אולמרט לא לבש כיפה! בטקס לציון יום השנה לשואה ולגבורה. חשיפה ראשונה.
ת תוהה בדרך New member 30/4/08 #1 אולמרט לא לבש כיפה! בטקס לציון יום השנה לשואה ולגבורה. חשיפה ראשונה.
פ פלפל ממותק New member 1/5/08 #7 הפרשנות~ אולמרט מחליט על קרע עם המפלגות הדתיות בעקבות הסרת הכיפה. מחר בחוצות ירושליים~ ש"ס מורידב את הכיפה לאולמרט, אטיאס עד מתי???!!!
הפרשנות~ אולמרט מחליט על קרע עם המפלגות הדתיות בעקבות הסרת הכיפה. מחר בחוצות ירושליים~ ש"ס מורידב את הכיפה לאולמרט, אטיאס עד מתי???!!!
פ פופקס New member 1/5/08 #4 אצלנו, היינו לוקחים מחבר שממילא יש לו כובע בא באם היינו שוכחים להביא כיפה...
ד דרושה חברה New member 1/5/08 #11 זה לא של מצגר אלא של שמעלקה רבינוביץ שהקניטשים שלו מגיעים לשמיים אבא שלי למד איתו בקול תורה והוא אמר שמאז כבר הוא היה פוליטקאי
זה לא של מצגר אלא של שמעלקה רבינוביץ שהקניטשים שלו מגיעים לשמיים אבא שלי למד איתו בקול תורה והוא אמר שמאז כבר הוא היה פוליטקאי
1 19אריאל New member 1/5/08 #12 כיפה לא לובשים. כיפה חובשים. ומה איכפת לי שהוא לא חבש כיפה? פחות צביעות בעולם. ואני די שמח בשביל הכיפה הזאת שהמושחת הזה חסך ממנה את הסבל לשבת על הראש הטמא שלו.
כיפה לא לובשים. כיפה חובשים. ומה איכפת לי שהוא לא חבש כיפה? פחות צביעות בעולם. ואני די שמח בשביל הכיפה הזאת שהמושחת הזה חסך ממנה את הסבל לשבת על הראש הטמא שלו.