אומגה 3

לימורי67

New member
אומגה 3

שמעתי שאומגה3 יכולה לסייע בבעיות שינה האם מישהו שמע על כך פידבקים חיוביים? כמו כן איך יודעים כמה על מבוגר ליטול וכמה על ילד האם זה תלוי בגיל?במשקל?

yoelnd

New member
תראה.....

היי נגיד שיש קשר בין האומגה לשינה, למה לא לקחת תוסף יעיל יותר? ייעודי יותר? ולא כמשהו על הדרך? וכן, יש הבדל במינונים למבוגר וילדים גם לפי משקל, גיל, חילוף חומרים ועוד פרמטרים...... (ויסלחו לי המטפלים המקצועיים שכאן בפורום שאולי לא משתמשים בבידול מינונים מדוייק כמו תרופות) בבריאות טובה, יואל שניאור - נטורופת

לימורי67

New member
אומגה 3

שלום יואל תודה על תגובתך את ההמלצה לקחת אומגה 3 כטיפול בבעיות שינה קיבלתי מנטורופט זאת בשילוב עם ויטמין בי-רסט. אבל הכמויות שהוא המליץ לי נראות לי מטורפות כדור של 300 מג 7 פעמים ביום. גילי 42 משקל 66 קילו ואי בודקים אומדן של חילוף חומרים? אודה על תגובתך

yoelnd

New member
המשך....

היי כמטפל לא הייתי ממליץ על השילוב הזה לשינה. אולי יש בעיות נוספות שציינת ולכן הטיפול הוא כזה. ישנם מכשירים המודדים חילוף חומרים, עלות הבדיקה יקרה יחסית. יחד עם זאת תישאול נכון יכוללספק הערכה קרובה מאוד. ישנם צמחי מרפא, מזונות היכולים לסייע לשינה וכן אמצעים נוספים כמו פרחי באך, הומאופטיה, דמיון מודרך ועוד...... אישית - כאדם, אני מאמין שאם לוקחים משהו צריך לברר היטב לפני ולא "להישבע" ולהיגרר בצורה מוחלטת - לקבל הסבר מה עומד מאחורי הנטילה, סיכונים וסיכויים. ואגב לא נכנס לנושא של אינטרקציות עם תרופות אם את נוטלת שזה כבר סיפור אחר לחלוטין!!! בבריאות טובה, יואל

יעל ND

New member
אומגה

אני ממליצה לך לחזור לנטורופת שלך עם הספקות שלך: אנחנו לא מכירים את המקרה ולא את שיקול דעתו של הנטורופת שלך. את גם צריכה להבין, שמאד לא יפה מבחינה אתית להתערב לטיפול של מטפל אחר.

למעלה