אומג! חדשה!~~~

• פותח הנושא kyo31
  • פורסם בתאריך

kyo31

New member
אומג! חדשה!~~~

טוב, לא בדיוק חדשה. אני צופה סמויה של הפורום זה כבר הרבה זמן (ורק היום החלטתי לפתוח משתמש בתפוז. במיוחד בשביל הפורום הזה D: ) אני אעשה את זה קצר ומתוק; טל, 15, ערפד, משוגעת, פסיכית, סדיסטית, חסרת כל חוש למתמטיקה, כותבת, מציירת וכל-מה-שאתם-לא-רוצים-לפגוש-בסמטה-אפלה. *מחייכת חיוך חושף ניבים* ועכשיו קצת יותר בהרחבה XD; אני אוהבת ערפדים, כלומר מן הסתם, אם לא הייתי אוהבת אז לא הייתי נכנסת לפורום הזה בכלל XD (ולא- אני לא אוהבת דמדומים. או דברים מנצנצים. או ורודים. וזה סופי), סופרת הערפדים האהובה עלי היא אן רייס, אני אוהבת לקרוא- בעיקר ספרי ערפדים, חולה על אנימה ומנגה, חושבת שאחת הטעויות הגדולות (מבין הטעויות הרבות) של האמריקאיים היא הרעיון המופרך לעשות מיוזיקל ערפדים (I kissed a Vampire, וכן, יש דבר כזה. אל תשאלו.) שמזכיר לי באופן מעורר בחילהHSM , בעלת אהבה בלתי נשלטת לצ'שר- החתול המחייך מאליס בארץ הפלאות (ואל תגידו לי עכשיו אליסה, עליסה, ובטח שלא עליזה, כי אני עלולה לשפד פה מישהו), לכובען המטורף, ולקיו סומה מפרוטס באסקט (לא יודעים במי מדובר? לא נורא), אוהבת לצייר דברים שיגרמו לכם טראומות-נפשיות-בלתי-הפיכות, פאנארטים, וקצת ריאליסטי. *לוקחת נשימה עמוקה*, אני גם מאוד אוהבת לכתוב (והרבה מתוך מה שאני כותבת מתמקד בערפדים), אבל אני לא ממליצה לאף אחד מכם לקרוא את מה שאני כותבת כי זה תמיד נראה משום מה כאילו חבורה של סטודנטים למשפטים השתכרו וכתבו את זה, ותשמחו עלי- זה לא דבר טוב. לא טוב בכלל. יש לי הרבה יציאות, מקווה שתתרגלו, ואני גם מדי פעם חפרנית לא קטנה. ו... נדמה לי שזהו. *נאנחת במלודרמטיות* אז, כן, נעים להכיר! D:

darthziv

New member
תראי באפי

ואז תביני שמיוזיקל ערפדים יכול להיות גיאוני (עונה שישית)

kyo31

New member
^^

אני אוהבת באפי, ומיוזיקל ערפדים יכול להיות גאוני. פשוט לא עשו את זה טוב בסדרה שאני מדברת עליה :) ה-I kissed a Vampire הזה פשוט מזעזע |: אני לא נגד מיוזיקל בכלל :)

Bartal j

New member
נעים להכיר אני ברטל

בת 22 ויש לנו הרבה מהמשותף אם ככה גם אני חובבת אן רייס(בעיקר לאסטט) וחובבת מנגה ואנימה (ראית את הלסינג וvampire knight? אני ממליצה בחום!) אני גם מכורה לכתיבה בעיקר לכתיבה על ערפדים, פנטזיה אפלה וגותיקה. וגם אני חולה על אליס ועל חתול הצ'שר
אני רוצה חתול כזה קיצר ברוכה הבאה.

kyo31

New member
הווו~~!~@!

לאסטט הוא דמות גאונית! *O* ראיתי VK (וגם התחלתי לקרוא את המנגה ,אבל היא מתחילה להפוך לאופרת סבון... אז הפסקתי XD) ואני בתהליכי קריאה של הלסינג~ ד"א, יש לי בחדר פולשי של צ'שר, ובדיוק אתמול השגתי חולצה שלו מהגרסא החדשה של טים ברטון~ *אושר*

Bartal j

New member
גם אני הפסקתי לקרוא את המנגה של VK

הלסינג מדהים
אני מתה עליו! ולאסטט זה בכלל בפני עצמו, הוא הערפד הכי מועדף עלי בכל הזמנים (וגם דיימן מיומני הערפד חחח) את אוהבת גם את טים ברטון?כי הוא מדהים גם.

naamanoona

New member
וואי את בדיוק כמוני XD

חוץ מה... חלק עם החתול המחייך -_- (לא יודעת הוא פשוט מפחיד אותי :/)

Berethor

New member
חתולים מחייכים מפחידים אותך יותר מערפדים?

כמה שהעולם הזה מוזר..

AngelGirl11

New member
אלוהים יישמור..

מה הולך איתכם אנשים?? חחחח חתולים מחייכים? מה קשור? חשבתי יהייה פה איזה דיון מעמיק.. :/

naamanoona

New member
חתולים הם חמודים

חתולים חייכנים שחושפים שיניים- מפחידים! לא יודעת למה... וכן, יותר מערפדים XD (עם כל המוזרות שבדבר..)

קרניjack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

את יכולה לשים לינק ל kissed a vampire? ואני אשמח לראות גם ציורים שלך...חוץ מזה ברור שאת מוזמנת להעלות סיפורי ערפדים שלך לפורום!

kyo31

New member
קודם כל,

לאסטט מדהים מכל הבחינות. הוא לא וואנאבי ערפד, והוא גם לא פיה שמתחזה לערפד. הוא ערפד במלוא מובן המילה. אני מעדיפה את דיימון של הספרים, למרות שגם דיימון של הסדרה מאוד נחמד. וטים ברטון הוא במאי מעולה לטעמי! - חתולים מחייכים לא מפחידים XD הם מסטולים חמודים ^^ - ראיתי את I kissed a vampire לפני המון זמן, ואני כבר לא יודעת איפה למצוא את זה (כבר כשחיפשתי את זה לעצמי לקח לי הרבה זמן למצוא את זה >< ) אבל אם אני אמצא את זה שוב, אני אחלוק איתך את הלינק XD אממ.. אני כרגע עובדת על ציור של ארז'בט (אליזבת) בתורי, אם מישהו כאן בכלל יודע על מה אני מדברת. היא לא ממש ערפד, אבל אני מוצאת אותה קשורה לנושא XD ציירתי את קתרין מיומני הערפד, היא יצאה נחמד מאוד לטעמי- http://fc02.deviantart.net/fs51/f/2009/299/f/6/Katherine_by_kyo31.jpg התחשק לי לצחוק קצת על הסדרה של יומני הערפד (פרק 6), וזה בערך מה שיצא- http://fc08.deviantart.net/fs50/f/2009/299/9/7/she_was_sooo_special___TVD6_by_kyo31.jpg ועוד ציור של סתם ערפד שלא קשור לכלום- http://fc07.deviantart.net/fs43/f/2009/159/2/b/vampire_by_kyo31.jpg יש לי עוד כמה ציורים של ערפדים, אבל הם יותר סקצ'ים....דודלים כאלו XD ואת קטעי הכתיבה שלי אני חושבת שלא מומלץ לחשוף לעולם XD הם קצת... מיוחדים. *שורקת בתמימות*

larisa125

New member
את מציירת מדהים../images/Emo2.gif

ברוכה הבאה
נראה לי ראיתי פעם כמה פרקים של פרוטס באסקט
(מתייחס להודעה הראשית) ראית\קראת את vampire knight? D:

kyo31

New member
תודה רבה!~

וראיתי את שתי העונות של VK, והפסקתי לקרוא את המנגה כי בשלב מסויים זה פשוט הופך לטלנובלה\אופרת סבון... אני ממליצה על המנגה Bloody kiss, זו מנגת ערפדים מאוד מתוקה~

Bartal j

New member
את מציירת מדהים!

ברור שמכירים פה את אליזבת בתורי אחרי הכל את בפרום ערפדים, ואני חושבת שלרחוץ באמבט דם ויש עדויות שהיא שתתה דם די הופך אותה לסוג של ערפד גם אם היא הייתה אנושית. דיימן מהספרים מדהים ודיימן מהסדרה גם הורס חח אני אוהבת את כל הדיימנים LOL חתולים מחייכים אכן חמודים לטעמי! חבל שאין כאלה במציאות. ולאסטט זה ה-ער-פ-ד מבחינתי הוא יותר אהוב עלי אפילו מדרקולה בכבודו ובעצמ! כי זה לאסבטט והוא ערפד בלוא מובן המילה, מהסוג שאני אוהבת.

למעלה