אול סטארס

Boran

New member
אול סטארס

ביג בראדר 7 הולכת להיות אול סטארס, את זה אנחנו יודעים. לרגל המאורע, שתי שאלות: מיהם 12 הנועזים מביג בראדר 2-5 שהייתם מכניסים לבית בעונה הזו? ומיהם 16 הנועזים מהישרדות 9-12 שהייתם שמים בעונת אול-סטאר? הבחירות שלי: ביג בראדר- (טוב, זה קשה, אז יש לי כמה אקסטרות) 1. וויל 5 2. קארן 5 3. איבט / ג'יימס 6 4. דניאל 3 5. מרסלס 3 6. איימי 3 7. וויל 2 8. מייק 2 9. קריסטה 2 / ליסה 3 10. קיארה / ג'וש 3 11. ג'ק / דיינה / אריקה / רוברט 4 12. דיאן / נקומיס / מרווין 5 הישרדות: 1. אלייזה 9 2. ג'ולי 9 3. טווילה 9 4. לי 9 5. איאן 10 6. ג'יימס 10 7. קייטי 10 8. טום 10 9. גרי 11 10. דני 11 11. סינדי/ברנדון 11 12. חובה בריאן 11 13. חובה שיין 12 14. דניאל 12 15. ברוס 12 16. סירי 12

Oukami Kun

New member
אגיב רק על הישרות

כי ביג בראדר לא ראיתי. 1. אלייזה 9 2. סקאוט 9 3. טווילה 9 4. איימי 9 5. ג'יימס 10 6. קארין 10 7. קובי 10 8. אנג'י 10 9. ג'אד 11 10. דאני (כי אי אפשר את סטפני) 11 11. ברנדון (כי אי אפשר את בובי ג'ון) 11 12. ג'יימי 11 13. סירי 12 14. ברוס 12 15. קורטני 12 16. שיין 12

ירון, מה זה הבחירות האלו??

בכל מקרה, הנה שלי (לביג בראדר צריך 14, לא 12): ביג בראדר (לא ראיתי את עונה 2): 1. וויל 2 (אפילו שלא ראיתי הבנתי שהוא מלך). 2. דניאל 3. 3. רודי 3. 4. אליסון 4. 5. רוברט 4. 6. אריקה 4. 7. וויל 5. 8. קארן 5. 9. דיאן 5. 10. ג'ייס 5. 11. ג'אנל 6. 12. רייצ'ל 6. 13. ג'יימס 6. 14. איווט 6. תחלופות: קיארה וג'ייסון 3, ניית'ן, ג'סטין ודיינה 4, נקומיס, מרווין, דרו ואדריה 5 וקייסר, האווי, ג'ניפר ואריק 6. הישרדות: 1. אלייזה 9. 2. איימי 9. 3. טווילה 9. 4. רורי 9 (לא סובל אותו). 5. איאן 10 (לא סובל אותו). 6. קובי 10. 7. אנג'י 10. 8. רייפ 11. 9. ג'אד 11. 10. ג'יימי 11. 11. בריאן 11. 12. טרי 12 (לא סובל אותו). 13. סירי 12. 14. שיין 12. 15. קורטני 12. 16. אראס 12. תחלופות: לי וסקאוט 9 (אבל רק אם ממש חיבים), קייטי, גרג וג'יימס 10, סינדי, איימי וברנדון 11, דניאל, סאלי ואוסטין 12.

שמע,

כשאתה רוצה לשים את איימי ומרסלס, אבל רק בן אדם אחד מעונה 6, כשאתה רוצה לשים את ג'ולי ולא את איימי, כשאתה רוצה שלים את גארי, דני וברנדון ולא את רייפ, ג'אד וג'יימי וכשאתה רוצה לשים את ברוס ודניאל ולא את קורטני ואראס - אז כן, הבחירות שלך מוזרות!!

Boran

New member
טווווווווווווווווב...

ג'אד היה קרציה מעצבנת, וגם ג'יימי. ורייף בכלל אין מה לדבר. שלושת האנשים שהכי עיצבנו אותי בעונה הזו. אבל עיצבנו בצורה רעה, לא כמו ג'וני פיירפליי. בקשר לביג בראדר אמרתי שיש יותר מדי אנשים טובים, והלכתי לפי הסדר של העונות אז לא נשאר לי יותר מדי מקום לאנשים מעונה 6... מה גם, שלא היו עד כדי כך אנשים מעניינים בעונה 6.

טוב...

אולי ג'אד, ג'יימי ורייפ היו מעצבנים, אבל אם הם לא היום שם העונה הייתה פי מאה יותר משעממת, מה שאי אפשר להגיד על דני וברנדון (משעממים, אבל לא מפריעים לאף אחד), ואם כבר מדברים על מעצבנים במובן הרע - גארי נכנס בול לקטגוריה הזו. עונה 6 זו העונה הכי טובה של ביג בראדר מבחינת די הרבה אנשים. להגיד שאין שם הרבה אנשים מעניינים זה אחד הדברים שבהחלט אי אפשר להגיד על העונה הזו. כולם היו שם כל כך קיצוניים, שאפילו האנשים השנואים היו מעניינים. לגבי עונה 9 ו-12 לא התייחסת, אז אין לי מה להגיד...

n l m

New member
ג'יימי, ג'אד ורייף היו

מעניינים ובהחלט סיפקו פלפל לעונה אבל אתה לא חושב שאפשר להגיד שהם מיצאו את עצמם? כלומר מה עוד הם יכולים להביא? איך הם עוד יכולים להפתיע? לפי דעתי הם רק יפריעו לעונת אולסטאר גארי אכן מעצבן ואני לא רוצה לראות יותר את הזוועה הזאת על המסך שלי לא לשניה אחת ובטח לא לעונת אולסטאר מהלקקנות הזאתי סבלתי מספיק בכלל אני חושב שבעונת אולסטאר צריכים להיות רק שורדים אשר העריכה עשתה להם אבל ולא ראינו מספיק מהם סינד וג'ן למשל מאוד מעניינות לפי דעתי ולא ראינו מספיק מהן אם הן יהיו בעונת אולסטאר זה יוכל לעשות רק טוב לצופים לפי דעתי היחידים מהשורדים הבולטים שיוכלו להיות מעניינים בעונת אולסטאר זה השורדים מואנואטו כי שם הרכב השבטים השפיע מאוד על צורת המשחק ועל הדרך שבה הוצגו הדמויות. איימי למשל יהיה מאוד מעניין לראות איך היא משחקת כשהיא לא תהיה בשבט של נשים

אתה יכול להגיד את אותו דבר

גם על האול סטארס הקודם. רופרט, טום, קאת'י, לקס, ג'רי, אית'ן, קולבי, סוזן, ריצ'ארד, רוב .ס., ג'נה .מ., רודי וטינה - כל אלה כבר מיצו את עצמם. אז עם מי נשארנו? אמבר, מריאנו, ג'נה .ל., אלישיה ושי-אן. אז נכון, הם גם פחות או יותר האנשים שעשו את העונה, אבל לא הרבה אנשים היו רוצים לראות אותה אם היא הייתה מורכבת רק מאנשים כאלה...

n l m

New member
גם בקשר לאולסטאר הקודם

הייתה לי את הדיעה הזאת ועובדה שכך היה ריצ'ארד, רוב, סוזן, קולבי, טינה וכל אלו היו ממש מיותרים ואני לא חושב שזה בגלל שהם עפו מוקדם גם אם הם היו נשארים הרבה הם היו דמויות מיותרות בגלל שהם כבר מיצו את עצמם ולא אכפת לי אנשים אחרים אכפת לי אם אני ארצה לראות אותה

RedDevil17

New member
אמממ, רק תיקון קטן.

"אמבר, מריאנו, ג'נה .ל., אלישיה ושי-אן. אז נכון, הם גם פחות או יותר האנשים שעשו את העונה"... יש להוסיף "כזו גרועה". אול-סטארס הישרדות זה רעיון גרוע, וכל דיון בו הוא חטא לה'. מספיק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מגיב רק לגבי BB - בוחר 15

בשביל השוויון שימנע אוטומטית יתרון לאחת העונות - 3 מכל עונה עונה 2: ======= וויל ניקול מוניקה עונה 3: ======= דניאל רודי ברנדון עונה 4: ======= דיינה דייויד אליסון עונה 5: ======= ג'ניפר/נקומיס וויל ג'ייס עונה 6: ====== קיסר ג'יימס ג'אנל מספר דיירים לא זוגי כבר היה לנו בעונה 4 ככה שהיתרון המספרי לאחד המינים לא אמור להיות משמעותי (8 נשים ו-7 גברים).

Boran

New member
אם כבר אנשים שלא מיצו את עצמם

מייק מעונה 5. כל כך מייק מעונה 5. הבחור שנראה כמו הסנדק, חושב כמו הסנדק ומדבר כמו הסנדק. הבעיה היחידה היא שכולם עלו על זה, ולכן הוא עף ראשון. אבל יש לי הרגשה שאם הוא יחזור לעונת אול-סטאר (שלכולם יש מטרות יותר גדולות על הגב מאשר לו), יש לו פוטנציאל להיות שחקן עצום.

../images/Emo2.gif מה עם סטף?!

אז מה אם היא היתה כבר ב2... היא טובה...

למעלה