אולסטאר ליגת העל

tristan79

New member
אולסטאר ליגת העל

היום אחה"צ (17:00) באולם באשקלון יערך האולסטאר של ליגת העל (שידור בספורט 5). לפני כן השחקנים אמורים להשתתף בתהלוכת העדלאידע בעיר ומי שלא רכש כרטיס והבטיח את מקומו למשחק זו ההזדמנות שלכם לראות אותם מכיוון שכל הכרטיסים לאירוע אזלו (לאולסטאר, לעדלאידע לא מוכרים כרטיסים
). בתוכנית האומנותית: תחרות הטבעות בין מיטב מטביעי ליגת העל, תחרות שלשות בין מיטב זורקי השלשות של ליגת העל, משחק בין נבחרי הזרים לנבחרי הישראלים ושלל אירועים פורימים בהנחיית גיא זוארץ (שמישהו במנהלת כנראה חושב שהוא המקבילה הישראלית לשאקיל
)

תחרות הטבעות: אדריאן בנקס (הזוכה משנה שעברה), פול דילייני, ברנדון באומן, אלכס טיוס, רועי בוכבינדר ושון לבנובסקי.

תחרות השלשות: דיון דאוול, רון לואיס, דיויד בלו, יהוא אורלנד, עמית שמחון, יובל נעימי

והמשחק המרכזי:
נבחרת הזרים:
מאמנים: שרון דרוקר ודן שמיר
שחקנים: טוויטי קרטר, ג'רמיין ג'קסון, פול דילייני, אדריאן בנקס, דווין מיצ'ל, ג'וש דאנקן, ברנדון באומן, רומאו טראוויס, מרקו קילנגסוורת', בריאן רנדל, ריצ'ארד הנדריקס, בראיינט דאנטסון

נבחרת הישראלים:
מאמנים: אפי בירנבוים ואריק אלפסי
שחקנים: יחזקאל סקוורר, מאיר טפירו, יובל נעימי, רביב לימונד, ניב ברקוביץ', ניצן חנוכי, סילבן לנדסברג, יהוא אורלנד, אלישי כדיר, ליאור אליהו, אייזק רוזנפלט, עידו קוז'יקרו

רוצים להמר מי לוקח כל אירוע?

סלים וארזה

New member
מנהל
אני כרגע בנופש באשקלון בעדלאידע (הדי מצ'וקמק מבחינתי) הם היו הראשונים להתקדם. בעוד כל הילדים, הדמויות ושאר המשתתפים הלכו ברגל או נסעו באופני ריקשה או הלכו על קביים, שחקני האולסטאר נסעו באוטובוס פתוח ונראו לגמרי כמי שכפאם שד.
לפחות על האוטובוס היה רשום שמדובר באולסטאר של ליגת לוטו.

כיוון שאני עם הילדים כאן, אז לא יצא לי ללכת לאולסטאר וגם לא לצפות בטלוויזיה. היה משהו מעניין?

למעלה