אומגה 3 שלום, מישהו יכול לעזור לי עם המינון המומלץ של אומגה 3 לילד בן 8? (שוקל 31 ק"ג). תודה, מאי
M may2570 New member 16/2/06 #1 אומגה 3 שלום, מישהו יכול לעזור לי עם המינון המומלץ של אומגה 3 לילד בן 8? (שוקל 31 ק"ג). תודה, מאי
A alongili New member 16/2/06 #2 תבקי מינון באריזה, כי כל תוצרת שונה אני מכירה כמה חברות שנתנו לילדים וטוענות שזה לא עזר,לפי הגדרתן "חבל על הכסף", אבל אני לא יכולה להגיד לך מניסיוני, כי לא ניסיתי....
תבקי מינון באריזה, כי כל תוצרת שונה אני מכירה כמה חברות שנתנו לילדים וטוענות שזה לא עזר,לפי הגדרתן "חבל על הכסף", אבל אני לא יכולה להגיד לך מניסיוני, כי לא ניסיתי....
Z zivadina New member 16/2/06 #3 המלצה ההמלצה של ד"ר דניאל ים למינון תחזוקתי (שזה פחות ממינון טיפולי) היא: 3 מ"ג חומר פעיל (EPA+DHA) שבתוך הקפסולה על כל 10 ק"ג משקל גוף. את מוזמנת לקרוא כאן מאמרים טובים על אומגה3.
המלצה ההמלצה של ד"ר דניאל ים למינון תחזוקתי (שזה פחות ממינון טיפולי) היא: 3 מ"ג חומר פעיל (EPA+DHA) שבתוך הקפסולה על כל 10 ק"ג משקל גוף. את מוזמנת לקרוא כאן מאמרים טובים על אומגה3.
Z zivadina New member 16/2/06 #4 תיקון 300 מ"ג חומר פעיל. את צריכה להסתכל על האריזה כדי לבדוק את משקל החומר הפעיל בתוך כל קפסולה.