אומגה 3

שרקלה

New member
אומגה 3

הבת שלי מסרבת לקחת את התרופה, גם כשאני פותחת את הקפסולה. הריח והטעם אכן איומים, איך מנסיונכם אפשר להתגבר על המכשול. איפה מבררים מה המינון המומלץ .? קניתי גם שמן פשתן, שזה לא הרבה יותר סימפטי, האם זה גם יעיל, וכמה? ..

השגיא

New member
לא אמורים להיות לא ריח ולא טעם

הבן שלי לוקח 8 כדורים של 600 מ"ג בכל יום ואין להם טעם וריח. איזה אומגה 3 קנית? של איזו חברה? לגבי שמן פשתן, למרות שזרעי פשתן באמת מכילים אומגה 3, אני לא יודעת לאמר לך אם הגוף אכן סופג אותם ומה המינון המומלץ. הכי כדאי ליצור קשר עם גיא לפי הניק GUYBZ (תעשי חיפוש) והוא יסביר לך בצורה מדויקת מה לעשות. גלית

הלנה

New member
גלית..אם היא פותחת את הכמוסה

אז יש בהחלט ריח וטעם...

הלנה

New member
הי שרקלה. בת כמה הבת שלך?

גם הבן שלי לא רצה בהתחלה לקחת את הכמוסה בגלל הגודל. לפתוח אותה אפילו לא ניסיתי, כי ידעתי שברגע שיתאם...אין סיכוי שיסכים לקחת אותה גם כשהיא בתוך כמוסה. בכל אופן ניסיתי לשכנע אותו עד כמה זה חשוב והוא הסכים לקחת אחת...אבל לא יותר. ופתאום הוא החליט הוא כן לוקח. כנראה שהוא התרגל, כי הגודל בהחלט מרתיע בהתחלה. בנוגע למינון מומלץ, תיצרי קשר עם גיא בן צבי, זה תלוי בגיל, ובמשקל.

guybz

New member
שלום שרקלה, אני כאן, מה השאלה?

טעם וריח איומים? אם המוצר עמד על המדף זמן ארוך (חודשים) לא בקירור אז הטעם והריח מתקלקלים בגלל חימצון. אבל שמן דגים גם הטהור ביותר יהיה בעל טעם של.....דג...ודג מרוכז לצורך הענין. אם בפתיחת הקפסולה הטעם הוא של דג מסריח או מקולקל אז יש בעיה. נתקלתי במוצרים כאלו וזה יכול להיות מקרי. ככה זה כשתנאי האיחסון במחסנים ובחנויות הם של מדף בסופר או בבית המרקחת....שמן דגים צריך להשמר בקירור כל חייו ולצערנו רוב היבואנים לא עומדים בכך.... שמן פשתן ממש לא רלוונטי לענין טיפול בטורט. מבחינות מסוימות עלול אפילו להזיק יותר מאשר לעזור. לגבי מינון מומלץ- זה תלוי במשקל של הילד בתזונה שלו ובסימפטומים בהם רוצים לטפל. את יכולה לשלוח לי מייל עם פירוט על הילד ואשתדל לתת לך קוים מנחים. אם את רוצה ללמוד עוד על הנושא תיכנסי בקישורי הפורום ותורידי את ההרצאה לחיות ללא תרופות. בהצלחה גיא

שרקלה

New member
אומגה3

אשמח לדבר איתך הטלפון שלי 052 3351729 הילדה בת 6.9 גדולה פיזית 30 ק"ג, מאוד עצבנית וחסרת שקט, חרדות בלילה,לא נרדמת לבד, לא מרוכזת, וכמובן טיקים. כמו כן יש לי ילד אספרגר בן 8.7 שאני מבינה שזה גם יכול לעזור לו בקשב וריכוז, הוא שוקל כ32 קג. קניתי קפסולות של חברת נאו אך הם מסרבים לקחת. אשמח לקבל המלצות לסוג מועדף, מינון ודרך שכנוע יעילה.

למעלה