אומגין ושום

לiקה

New member
אומגין ושום

אני לוקחת אומגין ושום של אלטמן רק בגלל שאינני אוכלת דגים. האם צריך לעשות בדיקות דם לפני לקיחת התוסף ? האם זה יכול להזיק ?

שום ואומגה 3

שלום רב, אין צורך לעשות בדיקות דם לפני נטילת אומגה 3 ושום. האם את נוטלת תרופות כלשהן? אם את נוטלת תרופות לדילול דם מסוג קומדין או פלביקס יש להגביל את המינונים שהנך נוטלת. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, שבוע טוב, עדי ישראל

לiקה

New member
תודה על תשובתך

אני לא נטלת תרופות לדילול דם. אבל אני אומרת שאני בת 46 ולא עשיתי בדיקות דם ולכן אינני יודעת מה המצב..

תשובה

שלום רב, אומגה 3 הינה חומצת שומן חיונית שאיננו מקבלים מספיק דרך התזונה ולכן רצוי לקבל אותה כהשלמה בתוסף תזונה. מסייעת במניעת מצבים בריאותיים רבים ובהם: מחלות לב וכלי דם, מצבי דלקת, רמות גבוהות של כולסטרול, יתר לחץ דם, תסמונת קדם ויסתית וכאבי מחזור, היפראקטיביות והפרעות קשב, מצבים נפשיים ומניעת תהליכי הזדקנות העין בקרב מבוגרים. השום מסייע בהורדת כולסטרול וטריגליצרידים, יעיל בהפחתת יתר לחץ דם, מונע היווצרות קרישי דם ומגן מפני מחלות לב וטרשת עורקים. השום הראה יכולת קטילת טפילים, לרבות אמבות ותולעים. הוא בעל השפעה אנטי-זיהומית, וביכולתו לתמוך בתפקודה התקין של מערכת החיסון ובטיהור הגוף מרעלים. אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם מקיפות על מנת לבדוק, בין היתר, אם קיימים חסרים כלשהם: ברזל, פריטין, המוגלובין, B12, ויטמין D. כמו כן לבדוק את רמת הכולסטרול וטריגליצרידים בדם ואת רמות הסוכר בדם. תוכלי לשוב ולהיוועץ בי אם מתגלים חוסרים ו/או חריגות בערכים. בריאות שלמה, עדי ישראל

למעלה