אומגה 3

שבלול35

New member
אומגה 3

אני מבולבל לא יודע מה לקנות אמרי לי שהאומגה 3 מהים ישנם שאריות של מתכות וטוב יותר לקחת את האומגה 3 משמן המרווה אני רוצה לקנות . מה כדאי ? ואיזו חברה

מחשבות

New member
אז אמרו. לקנות תמיד את הכי זול, של אלספה

למשל ובימים האלה גם אלה של הסופרפארם הכי זול.

אומגה 3

שלום רב, חומצות שומן חיוניות שייכות לקטגוריית השומנים מסוג שומן רב-בלתי-רווי והן נחלקות בחלוקת משנה לאומגה 3 ולאומגה 6. לעומתם, שומנים חד-בלתי-רוויים, מכונים גם חומצות שומן מסוג אומגה 9. המזון שאנו צורכים יכיל לרוב את שלושת סוגי השומן כלומר, רוויים, חד-בלתי-רוויים ורב-בלתי רוויים, אך ביחסים משתנים . למשל, שמן קוקוס מורכב בעיקר משומנים רוויים עם כמות קטנה של חומצות שומן מסוג אומגה 6 ואומגה 9, בעוד ששמן נר הלילה מכיל בעיקר חומצות שומן מסוג אומגה 6 יחד עם כמויות קטנות של אומגה 3, אומגה 9 וחומצות שומן רוויות אחרות. משום כך ולמרות שהמזון מכיל את רוב סוגי השומן, היחס בין סוגי השומן השונים והכמויות היחסיות של סוגי השומן במזון, הם שקובעים את ההשפעה שיש למזון על בריאותנו. חומצות שומן חיוניות דרושות לקיום פעולות פיסיולוגיות רבות ביניהן: יצירת הפולסים החשמליים המגרים את פעולת הלב, איזון רמות הכולסטרול, תמיכה במערכת החיסון ואספקת רכיבים מבניים למוח ולמערכת העצבים (התפתחות המוח, העיניים ומערכת העצבים של העובר). חומצות שומן חיוניות מסייעות במצבים של הפרעות קשב וריכוז, הן בעלות פעילות נוגדת דלקת ומסייעות בשליטה באיזון ההורמונלי של הגוף, בשלמות רקמות התאים ובבעיות בעור. להסבר ו/ או לכל שאלה נוספת אתה מוזמן לפנות אל קו ההדרכה במספר 1-800-350-333 בימים א'-ה' בין השעות 08:30-17:30 בריאות שלמה, דנה בר לבב

Vivaldimort

New member
זה לא עונה לחלוטין על השאלה

השאלה היא האם יש שאריות של מתכות בחומצות אומגה ממקור חי ומהי התשלובת העדיפה של חומצות אומגה.

למעלה