אומייגאד רגע.

hollypop girl

New member
לא הייתה גופה. ודמבלדור ידע שוולדמורט

יחזור כי הוא בעצם לא מת (אפילו האגריד ידע את זה!). זה מוביל לשאלה ממתי דמבלדור יודע על ההורוקרוקסים (רק מהספר השני?) או שהוא ידע שאי אפשר להרוג את וולדמורט אבל פשוט לא ידע מה משאיר אותו בחיים?

hollypop girl

New member
דמבלדור ידע עוד מהרגע ששמע את הנבואה

שאחד מהם ימות. אחרי שהוא הבין שחתיכה מוולדמורט נכנסה להארי (הוא קרא לזה הורוקרוקס עוד אז או שזאת פשוט הייתה "חתיכה מהנשמה של וולדמורט"?) הוא ידע שכדי להשמיד את וולדמורט צריך להרוג את החתיכה הזאת, על ידי הריגתו של הארי. בספר הרביעי הוא קיבל תקווה שהארי ישרוד.

בדיוק מה שהתכוונתי.

Mor L

New member
פשוט לא אנושי שדמבלדור גידל את הארי שימות

hollypop girl

New member
+ מה שמת ביער בספר השביעי היה

השריד מהנשמה של וולדמורט-אם בשלב מאוחר יותר וולדמורט היה מנסה להרוג אותו עוד פעם, הארי הה מת.

רגע,אבל.. אם כך

הארי גם הוא לא יכל להרוג את וולדמורט. זתומרת... אמרת שבכך שוולדמורט בנה לעצמו גוף הוא שימר והעצים את ההגנה של לילי, אבל... ההגנה של לילי זרמה גם היא בתוך וולדמורט , אז היא לא חלה עליו גם?

לא, כי ההגנה של לילי היא אך ורק על הארי.

היא הקריבה את עצמה בשביל הארי ולא בשביל אף אחד אחר. זה שהשריד שלה זרם גם בוולדמורט רק חיזק את ההגנה סביב הארי והכפיל את האחיזה שלו בחיים. וולדמורט לא יכל להרוג את הארי כי הוא משמר את ההקרבה של לילי ומשאיר אותה בעולם גם כשהארי כביכל מת.

Mor L

New member
אז זאת אומרת שוולדמורט לא יכול למות

עד שהוא השמיד את ההורקרוקס אצל הארי?

אהה אוקי

תמיד ידעתי את הסיבה לכך שהארי חי, אבל לפי מה שכתבת בהודעה הקודמת משום מה הכל התבלגן לי , ואז נוצרה השאלה האם ההגנה חלה גם על וולדמורט. תודה שענית לי (:)

hollypop girl

New member
אומייגד!! איך אף אחד לא חשב

על זה קודם??
איזה גאונה את שעלית על זה!! אבל כמו שכבר אמרו, כניראה פוקס עצר את התהליך.

זאת לא הפעם הראשונה שהדיון הזה עולה בפורום

אני זוכר שאפילו אני פתחתי אחד כזה בעבר. בכולם הגענו לאותה המסקנה שלמעשה פוקס מנע מהארי למות בכך שריפא את הפצעים שלו, אבל מי אמר שהורקרוקס צריך להתפוצץ בשביל להיות מושמד?

למעלה