אולפני אלרום

WILLIAM123

New member
אולפני אלרום

האם זה נכון שיש שני מדבבים שאלרום נוהגים, באופן חשוד, לא ללהק אותם באופן קבוע להפקות שלהם? אני יודע שאחד מהם הוא מדבב אהוב על כולנו. לא צריך להיות מומחה כדי לגלות את זה. מה שגם - בתקופת יוני חן הוא דווקא דיבב אצלם.

porky169

New member
אם אתה מתכוון לגיורא קנת../images/Emo134.gif

כבר כמה שנים שהוא כבר לא מדבב בכלל, בגלל סיבות בריאותיות.

Hawkgirl

New member
אני לא מומחית

ואין לי מושג על מה אתה מדבר, מאיפה זה בא בכלל? אני גם מציעה לך לקרוא את התקנון. כי ההודעה שלך מטיחה פה האשמה מאוד חמורה כלפי אלרום. גם אם התכוונת רק לשאול, הניסוח שלך מרמז אחרת.

WILLIAM123

New member
לא התכוונתי לזה

ממש לא התכוונתי להאשים את אולפני אלרום. התכוונתי רק לשאול, זו הייתה כל כוונתי. אני לא מאסטר בניסוחים, ממש מתנצל אם דבריי הובנו אחרת.

WILLIAM123

New member
ודרך אגב

כתוב שם שאין להסית נגד אולפן דיבוב או כל גורם אחר. אני לא מסית נגד אולפני אלרום.

barak97

New member
קרא את תחילת אותה השורה בתקנון ../images/Emo13.gif../images/Emo40.gif

ולנושא - כל אולפן רשאי לעבוד עם שחקנים מסוימים ולא עם אחרים מכל מיני סיבות, וזה עניין פנימי של אולפן.

WILLIAM123

New member
לא הבנת אותי נכון

פעם הוא דיבב אצלם, ועכשיו לא. שאלתי למה.

barak97

New member
OK, אז זה לא היה מובן ../images/Emo40.gif

ובכל זאת, זו החלטה פנימית של האולפן, כאן זה לא מקום לדון על דברים כאלו. אני לא יודע על מי אתה מדבר, אבל בכל אופן כנראה שיש סיבה.

brody

New member
כנראה יורם יוספסברג

הוא מדבב כמעט בכל סדרה וכמעט בכל סרט שיוצא בעברית, לא משנה אם יש תפקיד קטן או גדול בשבילו.

WILLIAM123

New member
זה לא יורם יוספסברג

זה מישהו שהתחיל את דרכו (!!!) אצלם, וכיום לא לוקחים אותו לשום הפקה. גם היום הוא מדבב, אבל באולפנים אחרים. למי שתהה, זה לא שמעון כהן, לא אבי פניני ולא יעקב בוך. מדובר במישהו יותר מוכר.

WILLIAM123

New member
וזו גם לא אפי בן-ישראל

היא בכלל עובדת היום בדאבי דאב. ולא, זו גם לא ציפי מור. זה לא מומי לוי, שכיום בכלל כמעט לא עוסק בדיבוב, וזה לא אורי פרידמן. זה מדבב מאוד מוכר לכולם.

Piplup

New member
אם כבר העלית את זה לדיון, אז למה כל הרמזים?

פשוט תגיד את זה וזהו... ולגבי זה שאמרו שזה "החלטות של האולפן" וכל זה... אז... זה ברור, אבל זה לא אומר שאסור לדון על זה בפורום... הרבה פעמים מעריצים של סדרות וכל מיני דברים כאלה מעלים לדיון נושאים דומים, גם אם אלה החלטות שבדרך כלל אף פעם לא באמת מקבלים תשובה רשמית שתסביר למה זה ככה, אבל זה לא מונע מאנשים לדבר על זה...

porky169

New member
אלרום לרוב לא עובדים עם מדבבים שמביימים

באולפנים אחרים. ובגלל זה הוא לא מדבב שם ולא בגלל שום סיבה אחרת. אבל בשנה האחרונה הוא חזר לדבב את גופי עבור "קטעים עם מיקי והחבר'ה" לאחר שבדיסני ככל הנראה הורו להם לקחת אותו.

WILLIAM123

New member
זה הכול?

אתה כתבת פה פעם (עיינתי בארכיון) "אני אישית מכיר שני מדבבים שלא אזכיר את שמם שאלרום החרימו אותם בגלל שהם מדבבים במקומות אחרים". החרימו זו מילה קצת...

WILLIAM123

New member
דרך אגב

מה עם גדי לוי שמדבב ומביים באלרום? הוא הרי מביים גם בתומיתות ובנ.ל.ס.

WILLIAM123

New member
או מה עם עפרון אטקין למשל

שמביים בווידאופילם אינטרנשיונל?

למעלה