אול סטאר 2015

dark happy shadow

Member
מנהל
חוץ מדנאק אחד שלו השאר היו שיכפולים של אותו אחד
עם שינוי פה ושם.
&nbsp
וינס ומייקל נתנו לנו מרחק וביצועים נהדרים, אך אני לא יכול לומר את זה על הביצועים של זאק לוין ואני לא מאמין שהוא שיותר דאנקר ממייקל, וינס, כשהם היו בשיא שלהם או בתחרות עצמה.

שים לב שלא אמרתי שהוא יותר ברמה של קארטר.

רק שהדאנק שלו בין הרגליים מאוד דומה ברמה לדאנק הספציפי הזה של קארטר. קארטר נתן ב-2000 ארבעה דאנקים שונים לגמריי שכל אחד מהם היה אחד מהדאנקים הכי טובים אי פעם, אולי חוץ מהיד בתוך הסל אבל לדעתי הוא היה מאוד מרשים גם. קארטר הוא רמה מעל ג'ורדן ומעל כל דאנקר אחר שראיתי. פשוט כל התנועה אצלו הייתה כל כך חלקה והכל היה כל כך effortless (סורי על הפלצנות, אבל זה פשוט המילה שמתארת את זה הכי טוב).
&nbsp
חוץ מהדאנק של ג'ורדן מהעונשין כשהוא עוד עושה פאמפ אני לא זוכר שום דאנק שלו שברמה של לוין או של קארטר.
https://www.youtube.com/watch?v=wqPRdzrjWpU
בכייאת, באמת תסתכל על זה. זה לא כזה מרשים. איפה הראש שלו ואיפה הראש של לוין כשהוא מטביע. לא אותה רמה.
הנוסטלגיה שלכם לג'ורדן היא אחלה אבל זה מה שהיא האדרת העבר. אני לא מדבר על הרמה שלו בתור שחקן כדורסל, אלא נטו על הדאנקים שלו.

ג'ורדן אוברייטד בכל הנוגע לדאנקים

מבחינת תחרות הטבעות נטו הוא בינוני ביותר.. הדאנק הכי גדול שלו זה מהעונשין כשברנט בארי וסראג' איבקה גם הם הטביעו מהעונשין..
והד"ר כמובן בגיל 35.. בקיצור לא כזה מרשים.
בקשר ל in game dunks, יש יותר טובים ממנו כמו דומיניק,ד"ר ג'יי,וינס,טי מאק,קובי אפילו שאקיל ונייט רוב לדעתי
בקיצור הוא היה דאנקר טוב מאוד אבל לא כמו שעושים ממנו(הרבה טוענים שהוא טופ 3 בהיס' בדאנקים , לא שבאמת אפשר ממש לדרג).

fatnoam

Active member
ממש לא אוברייטד

אתה שוכח שהוא גם עשה דאנקים יפים וגם חילק facials למוטומבו, מורנינג, אולג׳וואן, יואינג, בראדלי וכו׳. גם וינס היה גדול. בלייק הוא לא הדאנקר הטוב בקבוצה שלו, אבל בכל מקרה אני חושב שגבוהים וגארדים לא צריכים להימצא באותה השוואה.
&nbsp
לצורך העניין שון קמפ היה דאנקר בתוך המשחק טוב יותר מדומיניק, שלא נדבר על שאק, שפשוט דרס אנשים.
&nbsp
וינס, מייק ולברון הם הבקקורט המטביע הטוב בהיסטוריה. גם טי מאק היה טוב, קובי אולי, דרקסלר ופיפן היו מצויינים בתקופתם.
&nbsp
אבל מייק בהחלט לא אוברייטד. הוא היה דאנקר פנומנלי.

הוא ממש אוברייטד

כי הרבה אנשים מניחים שהוא יותר טוב מכל מי שציינת (חוץ מוינס כמובן שהוא כמה רמות מעל כולם גם ככה).
כל המותג של נייקי שנבנה סביבו על הסמל של אייר ג'ורדן וכל הבולשיט מסביב סנוור אנשים יותר מדיי.
ואגב שוב אני לא אומר שהוא דאנקר גרוע, הוא טוב מאוד אבל לא כמו שנחשב בעיני אנשים כהכי טוב או הכי טוב אחרי וינס.

rapgamer4ever

New member
יש עוד כמה חבר'ה בעיני בליגה של וינס

לוין מתחרה בו מכל בחינה.
ג'יימס וויט שמבצע שלל הטבעות מקו העונשין כולל בין הרגליים (בחיי).
דוויט בשיאו שעשה דאנק פשוט מטורף (תעביר ל-6:00):
https://www.youtube.com/watch?v=v1bIk1ZIfwY
&nbsp
הייתי מוסיף גם את נייט רובינסון שכמובן לא מגיע לגבהים שלהם אבל יש לו את הניתור הכי מרשים שראיתי משחקן NBA.
&nbsp
מסכים איתך שג'ורדן לא שם.
&nbsp

ראיתי את כולם בעבר, באמת מרשים

ואגב בכלל יש סטריט בולרים שמכניסים את כולם לכיס הקטנטן, אבל כמובן שאנחנו מדברים רק על שחקני NBA

rapgamer4ever

New member
זה מרשים אבל חלק מזה בגלל שהם יחסית נמוכים

ולכן יפה לראות אותם קופצים מעל אנשים בגובה שלהם או יותר. בוא נאמר שלדעתי נייט רובינסון מסוגל להשתלב מצוין בקליפ הזה.

fatnoam

Active member
חפש בחור בשם air up there

לפני איזה חמש שנים ראיתי אותו עושה 720...
&nbsp
יש עוד מישהו בשם worm, יש צוות שנקרא TFB שזה ראשי תיבות של team flight brothers, מבחינת סטייל וגיוון ואתלטיות הם לא רואים ממטר את החברים מה-nba. זה למה לא התרגשתי מזאק לוין כי ראיתי את כל זה שנים אחורה. אגב גם ג׳יי אר סמית׳ הטביע עם העברת הכדור מאחורי הגב.
&nbsp
חשבתי פשוט שדיברנו על תוך כדי משחק. מחוץ למשחק סתם בתחרות הטבעות ברור שמייקל לא בטופ 3

חשבתי שאנחנו מדברים על דאנקים לשואו אוף

דאנקים תוך כדי משחק זה עניין אחר לגמריי. לא ראיתי מספיק משחקים של ג'ורדן כדי לחוות על זה דיעה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה מתעלם מהתקופה

ג'ורדן לא נפל מד"ר ג'יי או מדומיניק וגם אם כן אז הפערים לא היו גדולים מידי.
אתה מכיר מישהו בתחרויות של שנות ה-80 שהיה עושה את מה שלווין עושה?
&nbsp
אין מה לעשות, הזמנים שונים והשחקנים היום הם ערימה של פריקים אתלטיים, ג'ורדן היה פנומן לתקופתו (בדיוק כמו ד"ר ג'יי, דומיניק ודרקסלר) אבל ברמה האתלטית של היום הם כנראה היו ממוצעים לחלוטין.
בדיוק כמו שקארל לואיס היה אטרקציה לתקופתו והשיאים שהוא קבל בזמנו שווים היום במקרה הטוב את המקום החמישי בתחרויות.
&nbsp
&nbsp

מסכים איתך לגמריי וזה לא סותר את מה שאני אומר

אני אומר שמבחינת ALL TIME GREATS בהטבעות... אם אפשר בכלל לעשות משהו כזה, כמה שזה מגוחך..
אז הוא לא בטופ שבטופ. אין ספק שלתקופה שלו הוא היה סוג של וינס קרטר או ג'ייסון ריצ'רדסון כזה

פשוט שאנשים אומרים היום ג'ורדן המטביע הכי טוב בכל הזמנים.

זה בדיחה עצובה..
ואני שומע את זה גם מחלק מהצוות של TNT ששיחקו נגד ג'ורדן אז זה גם מובן למה הם חושבים ככה ודיי משוחדים..

dark happy shadow

Member
מנהל
מייקל היה מספר 2 או 3 כשוינס מספר 1
וינס בהחלט מספר אחד ובלי מתחרים בשואו ובמשחקים עצמם בכל הנוגע לדאנקים, אבל לוין לא עומד לדעתי ליד וינס ומייקל לדעתי לא בשואו ולא במשחקים.

dark happy shadow

Member
מנהל
אם השחקנים היום פריקים אתלטיים מדוע
הם לא מצליחים לעשות יותר מוינס ומייקל שכבר פרשו?
&nbsp
וינס ומייקל היו חריגים בכל הנוגע לדאנקים ולוין עוד לא ברמה שלהם כרגע

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגדיר אוברייטד

היית מכניס את ג'ורדן לחמישיה הראשונה?
&nbsp

למעלה