אום אל פאחם

amitof

New member
אום אל פאחם ../images/Emo59.gif

הכפר הארור הזה מתעקש לחתור תחת מדינת ישראל,שוב ושוב נחסם ואדי-ערה בגלל הטינופות שזורקים אבנים והמשטרה שלנו מיד סוגרת את כל הצירים,במקום לסגור את הכפר,להטיל עוצר פשוטו כמשמעו,לעצור את פעילי התנועה האיסלאמית שיש מידע על פעילויותיהם,להביא צבא למקום מיד ולהפעיל את היד הקשה,ההשתוללויות נובעות מהכרת החולשה וחוסר ההחלטיות של ממשלת ישראל הנוכחית והקודמת שנתנה להם פרס בצורת ועדת חקירה.

orebi

New member
אתה פשוט דוחה

אני הייתי שמאלני. איך אפשר לומר עליהם שהם זבל אנושי? תתבייש לך

רלוונטי

New member
זה ממש פשוט...........

פותחים את הפה ומזיזים את הלשון...זה לא כל כך מסובך...לדבר שטויות זה הובי לאומי....אתה חיב להתאמן.

רלוונטי

New member
הית פעם שמאלן.....ונגלה לך האור

ואכשיו אתה חכם יותר...ואני רפש לרגליך שמאלני בהווה...אבל לא להתיאש אני ממתין להארה...גם אני רוצה.

עפר ואפר אתה לרגלי המתנחלים

גועל נפש! מי אתה שתקרא לאלה ששומרים עלינו בחזית זבל אנושי ? אפס זה הרבה בשבילך!!![

dylan

New member
למה בתקופה שיש הפגנות אלימות

וזריקת אבנים של חרדים, אף אחד לא קורא לצה"ל להכנס ולפעול ביד קשה? אה, כן שכחתי... הגזענות...

מדינת ישראל הביאה לידי כך

ריחוק, הפליה ואי מתן זכויות אזרח לגיטמיות, הביאה ליצירת קן הצרעות בכפרים ערביים, שאום אל פאחם הוא אחד הסמנים הימניים שלהם. הערבים במדינת ישראל חיים ב"זבל" תרתי משמע. אחוז האבטלה ביניהם הוא הגבוה בארץ ולא משום שאינם חפצים לעבוד - הם נכונים לכל סוגי העבודות. החינוך אצלם בשפל המדרגה וגם אלו המצליחים להתעלות ולהגיע להישגים בתחום האקדמי, אינם יכולים להשתבץ בעבודה הולמת בשוק הישראלי. מקומות רבים ,נעולים" בפניהם, בצדק או שלא בצדק, מסיבות בטחוניות. הכפר (העיר במקרה אום אל פחם), אינו "מצוייד" בתוכנית אב, בתוכניות הרחבה, תחום ה"מחיה" שלהם צר, הרבוי הטבעי גדול והצפיפות ואיתו העוני הולכים וגוברים. אין כל תוכניות וסיוע לפיתוח תשתית נאותה - כבישים, מדרכות, ביוב וכו´. מצב זה יוצר חממה למסיטים ומדיחים. אין אני מצדיק את פעילותם, אבל על מנת למנעה הדרך העדיפה היא שיפור מצבם הכלכלי החברתי ושיפור מראה פני הכפר. רק כך נגיע אל ליבותיהם ונוכל להפסיק את ההסתה המרושעת. לא במכות ובהרג ע"י שוטרי ישראל נפתור את הבעיה.

למעלה