אולמרט הבריון האלים

אולמרט הבריון האלים

בלי קשר לדעותי הפוליטיות (המתונות יחסית), הרי לאחר ששמעתי הבוקר את אולמרט בראיון אצל רזי ברקאי, התמלאתי סלידה וגועל מהאיש. הוא מתנסח בצורה ברוטאלית ומתנשאת, תוקף אישי ציבור ואנשי תקשורת בגסות מדהימה, מתכחש לעובדות מפורסמות, ולא מוכן לענות לשאלות (לא הכי נוקבות). האיש שהוצנח מהמקום ה- 37 בליכוד להיות מ"מ ראה"מ ושר האוצר גדוש בשחצנות מבחילה, ללא שום הצדקה. אחרי כשלונותיו בניהול עיריית ירושלים, ושקיעתו בתהום הנשיה, מנסה לעשות קאמ-בק על הגב של אנשים תמימים וישרי דרך שגם אם יש מקום לחלוק על דעותיהם, הרי אין מקום להשתמש מולם בבריונות הנלוזה שמר אולמרט מתמחה בה. אני, לטעמי, החלטתי בנוגע לאיש האלים הזה, ואיני מסוגל לבחור בתנועה שתציב אותו בין מועמדיה לכנסת. לכן אני מקוה שראש הממשלה ישכיל להתנתק ממנו, ויבין את הנזק שמר אולמרט גורם לו, לפני שיהיה מאוחר מדי.

לדעתי,

צריך לאגד אנשים מכל קצוות הקשת הפוליטית, להוקיע תופעה אלימה ובריונית שכזו.

זה לא התופעה היחידה בפוליטיקה

שצריך להוקיע, יש גם את חברי הכנסת מהימין הקיצוני שתמכו בסירוב פקודה וחלק מחברי הכנסת הערבים שתומכים ב"שהידים".

Che guevera

New member
גם אותי האיש הזה מחליא

אופורטוניסט שקופץ על כל עגלה,לפני ההתנתקות אותו טמבל סיפר לנו למה אסור לעזוב את גושי ההתנחלות ללא תמורה בלה בלה בלה,ראה כי שרון הפך דעתו והלך שמאלה,קפץ אותו אופורטוניסט,ובזיג זג חד שובר גב פנה גם הוא שמאלה.לכן האיש אינו ראוי להתייחסות,שיהייה יקיר הסמול ולא של הימין המתון

למעלה