אומן אומן ראש השנה...

אפרתלה

New member
אומן אומן ראש השנה...

מי שזכה להיות באומן בראש השנה, מתבקש לשתף אותנו...

גן עדן!!!

אז ככה הינו באומן היה שם ממש גן עדן היו שם מכל החוגים וכל הסוגים וכל העדות היה מנין תימנים חבדניקם.וחסידי סטאמר.היו שם הרבנים הרב מרדכי איפארגן הדרשן הירושלמי היה הרב יעקב יפרגאן "הרנטגן" .הרב אליעזר ברלנד ר`י שובו בנים .הרב ארוש ר`י חוט של חסד הרב מוגרשטרין שליטא ."הצדיק מיבניאל" הרב קעניג מצפת .הרב יהודה דרעי רבה של העיר באר שבע...בך רבינו נגילה נגילה ונשמחה בך.כט"ס

אין מילים להסביר את זה

זה דבר שרודף אחרך , אני מתחיל רק עכשו להרגיש עד כמה הנסיעה הזו נתנה לי מצברים רוחנים לעשרת ימי תשובה ובתקוה לכל השנה כולה

ALONY999

New member
אמרתי תיקון כללי הלכתי לישון ורבינו

הופיע לי בשני חלומות תוך העברת מסר ברור עבורי (פרטי) שהכיל את התיקון הכללי שביצע עבורי לדורות. אני שמח על כך מאוד זו בהחלט חוויה של פעם בחיים.

win12

New member
הייתי באומן פעם ראשונה ..חובה לקרוא

בס"ד אני בעזרת השם הגעתי לאומן ...זהו זה החלטתי אני אוהב את רבינו נחמן כמה ישועות ראיתי שם...מלא ..לא יודע מאיפה להתחיל אולי אתחיל בנס הראשון כדי שתבינו לא היה לי כסף ...{גם לכרטיס} אז לאחר שמצאתי במגירה 200 $ ששמרתי 3 שנים ..ביום הטיסה לא היה לי שקל בכיס לאחר תפילת שחרית ..מצאתי בתיבת דואר ...מכתב ללכת לדואר שמחכה לי דואר בד"כ זה אמור להיות דו"ח אך אני קיבלתי 4800 ש"ח מחברת הביטוח...על הפרשים ותגמולים וזה הגיע בדיוק בזמן...גם סתם לי את המינוס וגם השאיר לי הרבה כסף בכיס... אח"כ בטיסה הכל עבר חלק קצת מניעות ועיקובים אך הכל שטויות לעומת החוויה ...תנאי לינה וכלכלה קשים כרגיל ..והייתי חולה עם חום גבוה..בערב ראש השנה ..אך שעה לפני התשליך המפורסם ..סביב האגם נפתחו לי העיניים והצלחתי להגיע לאגם ...שם קיבלתי שוק חיי ...ממש ירדו לי דמעות ..שזכיתי להיות במעמד כזה קדוש.... והעיקר הוא שהצלחתי כל יום להגיע לציון של רבינו ולקרוא שם את התיקון הכללי..ולתת צדקה..ככה לא יודע כלום רק התפללתי בבלבול ללא מוחין ממש ויש עוד מלא סיפורים ..על איך שתפסו אותי 2 גויים קליפות של שוטרים עושה קטנים תחת איזה עץ..ורצו לקחת ממני כסף ותיכף צעקתי בקול רם רבינו נחמן עזור לי...והגיח אלי איזה תימני גדול מימדים מבוגר שהתחיל לדבר ברוסית..ואמר לי ללכת לציון בלי להסתובב אחורה.... איזה נס גלוי ...ומצחיק אפילו. זהו. לבינתיים שחר השם עזר ,עוזר ויעזור לכל מי שרוצה לעזור לעצמו בעיקר ולאהוב את אחיו בברכת שנה טובה ומועדים לשמחה

למעלה