אום אל-פאחם

amitof

New member
אום אל-פאחם ../images/Emo64.gif

שוב ושוב הכפר המטונף הזה יוצא ומשתולל בכביש ואדי-ערה,הכביש נחסם לתנועה בערב חג,מכל המגזר הערבי הכפר הזה מוביל בשנאת ישראל.אני קורא מיד להטלת סגר על הכפר,מעצר כל הפעילים המסיתים את הנוער לרדת לכביש ולפגוע ביהודים,אם היו רוצים הפגנת הזדהות במלות שנה לאינתיפאדה היו מסתפקים בהפגנה בכפר,העובדה שהם יורדים לכביש מעידה על רצונם לפגוע במשטרה וביהודים העוברים בכביש ערב החג!!

אני ממש לא תומך בפעולה אבל....

צריך לזכור שגם במהלך שביתת הסטודנטים הייתה חסימת כבישים ולכן לא הייתי שופט לפי זה חסימת כבישים מכניסה לתקשורת והפגנה שקטה לא. אני ממש מתנגד בכל תוקף להפגנות האלימות בקרב ערביי ישראל, אבל הם צריכים לקבל יחס כמו כל אזרח אחר, ובדיוק כמו שהסטודנטים קיבלו (אף אחד לא ירא על הסטודנטים)

PROJECT:2501

New member
דוגמא יותר טובה

קחו לדוגמא את ההפרעות סדר נגד מקדונלדס או יותר טוב את מהומות ואדי סאלים

א.א.אפל

New member
ועוד דוגמה

גם הימין לפני רצח רבין עשה הפגנות וחסם כבישים, ושלא כמו הפגנות מול מקדונלדס או כל הפגנה שמלאנית או ימנית רגילה, חלק גדול מההפגנות (רבין בוגד) וכו´ לא היו באישור המשטרה.

רעות כ-ץ

New member
דברים ואלון קס ../images/Emo97.gif

שלום! קודם כל, אס.או.אס דחוף. אין לי אייסיקיו וקצת מאוחר להתקשר, אז אם מישהו נמצא כרגע באייסיקיו ומדבר עם אלון קס ויכול למסור לו, או אם אלון בכבודו קורא את זה, לא קיבלתי שום אימייל וזה לא כלכך טוב, אז אם אתה יכול עוד הלילה ליצור אתי קשר בענין הסוכה, אשמח. תודה. ועכשיו! כמובן שכרגיל לא הייתי פה איזה שלושה חדשים, ולכן קודם כל אברך אותנו על המעבר לפורמט החדש והמאגניב של תפוז, אם כי רצים פה כל מיני סימנים ודברים וצבעים ושאר ירקות מתוחכמים שאני לא ממש מסתדרת אתם, אבל שיהיה לכם לבריאות. חוצמזה, לא היה לי כח להתעדכן בכל הדיונים הקודמים, אבל ראיתי שמישהו השאיר הודעה לגבי אירועי היום באם אל פחם, אז על זה לפחות אני אגיב. ובכן, יקירי: היום הוא לא רק ערב חג לעם ישראל, אלא גם יום של אבל וזכרון לתושבי ישראל הפלסטינים. היום לפני שנה בדיוק נפתח פרק שחור ומכאיב במיוחד לדמוקרטיה ולדו קיום (או לפסאודו דו קיום) הישראליים, ולכל מה שכרוך בזה, כשמחוז צפון, ובראשו הדמוקרט הדגול וחסיד אומות העולם אליק רון ושליחו החינני גיא רייף, פצחו במסע טיהור האזור מתושביו הערבים (הרבים, יש לציין), שנפסק, לצערנו, רק לאחר שלוש עשרה יריות קטלניות. בניגוד למה שהוצג בתקשורת הממסדית, סדר הארועים באוקטובר שעבר היה כזה, שקודם נרצחו מפגינים ערבים, ורק לאחר מכן התחילו המהומות הקשות והאלימות של ערביי ישראל בהמוניהם, והשבר שנוצר אז בעקבות האירועים והפער בין המציאות לבין הדימוי התקשורתי, עדיין עמוק למדי. הדוגמאות שכבר ניתנו פה הן רק כמה מני רבות, שמוכיחות שלא מדובר כאן במקרה או בתאונה, אלא במדיניות גזענית של משטרת ישראל ושל ממשלתה שהגיעה לשיא באוקטובר הקודם. היום התקיימו בכפרים הערביים ברחבי הארץ ארועים ואזכרות במלאת שנה לכל הנ"ל. אני אמנם לא הייתי היום באם אל פחם, אלא בג´ת, שם הכל עבר, אגב, בשקט מופתי (כנראה הודות לכך שהמשטרה בחרה הפעם לא להיכנס שלא לצורך לכפר), אבל גם לגבי המהומות ב"כפר המטונף הזה", דהיינו אם אל פחם, שאני מן הסתם מתנגדת להן כשלעצמן, ברור לי שאלמלא נכנסה המשטרה לתוך הכפר וחיממה את הענינים כהרגלה, גם זה היה נגמר יותר טוב. ולא כל שכן ברור לי שאם אותם מתפרעים היו יהודים, זה היה נגמר הרבה הרבה יותר טוב. ומעבר לזה, סתם לסבר את האוזן, אם אל פחם הוא אחד הכפרים העיקריים שסבל וסובל הרבה מאד מהמדיניות של ממשלות ישראל לדורותיהן, שמקפחת עד כדי חנק את הכפרים הערביים בכלל ואת הגדולים שבהם בפרט בדברים שוליים כמו אדמות, תקציבים, תשתיות, עתודות וכו´, מה שיכול להסביר אולי למה הם עוינים כל כך. זהו, מי ששרד את כל ההודעה עד כאן, אני באמת מאחלת לו מכל הלב לילה טוב.

המוסד

New member
אליק רון=אשם עד שלא תוכח חפותו

עוד מהמצאות ההיגיון השמאלני

רעות כ-ץ

New member
רון רון אליק רון

לגוף הענין, לא מוניתי לשפוט את אליק רון או להעריך את מעשיו, אני עושה את זה רק מטעם עצמי, כמקובל בפרשות ציבוריות ומתוקשרות מעין זו. אני חושבת שיש לי מספיק רקע עובדתי והסטורי לגבי האיש ופועלו, כדי לקבוע לעצמי בבטחון שמדובר בשקרן ובגזען אלים וכרוני, אם כי אין להאשים כמובן רק אותו בתוצאות של מעשיו, אלא גם את מפכ"ל המשטרה, השר הממונה וראש הממשלה, שאני בטוחה שגיבו אותו באופן מלא. רבים רבים הם הדברים שיש לי לומר על אליק רון ועל מעלליו הרצחניים, שהחלו, יש לציין, עוד הרבה לפני פרוץ האינתיפאדה הנוכחית והמהומות של ערביי ישראל, אבל אני אחסוך מכם ואציג רק כמה שאלות קטנות: האם רק במקרה, כל 13 מקרי ההרג ארעו במחוז צפון, תחת פיקודו של אליק רון, וזאת למרות שגם באיזורים אחרים בארץ היו מהומות חמורות באותה מידה או אפילו יותר? האם רק במקרה, המקום הדרומי ביותר שבו נרצח אזרח ערבי - ג´ת - הוא גם הכפר הדרומי ביותר ששיך למחוז צפון? ועוד ועוד קושיות מענינות. אילו נהגו אליק רון וחבר מרעיו בתבונה, שלא לומר באנושיות (כמו שעושה למשל מיקי לוי, מפקד מחוז ירושלים), הדברים היו יכולים להיראות לגמרי אחרת.

למעלה