אולמפיידת מדעי המחשב

[eLad]

New member
אולמפיידת מדעי המחשב

שלום, שמי אלעד ואני לומד בתיכון במרכז. אני לומד במגמת מחשבים (מורחבת, 11 יחידות, לומדים C+אסמלבר+אקסס), ורציתי לשאול אנשים בשר לאולימפידה הזו. הציעו לי ולחברי מהמגמה לגשת למבחנים הראשונים עבור האולימפיידה. הרמה שלנו די טובה (ממוצע 96). האם יש מישהו בפורום שכבר ניגש לזה? שאוכל לקבל ביקורת על התחרות? גלשתי לאתר של התחרות וראיתי את השאלות: קשות מאוד, אך אני חושב שאוכל להתמודד איתן. אשמח לקבל ביקורות גם באייסיקיו 94906004. בתודה מראש, אלעד.

[eLad]

New member
בבקשה

http://www.tau.ac.il/~cstasks יש מצב לקבל תשובה בבקשה?

amni

New member
זהו אתר באוניברסיטת תל אביב.

תלך לאוניברסיטה ותשאל את האחראי לנושא, אני מניח שהוא נמצא בפקולטה למדעי המחשב או ביחידה של קורסים לנוער.

^SliM^

New member
שלום לך

אז קודם כל בהצלחה לך אם אתה ניגש. בקשר לאולמפיידה, עוד לא יצא לי להתמודד אבל השנה אני מתכוון להכנס ולהכנס חזק. המורה שלי ממליצה מאוד ואומרת שהשאלות שם מאתגרות מאוד וחלקן אפילו לא ככ ניתנות לפיתרון על ידינו. היא אומרת שאת השאלות מחבר פרופסור למדעי המחשב ואת חלקן אפילו היא לא הצליחה לפתור, והיא ממש ספצית בנושא. (נ.ב. אני לומד בתיכון במרכז במגמת מחשבים 15 יחידות,אקסס,אקסל C,C++,C++ BUILDER AND PARADOX TABLES, ארגון קבצים וניתוח מערכות. הממוצע שלי חוץ מניתוח מערכות הוא 100, ניתוח מערכות הוא מקצוע דיי מאתגר הציון שלי בו הוא 90). מקווה לראות אותך בתחרות !

יאללה גם אני אהיה בתחרות

וכן אצלנו אנשים מתחילים ללמוד לזה רציני
מי יודע אולי שלושתנו נייצג את ישראל (ואת הפורום
) בקוריאה.... אם כולם משווצים בציונים אז גם אני > למדתי אקסס, יש לי בבגרות בחלק הראשון של מדעי המחשב 97 (כן עשיתי גם יחידה באקסל). אני גם לומד אסמבלר, מודלים חישוביים ,עיצוב תוכנה, ואני עושה פרוייקט סיום ב visual basic. תאמת השאלות שיש להם באתר לא סוף העולם...תן לי שעה אני פותר לך כל שאלה...גם לא צריך להגזים! (אבל העניין הוא שהם גם מחשבים יעילות, זיכרון ובלה בלה). דון קישוט

למעלה