אומגה 3

1יובלית

New member
אומגה 3

שלום למה נחוצה אומגה 3 והיכן היא נמצאת חוץ מגרעיני פישתן? שאלה נוספת האם מישהו מכיר תופעה של קרקורי בטן {אולי גזים} בבטן התחתונה ,אבל ממש תחתונה? תודה.

אדומה2

New member
60 שניות על אומגה 3

בכל תא ותא בגוף האדם יש את קרום התא המכיל את כל האיברונים של כל תא. הקרום בנוי מחומצות השומן אומגה 3 ואומגה 6. היחס שאמור להיות בין אומגה 3 ואומגה 6 הוא 1:1. בעולם המערבי, היחס הוא בדרך כלל 1:6 לרעת אומגה 3, ואילו בארץ היחס הוא 1:40 לרעת אומגה 3. האומגה 3 גם חשובה למלחמה של הגוף נגד סרטן ויצירת התאים של הסרטן מלכתחילה, דוגמא פופולרית היא האסקימואים שחיים את חייהם ללא ידע בכלל על מחלות כגון סרטן ומחלות לב (אומגה 3 חשובה גם לכלי הדם ומונעת מחלות לב). אמת, הם מתמודדים עם מחלות אחרות עקב מחסור בויטמין D, אבל הם לא מכירים מניסיון את המחלות שהזכרתי. למה? בעיקר בזכות התזונה שלהם שעשירה באומגה 3. אומגה 3 יש לא רק בפשתן אלא גם הרבה מאוד בדגים- טונה, סרדינים, סלמון, הליבוט ועוד- בעיקר דגי מים קרים. היא מצויה גם באצות. אומגה 3 חשובה בעיקר בשלב מניעתי כי היא יכולה לעזור לנו למנוע מחלות לב, שבץ מוחי, סוכרת מבוגרים, מחלות מעיים, מחלות עור ויש לה יכולת לשרוף טריגליצרידים. ותודה לראול וזן- כי הדברים שנכתבו פה מבוססים על דברים שנאמרו/נכתבו על ידם. לגבי השאלה השניה- חסרים פרטים. מתי זה קורה? בת כמה את? מה מקל? מה מחמיר? יעל

1יובלית

New member
תודה

זה קורה לי לרוב לאחר החזרת עוברים, אני לוקחת פרוגסטרון בצורת נרות וגינליות, מפחיד אותי שמא הקרקורים האלה יכולים להפריע לקליטת העוברים. תודה

miromiro

New member
לאחרונה שמעתי על מחקר-

שעסק בקשר בין אומגה3 להקלה על הסמפטומים של תסמונת טורט.

למעלה