אולפן ללימוד עברית

matrixd

New member
אין פה מה להבין

בסך הכל אשתי לא נולדה בארץ והיא הייתה פה מספר קטן של שנים. חשבתי שזה יכול להיות יותר נחמד שהיא תלמד עברית באוירה צעירה כך שתוכל אולי להגדיל את מעגל החברים שלה. וכל אלה שלא מצליחים להבין דבר אלמנטרי שכזה וישר מפליגים למחוזות שרק הם מכירים אז כולי צער עליהם. ובכלל למי שאין משהו טוב להגיד אז שלא יגיד ובטח שלא יעמיס הודעות בפורום. פונה פה בן -אדם שמבקש סיוע וכל אחד פה מגיע עם חוכמות שאין לי מושג מאיפה. אתם חבריי הפורום צרכים יותר מכל להבין מה מסתתר מאחורי הבקשה, חלק ממכם היה פעם או אולי עדיין עולה חדש ובטח יודע עד כמה שה קשה לבנות את המעגל של החברים שלך במקום חדש ובטח בישראל שפה יש חברה שהיו ביחד מהתיכון דרך הצבא וכו'... אז קדימה תפסיקו לדבר שטויות והמבין יבין!!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
אהא.. זה באמת מנחם...=\

שום גיל ההתבגרות.. הוא הבין אותי מעולה.. והבחור פשוט מתגונן ואני מבינה אותו.. וחוץ מזה.... אני שונאת שאומרים על משהו שאני מגיבה אליו.. "אל תשים לב.."...

beatman

Member
סורי

אמרתי לו לא לשים לב לראש הכחול שלנו.. אין מה לעשות,זה מה שאנחנו חושבים עליו מייד.

eMiFrEaK

New member
אין לי מושג... מה הבעיה שלך...

אתה ממש לא הבנת אותי נכון... ולא באתי בקטע של לדבר שטויות ולהעמיס את הפורום בהודעות... לפני שאתה מגיב תחשוב קצת... ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדברת... עם מה יש לי בעיה... אני לא הולכת להרחיב על זה בפורום...

matrixd

New member
לא אין לי

אין לי מושג על מה את מדברת, וכנראה שאף אחד אחר לא מבין על מה את מדברת. או שתסבירי או שלא תעלי את זה בכלל. אך אחד לא צריך לנחש דברים. בפורום ככותבים ולא מנחשים...

Drunk Bullet

New member
אני אנסה לנחש..

כתבת שאתה יליד הארץ ומתחתן עם עולה חדשה, עכשיו אתה מחפש לה אולפן, מה שאומר שהיא לא בדיוק יודעת עברית, ונשאלת השאלה- איך יש ביניכם קשר והבנה ועוד אתם מגיעים לחתונה בלי שהיא בכלל יודעת עברית (ואולי לא תמיד מבינה אותך עד הסוף, אם בכלל)?

matrixd

New member
הבהרה

אשתי היתה בארץ כ-5 שנים (סיפור משפחתי ארוך...) היא מדברת עברית מעולה יש לה קשיים בקריאה וכתיבה. זהו. עכשיו משהו מכיר אולפן????

beatman

Member
כולם חייבים להתעניין בפרטי

פרטים,במקום לענות ישר ולעניין.

the freaky girl

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש..

רק רציתי לאחל לכל הנבחנים היום בבגרות בלשון בהצלחה
כולל אותי כמובן
וראיתי פה דיונים נחמדים שאני לא הספקתי לענות עליהם..
אוף, טוב, כשאני אחזור.. :| יום נעים לכולם.

eMiFrEaK

New member
בהצלחה אנשים!!!!

אני את הלשון שלי כבר סיימתי
שוריק... אני רוצה את ה-90 שלי!!...=))) נ.ב... בהצלחה לי בכימיה היום...=) שיהיה לכולם יום מעולההההה ..!!

M a r U s k A

New member
גמאני גמאני סיימתי ../images/Emo9.gif

עם מיון 72
אבל הסופי 80
ובשביל לשון זה בהחלט מספק אותי!

AeroSlash

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

כל כך כיף לדעת שאתם הולכים לשבת עד 5 מול דפי בחינת הבגרות ההמוחזרים

למעלה