אולסטאר

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמובן משחק בלי הגנות כמו תמיד אבל לשם שינוי היה משחק צמוד שנגמר בסל של לברון בשניה האחרונה, דרך אדירה לסגור מעגל בקליבלנד.
והיה גם אחד, סטף ששם 50! נק' ולקח את ה mvp.

ובשביל רגשנים כמוני המציאו את הרגע הזה...

Rapgamer

Well-known member
הגרסה הנוכחית של האולסטאר ממש הפכה אותו למשחק ראוי לצפייה.
הורגש איך בכל אחד מהרבעים ההגנות מעט יותר מתהדקות. team durant שמרו קצת יותר חזק לאורך המשחק אבל היה צמוד בכניסה לאחרון בזכות תצוגת קליעה מטורפת של קרי שקלע שלשות רצופות מ35-40 פיט.
בפוזשנים האחרונים מידת אינטנסיביות שהיא 80-90% ממשחק אמיתי, אמביד ניהל משחק מהפוסט ומהצד השני תורי-תורך שהסתיים עם סל הניצחון של לברון.
עכשיו כל שנותר לדעת הוא האם המשחק הזה יוציא את קרי מהסלאמפ שלו בתקופה האחרונה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חגיגות ה 75
מעבר לאולסטאר, בליגה גם ציינו בסופ"ש הזה את בחירת 75 השחקנים הטובים בהיסטוריה שלה.
חייב לציין שהחיסרון של דוויט האוורד ממש צרם לי.
לא כי אני חושב שהוא באמת כל כך ראוי אבל אם לילארד שם, אז האוורד בטוח היה צריך להיות שם ולא רק הוא, יש לפחות חמישה שחקנים שהייתי מכניס לרשימה לפני לילארד.

כמה דברים בולטים בטקס
בירד, דאנקן ומלון לא הגיעו וחבל מאוד על זה.
גם פיפן לא הגיע וברשת כבר צוחקים על כך שהוא לא הגיע כי אחרי הספר שלו, כנראה שלא היו מקבלים אותו שם באהבה גדולה.
מי שממש מוזר לי שלא היה בכלל בסופ"ש הזה הוא דוראנט, בכל זאת הוא הקפטן ועשה את הבחירות, ראוי היה שיהיה שם גם אם הוא לא לוקח חלק במשחק.
וגם ווסטברוק לא הגיע וזה מרגיש לי כמו סוג של "אבי נעלבי" שמתבאס שהוא כבר לא אולסטאר.

כבוד גדול לוונאסה בראיינט שמגיעה לטקסים האלה וטורחת לשמור על הזיכרון של בעלה המנוח.

ראו על לברון שהוא באמת מתרגש מכל הנושא, נחמד לראות אותו מפגין רגשות.

ואז הגיע מייקל
עד הרגע האחרון בכלל חשבו שהוא לא יגיע ושעתיים לפני האירוע הוא עוד נצפה במירוץ דייטונה (יש לו נבחרת שם) אבל למייק יש מטוס פרטי, אז הוא עלה על המטוס והגיע לאולם ממש זמן קצר לפני שהטקס התחיל.
פתאום ראו מייקל אחר, אולי התבגר או משהו.
זה התחיל בזה שהוא היה נראה די נבוך כשהציגו אותו וכמובן שגם שמרו אותו לסוף וגם אם זה היה בקליבלנד, הקהל לא נשאר אדיש לנוכחות שלו.
ואז רואים אותו צוחק עם כולם ומחבק את כולם (ההלם על הפנים של לוקה כשמייקל קפץ עליו מאחור וחיבק אותו היה משעשע מאוד)
טוב, כמעט כולם... מייקל התעלם די במופגן מבארקלי ואייזיה אבל במקרה של אייזיה גם לא היו ציפיות שנראה פתאום איזה חיבוק אוהב בין השניים.
וכמובן, החיבוק והכבוד ההדדי בין מייקל ללברון לא עבר בשקט ונצפה מכל כיוון.
בלט מאוד שלא מדובר במשחק למצלמות ושבאמת יש למייקל לא מעט כבוד לאיש היחיד שמאיים על תואר ה gaot שלו.
ויחד עם זאת, בסוף מייקל נשאר מייקל והוא איתגר את מג'יק באחד על אחד כאן ועכשיו ואם מישהו חושב שהוא צחק, אז תחשבו שוב.

אני סאקר של אירועים כאלה.
יש משהו מאוד מיוחד בעניין בלראות אגדות עבר והווה ביחד באותו מקום.
אז תסלחו לי על הפוסט הזה 😂

למעלה