אומגה 3

78ליאב

New member
אומגה 3

האם מותר לקחת אומגה 3 בזמן הנקה. איזה משכחי כאבים מותר לקחת, לכאב ראש תודה ליאב

1טלטלים

New member
אומגה 3

אין בעיה,כי גם כך זה נמצא בשמן זית,דגים ועוד...ולרוב אמהות ממשיכות לקחת את הויטמינים/תוספי תזונה (פרה נטל) שלקחו במהלך ההריון,אם את כבר לוקחת תבחרי בתוסף שהוא איכותי ויחסים של חומרים נשמרים. לגבי משככי כאבים:מותר אקמול (כי הוא מתור גם לילדים),אדוויל ועוד...תרופות השכיחות שיש שימוש בהם גם בילדים/תינוקות.

ציפיק2

New member
אומגה 3 והקפאת חלב

אם במקרה את שואבת חלב ומקפיאה ב 1 הרשימות האחרות שאני קוראת אמרו שזה גרם ליתר שומניות בחלב שהתקלקל בהקפאה (הפתרון להביא כמעט לרתיחה לפני הקפאה)

אפרת_ח

New member
סליחה ציפיק, זה לא מדוייק

החלב לא נהיה שמנוני יותר בגלל האומגה 3. רק *הרכב* השומן ישתנה מעט ויכלול יותר אומגה 3 וזה יועיל גם לתינוק. לגבי חימום לפני הקפאה, זה מומלץ רק לתינוקות שלא מוכנים לשתות קפוא-מופשר רגיל. לרוב התינוקות אין בעיה עם הטעם והריח אפילו שהוא מגעיל למבוגרים. הבעיה בחימום, שהוא לא הורס רק את הריח אלא את כל הרכיבים החיים.

ציפיק2

New member
Lipase

יש מצב הנקרא Lipase פשוט אמרתי שהיה מקרה שזה נגרם מהאומגה 3, במקרה שזה רלונטי לשואלת

אפרת_ח

New member
ליפאז הוא אנזים מפרק שומנים

הסבירו את זה בדיוק בפורום הנקה. זה קורה בכל חלב קפוא בלי קשר לאומגה 3. החימום באמת מנטרל אותו - אבל פוגע משמעותית בחלב. לכן זאת המלצה רק לתינוקות שמסרבים לטעם, ולא המלצה כללית.

אני שמעתי המלצות חמות לגבי האומגה 3

לי, שהקטנצ'יק לא עולה הרבה במשקל, המליצו לקחת אומגה 3! בין שאר התכונות הבריאותיות זה גם מוסיף שומן לחלב..

1טלטלים

New member
ממי קיבלת המלצה ?

איך הוא עולה במשקל?משקלה לידה?עכשיו?תוך כמה זמן קצר למשקל לידה ?יציאות?ספרי על שגרת ההנקה שלכם.

אלונה ע

New member
ורד לב ממליצה בחום על אומגה 3

ומפנה לאתר הזה. אני מצטטת מדבריה בעניין אומגה 3: "נשים רבות מוצאות שזה משפר את העלייה במשקל אצל תינוקות, "מעשיר" את החלב ומעלה את ערכו".

אלונה ע

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

ודרך אגב, שאלתי אותך שאלה בשרשור הבא למטה, אשמח אם תעני. אגב, איך אתם מסתדרים שם בכרמיאל? מתכניים בריחה דרומה? רגועים/לחוצים?

1טלטלים

New member
עניתי לך../images/Emo6.gif

לא ,אני לא עוזבת...בינתיים הכל רגועה,הייתה הוראה להיכנס לחד"ב /מקלטים,אז אני במקלט וטל משחקת לידי,לעתים,שומעים בומים מרוחקים מאוד(ספק יציאה ,ספק נפילה) או שאני מדמיינת...:),שקט מתוח. אני מנסה להעסיק את עצמי (ויש לי הרבה:להתכונן למבחן,מטלות של התנסות קלינית בלימודים בביה"ח,קיפול של כביסה,כלים של ארוחת שישי,שאלות של אלונה ע' בפרורם. :)באה לך לבוא לעזור לי? שבת שלום,

היי טלטלים! אני רואה שהקדימו אותי..

אז ראית את ההמלצות של ורד על אומגה 3.. וכן, עוד כמה המליצו לי. היה פה שירשור על כל הבלאגן שלי, אבל לשימחתי מתחילים דברים להסתדר. הפורום תרם לי המון וגם הייתי אצל יועצת הנקה שעשתה לי סדר בבלאגן. ועכשיו יש לי הרגשה טובה.. נראה בשקילה הבאה..

למעלה