שזה כבר בוטל, או שזה צפוי להתבטל? כדי שתשאל שם:)

MAORBIKE26

New member
החברה שאני נוסע משום מה יורדים ב

סלובקיה ומשם אוטובוס ישיר לאומן זה נסיעה יותר קצרה?

רב טייס

New member
דרך קצרה וארוכה

זה אמור להיות יותר זול בקצת כי הטיסה קצרה במעט , אבל הנסיעה באוטובוס ה'ישיר' לאומן תיקח לך איזה יום שלם או יותר .

MAORBIKE26

New member
ובטיסה דרך אוקראינה זה קצר?

שמעתי שאחרי הטיסה לאומן יש נסיעה של 8 שעות אז כנראה התכוונו לאותה דרך או שמאוקראינה גם כן נוסעים הרבה זמן?

פראזניק

New member
אחרי טיסה ישירה לאוקראינה

תלוי לאן אתה טס. מקייב לאומן, המרחק באוטובוס הוא כ-4 שעות. מאודסה, היום (הכביש שם בשיפוצים), כ-5.5 שעות. רוב מוחלט של הטיסות הישירות, מתבצעות לקייב ולא לאודסה.

MAORBIKE26

New member
תודה על המידע בכל מקרה מבחינה כספית

אני מעדיף את הקצרה והארוכה אני פעם ראשונה אהיה בחו"ל לא יזיק לי נסיעה ארוכה ולראות נופים חדשים שלא ראיתי ; )

liori40

New member
הנוף שבנסיעה לאומן מסלובקיה

אתה צודק ובמיוחד שביום שלישי בבקר אנחנו עוברים את הקרפטים באוקראינה והנוף שם הוא מדהים.

למעלה