אולסטאר IBL

NYMets Man

New member
אולסטאר IBL ../images/Emo41.gif

2500 צופים, שידור ישיר בערוץ הספורט

NYMets Man

New member
סוף רביעי 5-4 לצפון

משחק של תשעה אינינגס... מאוד ארוך עד עכשיו, אם זה ימשך תשעה אינינגס בקצב הזה זה יגמר בעשר

NYMets Man

New member
קן הולצמן מגיב לרעש

קן הולצמן רואין עכשיו בסיום האינינג הרביעי והתבקש להגיב על הדברים הקשים שאמר על הליגה. קן הולצמן ניסה להגיד כמה שיותר דברים טובים על רמת המשחק והסביר שאת הביקורת הוא הפנה כלפי ההנהלה שלא דואגת לבטיחות השחקנים (דוגמה, פציעתו של רלנדו קרוז או השחקן שנתקע בגדר עקב אי קיומו של וורנינג טראק) ולאו דווקא לרמת השחקנים (כן... בטח) בסופו של דבר הבחור צבוע. הרי רק לפני אינינג הוא ישב מחוץ לדאג אאוט ליד האט באט סירקל בדיוק במקום בו קיבל רנלדו את הכדור בראש. אז שלא יתחיל להאשים את כל העולם... וחוץ מזה הוא אמר במילים מאוד מפורשות ש"יש רק שלושה או ארבעה שחקנים שהיו מגיעים לליגת התיכונים האזורית" נראה שהבחור עם כל הוורלד סרייס MVP שלו והנו היטר קיבל שטיפה רצינית דווקא מאיתנו והוא סיים את הראיון במשפט "והרמה כבר הולכת ומשתפרת..." פאתטי

היה מת שיהיה לו WS MVP...

לפי מה שבדקתי אין לו... לא סתם כתוב בויקיפדיה עליו: "As of 2007 Holtzman is the manager of the Petah Tikva Pioneers ...and is a fucking asswhole." לא נגעתי...
הוא סתם היה פיצ'ר (טיפה מעל) ממוצע שמתלהב

הוא מסנט לואיס , מיזורי ?!

פאק ! עכשיו יש לי סיבה טובה לא לאהוב אותו . אולי שיחק בקאבס , אבל מעולם לא היה יכול להיחשב לסמל . היום אני מתכוון לכתוב בפורום של הקאבס על הליגה ועליו . נשמע מה יש לאוהדי הקאבס הותיקים (יש אוהד אחד בן 72) להגיד עליו .

clevelandrocks

New member
אחלה משחק עד עכשיו

הדרום חזר מ5-0 ל5-5. בריטו זכה בהום ראן דרבי. המנהל של הליגה אמר שיש 1000 צופים במגרש. !GO SOUTH

clevelandrocks

New member
הדרום מנצח 6-5

פליסיאנו עם הסייב. המשחק נמשך באמת קצת מאוחר, וכמה פעמים השחקנים לא ראו את הכדור בגלל הזרקורים, אבל חוץ מזה היה אול סטאר ראוי לשמו. דנה דר תעשי לי ילד!

omri1234567

New member
חוויה נהדרת הייתה לנו היום!!!

היה ממש כייף ההום ראן דרבי היה מצחיק ובסה"כ הייתה אווירה נחמדה בקהל המון ילדים רמת משחק טובה הום ראן אדירררררררררררררררררררר פשוט מדהים איזה רחוק זה היה אתם לא מבינים מי שלא היה במשחק לא יבין כמה זה היה רחוק ובגנה טובה (ברוב המקרים) מהלכים יפים והיה כייף!!! דן רותם זרק במהירות של 79 מייל , ואם ראיתם מקסימו ממודיעין הדומיניקני זרק 94 וזהו אחלה משחק נהנץינ תודה רבה וכמובן דברי קן הולצמן לא ישתנו מה שהוא אמר ישמר ואנחנו יודעים בדיוק מה הוא חושב וכול מה שהוא יגיד עכשיו כבר לא ישנה נ.ב דנה הפרשנית באמת יפה

NYMets Man

New member
השדרנים התפוצצו שם

ואמרו שזה שום דבר כי דן רותם עלה והראה איך עושים את זה כמו שצריך גם ב70-80

Orr234

New member
קצת דברים על מהירות

כולם אומרים וואו הוא זורק מהר וזה תמיד מעניין לשאול כמה הוא זורק (גם אני שואל), פיצ'ר אפקטיבי וטוב לא צריך לזורק 90 כדי להיות מעולה, נכון שזה עוזר אבל זה קצת overated. פי'צר שיודע לשנות מהירויות יכול לגרום לפאסטבול של 80 מייל לשעה להיראות כמו פסטבול של 90 מייל לשעה. אם הפיצ'ר יכול לזורק את הציינג'אפ/קרבול שלו באותה תנועת יד ובלי להראות את זאת , הוא יגרום לחובט לנחש מה הוא זורק , ועל ידי סדר נכון של זריקות אפשר לגרום גם לחובטים הטובים לאחר על פסטבול של 80 מייל. וכמובן שתנועה מאוחרת של הכדור תמיד עוזרת (מה שיש לדן על הפאסטבול). ועכשיו שלא תבינו אותי לא נכון , אין הרבה דברים יותר אפקטיבים מפסטבול של 96/97. וכל פיצ'ר היה רוצה לזרוק את זה , אבל זה מה שיפה בבייסבול שאתה לא חייב לזרוק 90+ כדי להיות פיצ'ר טוב.

ראיתי...

תוך כדי אריזה וכזה...אחרי ה2 אינינגים הראשונים המשחק נרגע...והדרום
חזרו מפיגור לנצח. אני זוכר שבאמצע ה5 הסתכלתי על השעון וראיתי שקצת אחרי 8... המשחק התחיל ב6 (אם אני זוכר נכון) ובחצי עברו יותר משעתיים...הוא פשוט לא נגמר (בסוף כבר לא ממש ראיתי)... אבל היה אחלה.

9

אתה מכיר את האתר שלהם
http://www.israelbaseballleague.com/ הדרום ניצח בסוף 6-5...אחרי שפיגרו 5-0 אחרי אינינג אחד. אתה יכול לנחש מי חבט 3 ראן HR מצמצם באינינג ה2 אני מניח? (רמז: מודיעין, בית שמש ופ"ת היו הדרום...נתניה, רעננה ות"א הצפון) ג'ייסון ריס...(בחתיכת AB של פול קאונט וכמה פאולים). בית שמש עדיין מובילה...אבל הם משחקים רק 500. מאז הפתיחה הגדולה. ת"א 2 משחקים מאחור, מודיעין 3 והשאר זה כבר התחתית (5-6 משחקים מתחת ל500.) חוץ מפ"ת כמובן בתחתית של התחתית עם 20-5 מאזן... ריימונדו מוביל את הליגה באוורג' עדיין...עם 545.! רודריגז עם 486. שני וראשון בHR עם 13 בשיוויון עם ריס...

NYMets Man

New member
שום דבר למען האמת

עדין בית שמש מובילה בקצת על תל אביב שמובילה בקצת על מודיעין עדין פ"ת אפסים וקן הולצמן בראשם (בקשר לשחקני פ"ת, לא אישי... בקשר לקן, כן) שום קבוצה לא מצליחה לייצר דומיננטיות כבר שבועיים... רק נתניה קצת ליפץ שיחק היום. הוא עשה שני איניינגס מושלמים

למעלה