אומגה 3

אומגה 3

קיבלתי חודש אחד של דקא 3.75, והיה נפלא. לפני שבועיים קיבלתי את הזריקה השניה (מדובר בפרוטוקול IVF, שבחודש הבא אני אמורה להתחיל בגירוי ליצירת זקיקים), ומאז אני מרגישה פה ושם כאב קליל באזורים שמוכרים לי כמוקדי אנדו. היתכן שהדיכוי לא מספיק? (אני אישה גדולת מימדים) שהחומר שקיבלתי התקלקל? או, שזה שהתחלתי לקחת אומגה 3 (מסיבה אחרת) מגדל לי את הריריחת האנדומטריאלית? למישהי יש נסיון בנושא?

קודם כל זה שחודש אחד של דקא

מצליח לעשות את העבודה זה כבר טוב. שמחה שהיה לך נפלא. קודם כל יכול להיות שהדיכוי אינו מספיק וכדאי לבצע בדיקות דם. שנית כאבים כאלו ואחרים גם על דקא. אינם נדירים. מה גורם לך לחשוב שהחומר התקלקל? עשית אולטרא לשלול מימצא זה או אחר ובדקת את עוברי הרירית? לגבי אומגה 3 - לי זה לא הפריח את המוקדים. בהצלחה

בינתיים קראתי במאמרים מדעיים

הקשר בין אומגה 3 לאנדו- יש מעט מאד מאמרים, וכולם או בתרביות רקמה או בחיות מעבדה, אבל מה שהודגם זה שאומגה 3 דווקא מדכא אנדו. לקחתי את הזריקה הראשונה ביום 23, שהסתבר אחר כך כלפני ביוץ. הבדיקות הראשונות- אחרי שבועיים וחצי הראו דיכוי הורמונלי, אבל עדיין רירית (בסביבות ה7) וזקיקים לא גדולים שנשארו מאותו החודש ו"הוקפאו" במצב שאליו הצליחו לגדול. ממצא משמח היה גם שהמרקר שלי ירד מסביבות ה170 ל76. (שזה עדיין לא נמוך). הרופא לא התרגש מהממצאים, והורה לי להזריק את השניה כמתוכנן (וזה היה לפני כמעט שבועיים). המיחושים שעכשיו לא ממש מפריעים לי, רק מדאיגים אותי מבחינת הצלחת הטיפול. לגבי בדיקות ולראות- אני אמורה להגיע ליחיה בעוד 3 שבועות לתחילת הטיפול, ממש לא בא לי להגיע לשם קודם, רציתי חופש, נמאסה עלי כל ההתעסקות ברופאים ובדיקות, דיייי ומי שמכירה את הסיפור שלי יודעת שבמקרה של האנדו שלי, הרופא הכי טוב לגוף שלי זה אני. אני יודעת על הגוף שלי דברים שמומחים לא איבחנו בלפרוסקופיה וגם לא הגורו סוריאנו... כך שממש לא בא לי להתעסק איתם יותר מהנדרש.

דארא לפי מה שאת מתארת

הייתי ממשיכה בדיכוי לפחות עוד חודש לפני תחילת סטימולציה, כלומר עוד סט של 3.75. אגב, בכל המקרים שתימצאי כאן ויש כאן לצערי מקרים מאד מורכבים וקשים הרופאות הכי טובות לנו זה אנחנו
בהצלחה

הבעיה

שהוא לא רצה לתת לי ל 3 חדשים לטענתו זה כרוך בסיכון לאוסטאופורוזיס בלתי הפיך.

ר ו מ י ה

New member
ניתן לקחת דקא' 3.75 ברציפות

במשך חצי שנה ברציפות. רבות מאיתנו עשו זאת- כמובן שחשוב להיות במעקב אחר צפיפות העצם. לגבי אומגה 3- אני יכולה לספר רק מנסיוני- לאחר ששמעתי רבות על סגולות האומגה החלטתי לקחת על דעת עצמי כחודש וחצי לפני ההריון. אינני יודעת האם זוהי מקריות או לא, אך אני כן יכולה להעיד שלקיחת האומגה היתה אחד השינויים שעשיתי בחודש שלפני.

אישה78

New member
אומגה 3

מהן הסגולות של אומגה שלוש? כיצד ניתן להשיג זאת? דרך כדורים או דרך מאכלים מסויימים?

גל 4

New member
בקשר לדקא...

זה נכון שאפשר ברצף ומי שיש לה אנדו' מסובך לא יכולה להגיע לדיכוי טוב בפחות מ-3 זריקות. האמת היא שבזכות אחת מכן כאן בפורום התעקשתי עם הרופא להמשיך לזריקה רביעית וזה הציל את חיי!!! אני מרגישה טוב יותר מבחינת כאבים (הסימפטומים של הדקא לא נמחדים אבל תוספת קטנה מאוד של אסטרוגן מקלה על העניין) ומסוגלת לתפקד. אז תודה לכן!! בקשר לאומגה... אני לוקחת כל הזמן וזה נהדר. יש לי הפנייה למרפאה בתל השומר ותור לד"ר סוריאנו המדובר לאחר תקופה נוראית של כאבים... למזלי המשכתי בטיפול הדיכוי לפני שנחתתי על שולחן הניתוחים. אני יודעת שאני מכירה את הגוף שלי מצויין וכשהרופא מתחיל להגיד שאולי זה משהו אחר ולא אנדו', אולי זה במעיים, בכיס המרה, בטחול, במעי הגס בבבבב.... אני כבר יודעת שהוא פשוט כבר מתוסכל בעצמו ואני מבהירה לו שאני יודעת שאין תרופות פלא אבל מכירה את הגוף ויודעת בדיוק איפה הבעיה ואיזה מוקד זה ומה ההבדל מפעם שעברה וכו'. ועד עכשיו תמיד צדקתי. אז באמת... תסמכו על עצמכן.

למעלה