אומגה 3

אומגה 3

היי, האם יש רופא (קובנציונאלי) בעל ניסיון בטיפול בתסמונת באמצעות אומגה 3 ? תודה

magnolia1

New member
רופאים קונבנציונליים עד כמה שהצלחתי

להבין במקרים של טוראט ובכלל - לא אוהבים להתעסק עם תוספי מזון, הומאופתיה, מדיטציות וחן הלאה. רופאה שלנו בשערי צדק אמרה שזה ביזבוז כסף מיותר. יש תרופות ואפשר לסמוך על נסיון האנשים ושדברים אחרים לא עוזרים. אני ראוה כאן בפורום שיש הרבה תועלת מאמצעים מאוד שונים, וכל אחד בוחר מה שמתאים לו. היתי מאוד רוצה שרופאה שלנו שסומכים עליה ופונים רק אליה תעשה לנו נסיון אם אומגה-3 או הומאופתיה, אבל זה לא הולך. צריך לחפש מומחה אחר ולהיפגש איתו. בהצלחה לכם במודיעין.

yakovs

New member
נכון. זה דבר ידוע

שרפואה קונבנציונאלית והומאופטיה לא מיודדים במיוחד. אין לזה לדעתי שום קשר עם האמת, אלא רק משחקי כוח, פוליטיקה והרבה כסף. יעקב.

imber

New member
טיפול אלטרנטיבי

תפני לארגון תמורות המתמחה בטפול אלטרנטיבי בתופעות נורולוגיות שונות ופועל בשתוף עם בית חולים וולפסון מחלקה נוירולוגית הם מאד רציניים. לנו היה נשיון נפלא עם טיפול בטורט באמצעות אחת ממטפלות השיאצו שלהם. אתר www.tmurot.org.il הבנתי מאנשים שמטפלים בטורט באומגה 3 שצריך לקחת מינונים ענקיים על מנת להשיג תוצאה. נדרש גם שינוי תזונה מהותי. אצל ילדי לא הצלחתי לקבל שיתוף פעולה בעניןם אבל תמורות כאמור הצליחו לעזור

ניירובי

New member
גיא ומירב תפנו לגיא בן צבי הוא

אומנם לא רופא אך הוא מומחה ל אומגה 3 . השם שלו בפורום הוא : guybz והאתר שלו : http://www.omega3galil.com/benefits.html

worried mom1

New member
אומגה 3

האם האומגה שלוש בתוספת ויטמינים בסירופ היא טובה?(הליציטרול)

הלנה

New member
אנחנו לוקחים כמוסות של אומגה 3

שזה בעצם שמן הדגים עצמו.

הלנה

New member
אני לא מכירה.

אנחנו מתייעצים עפ גיא בן צבי וגם קונים ממנו את האומגה 3.

השגיא

New member
גיא ומירב שלום

למיטב ידיעתי, היחיד בארץ שחקר בצורה רצינית את ההשפעה של האומגה 3, ולאו דווקא על טוראט, הוא חוקר ממכון ויצמן בשם ד"ר דניאל ים. הוא גם ניסה לפתח ממרח של אומגה 3... מניסיוני והכרותי את גיא בן צבי, הוא אמנם לא רופא (למרות שיכול היה להיות ללא ספק.), אבל הוא אוטודידקט ומכיר לעומק גם את כל מה שקשור באומגה 3, אגב לא רק בהקשר של טוראט, גם בהקשר של אוטיזם ובעיות רפואיות אחרות. הוא מתמצא מאוד בכל המחקרים שנעשים בארה"ב שקשורים באומגה 3, ואם אני זוכרת נכון , ממש בימים אלו מתבצע בארה"ב מחקר שקשור באומגה 3 וטוראט. אני חייבת לציין שגיא אמנם מוכר אומגה 3 ולכן יש לו לכאורה אינטרס, אבל הוא עוזר להמון אנשים חינם אין כסף עוד הרבה לפני שהוא החל ליבא את האומגה 3. שווה להתייעץ איתו! גם אם לא מתכוונים לצרוך את התוסף. אחרי שניפגשתי עם לא מעט רופאים בקשר לטוראט, אני יכולה לאמר לך בביטחון מלא- הלוואי שהיו בארץ, רופאים עם רמת הידיעות של גיא. היינו יכולים להתקדם לא מעט.... אגב רופא הילדים שלי מודע לחלוטין לכך שהבן שלי נוטל אומגה 3, וגם לכמות, והוא לא שולל את זה בכלל. יש לי איתו שת"פ מלא גם בבדיקות כלליות שאני עורכת לבני מפעם לפעם ע"מ לבדוק אם האומגה לא מזיק. מקווה שעזרתי גלית

לגלית וכולם תודה עבור עתגובות, האם

האם למישהוא יש את הטל של גיא ? ניתן להעביר לי גם במסרים במידה ולא רוצים לפרסם את המספר בגלוי תודה גיא

guybz

New member
לגלית- קודם כל להרגע, אני גם נכנס

לפעמים לפורום, את לא יכולה לכתוב ככה עלי...... שנית תפני את גיא ומירב לאתר שלי, יש שם מבוא לנושא עם הרבה הרבה חומר גם על שימוש באומגה 3 לטורט ADHD וכו'. מזכיר לך שיש קישור לאתר בקישורי הפורום שנקרא "אומגה 3 הסבר". מתוך האתר אפשר גם לכתוב לנו שאלות בדף פניות. אגב אתמול נתתי הרצאה בכנס גדול על אוטיזם באוניברסיטת תל אביב. ההרצאה מועלית בעמוד מאמרים באתר. כמו כן יש שם כמה מחקרים חדשים חדשים על טיפול בסרטן ומניעת סרטן בעזרת אומגה 3. לאמא המודאגת ששאלה על הלציטרול- בשום אופן לא!! מוצר לא מתאים, הרכב לא נכון, סתם פרי של אי הבנה של מי שהמציא אותו. יש בסופר פארם לפחות שלושה מותגים סבירים- אלספה, אומגה לייף ואומגין גיא

למעלה