אתה לא צריך להרגיש אנשים אחרים.
מספיק שתספר על החוויה שלך - בקשר למזון , בקשר ל3 השעות הראשונות ביום ועוד ועוד. ובכלל בקשר לסיפור שלך לי נראה שעברת "מסע" רציני. גם אם מערכת העצבים שלך עברה התמוטטות , זה לא אומר שאי אפשר ללמוד ממך ונראה לי שיש הרבה מה ללמוד ממך. זה לא חייב להיות ספר על תזונה , זה יכול להיות גם הסיפור שלך שיכיל בתוכו את הדברים שמצאת. אני חושב שלמרות שהמחלה הזו גרמה לך סבל רב , המחלה הזו היא קרש קפיצה של התפתחות עבורך. מה שיש לך זו יכולת חישה שאין אותה להרבה אנשים , גם אם היא מוגדרת כ"מחלה". אני כמטפל , מאז שקצת פיתחתי את יכולת חישת האנרגיות שלי , הפסקתי לסמוך על ספרים והתחלתי לסמוך על התחושה שלי. הגעתי למסקנה שזו הדרך הטובה ביותר לתת טיפול יעיל. אין לי אישית דרך לעשות זאת בנושא של תזונה וצמחים ,לכן אינני מטפל בשיטות הללו כבר. אני סומך על התחושות שלי רק בדיקור במגע ובהילינג. בכל אופן : גם אם זה רק התחושות שאתה מרגיש כלפי מה שאתה אוכל , עדיין אותי אישית זה מאוד יעניין. אני בטוח שאם תכתוב על זה , הרבה אנשים יעזרו בך ובנסיונך. (ואל תתיחס לעצמך כאל אדם חולה בנפשו , אתה נראה לי אינליגנט לפחות כמו החבר'ה שמתווכחים איתך כאן). חג שמח ובהצלחה.