גיא ומירב שלום
למיטב ידיעתי, היחיד בארץ שחקר בצורה רצינית את ההשפעה של האומגה 3, ולאו דווקא על טוראט, הוא חוקר ממכון ויצמן בשם ד"ר דניאל ים. הוא גם ניסה לפתח ממרח של אומגה 3... מניסיוני והכרותי את גיא בן צבי, הוא אמנם לא רופא (למרות שיכול היה להיות ללא ספק.), אבל הוא אוטודידקט ומכיר לעומק גם את כל מה שקשור באומגה 3, אגב לא רק בהקשר של טוראט, גם בהקשר של אוטיזם ובעיות רפואיות אחרות. הוא מתמצא מאוד בכל המחקרים שנעשים בארה"ב שקשורים באומגה 3, ואם אני זוכרת נכון , ממש בימים אלו מתבצע בארה"ב מחקר שקשור באומגה 3 וטוראט. אני חייבת לציין שגיא אמנם מוכר אומגה 3 ולכן יש לו לכאורה אינטרס, אבל הוא עוזר להמון אנשים חינם אין כסף עוד הרבה לפני שהוא החל ליבא את האומגה 3. שווה להתייעץ איתו! גם אם לא מתכוונים לצרוך את התוסף. אחרי שניפגשתי עם לא מעט רופאים בקשר לטוראט, אני יכולה לאמר לך בביטחון מלא- הלוואי שהיו בארץ, רופאים עם רמת הידיעות של גיא. היינו יכולים להתקדם לא מעט.... אגב רופא הילדים שלי מודע לחלוטין לכך שהבן שלי נוטל אומגה 3, וגם לכמות, והוא לא שולל את זה בכלל. יש לי איתו שת"פ מלא גם בבדיקות כלליות שאני עורכת לבני מפעם לפעם ע"מ לבדוק אם האומגה לא מזיק. מקווה שעזרתי גלית